2008 Temmuz Anneleri 2. Bebeği Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

AYY inanmıyorumm YAAA BENDE HER AN BÖYLE BIR HABERLE MESAJ YAZABILRIMMM ÇÜNKİ ADETIM 5 GÜN GECİKTİİ :) AMA BEN TIRSIRIYORUMMM.. bır kazadanda hemen olduysa yandım benn:)
FERİDECIM TEBRIK EDERIMM CANIMMM allah ıkıncı yavrunuda sağ salım kucağına almayı nasıp etsın ınşallahhhh... darısı bızleree ama ben daha düşünemıyorum gerçi adetım geçikmeye devam ederse düşünecem galıbaa:))))

feride çok tebrik ederim canımm çok şaşırdım gerçekten yaaa... böyle haberler alınca içim biraz buruluyo doğrusu sebebini belki biliyosundur neyse... bende spiral var ama bikaç gündür hamilelik belirtileri yaşıyorum bende:)) bakalım yarın test yapıcam belki beraber doğururuz:))

çok haklısın çok teşekkür ederim fikriyecim.. doktora gitmeyi bir hafta erteleyince dayanamadım paylaştım sizlerle ama ultrasonda görmeden inanamıyorum hala .. başım dönse de kramp girse de inanamıyorum merve de karnımda oynayana kadar hayal gibi gelmişti.. sizlerden moral alırım diye düşünmüştüm gece gece bunalmıştım haklı çıktım içim biraz rahatladı saolun kızlar..

Allah ım nolur ikiniz de hamiş olunnn... ayyy o kadar sevinirim ki .. birlikte doğursak .. ahhh keşke keşkee... inş. ikiniz de hamişsinizdir.. :Saruboceq:

belki zor olucak ama kızım için iyi olucak bu kışı bile nasıl geçircem diye düşünüyorum bi dahaki kışa kardeşiyle oynıcak kısmetse..

Rabbim her isteyene sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin başta özleme .. o şu an burda değil ama her aklıma geldikçe ona da dua ediyorum .. :Saruboceq:

YAVRUM BENIM IKIZ ANNELERINI IKI TANEYE BIRDEN BAKIYOR SEIN MERVE KOCA KIZ OLACAK O DOĞUNCAYA KADARR HİÇ SIKMA O GÜZEL YÜREĞİNİ SEN BECERIKLI HAMARAT HATUNSUNN EMINIM IKI YAVRUNU DA ÇOK GÜZEL BIR ŞEKILDE YETIŞTIRECEKSINN..ELBETTE KI ZORLUKLARI OLACAK AMA ONLAR IÇIN DEĞERRR..BUNU EN IYI BILEN ANNELERDEN BIRİDE SENSINN CANIM TEKRAR TEBRIKLERopuyorumnanaktan

ayy feride çok tebrik ederim:))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..benimde düşüncem aranın fazla olmaması yönünde ama herşeyin hayırlısı tabi..ne mutlu ne güzel bi haber..

hormonlarım zaten coşuk iyice coşturmayın bak gece gece :gitme:

saolun canlar çok saolun inş. hakkımda hayırlısı olur ..opuyorumnanaktan

YAAA BENIM İÇİN DUA ETMEEE LÜTFEN İLERDE HAMIŞ OLAYIM ÇÜNKİ KENDIMI DAHA HAZIR HISSETMIYORUM VE EŞİM ASKERE GIDECEK AĞUSTOSTA EĞER HAMILEYSEMM KÜÇÜCÜK IKI ÇOCUKLA YALNIZ KALICAMMM ALLAH GECİNDEN VERSIBB EN AZINDAN EŞİM ASKERE GIDIP GELSINONDAN SONRAAA..ÇÜNKÜ ÇOK ZOR OLUR BENIM İÇİNN 6 AYDA OLSAA IKI ÇOCUKLA HELEKI BIRI DAH MINNACIK OLACAKK :gitme:

haydaaa.. ettim bir kere dönüşü yok .. çookkk istekli ettim hem deee mirmirmirmir

oha yha :))

neler cikti meydana.. siz dogruyosaniz bende dogruruum :))

:roflol::roflol:

yaşasııınnn .. aman inş.. yaaa sanki yanlız doğuramıcam nolur destek çıkın nolcek sanki :hulya:

valla eşime kaç gündür söylüyorum sanırım hamileyim diye.. spiral olduğu için o çok fazla ciddiye almıyo beni ama belirtilerin hepsini yaşıyorum aynen iremde olduğu gibi... şuan bile midem feci şekilde bulanıyo başım dönüyo ve sabah karın ağrısından kıvrandım... bakalım yaa hayırlısı olur inşallah.. ben kendime güveniyorum artık.. sonuçta kimseye güvenerek doğurmıcam.. iremede tek başıma baktım... Allahım beni buna layık gördüyse tekrar -ki bide spirale rağmen- her şekilde alnımın akıyla bakarım yavrularıma...

Son düzenleme:

testi sabah yap sibel bak meraktan doğuruvericeeemmm gariii :)

hayırlısı olsunn canımmm olabılırde yanııı..
Bendımde 5 gün geciktı ama bende belırtı neyım yokkk bakalım yarın da eczeneler kapalıı pazartesıye kaldı bızım test işiii ondan sonra öğrenırız artık ne var neyokk:)))

testi sabah yap sibel bak meraktan doğuruvericeeemmm gariii :)

sabah iremi aşıya götürücem su çiçeği aşınısını daha yaptırmadım çünki.. dönüşte eczaneden alıcam testi... yarın yada ondan sonraki gün regl günüm ama yinede çıkar heralde.. iremde günümden önce görünmüştü testte.. ama içimden bi ses hamile olduğumu söylüyo feride:)) %80 gibi sankii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…