- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
-
siz işin gırgırındasınız ama bi de bakmışın ben sibel fahroş arkasından hilmiş ayy ne güzel olur yaa.. Birlikte büyürler fena mı ..
sabah iremi aşıya götürücem su çiçeği aşınısını daha yaptırmadım çünki.. dönüşte eczaneden alıcam testi... yarın yada ondan sonraki gün regl günüm ama yinede çıkar heralde.. iremde günümden önce görünmüştü testte.. ama içimden bi ses hamile olduğumu söylüyo feride:)) %80 gibi sankii:)))
sabah iremi aşıya götürücem su çiçeği aşınısını daha yaptırmadım çünki.. dönüşte eczaneden alıcam testi... yarın yada ondan sonraki gün regl günüm ama yinede çıkar heralde.. iremde günümden önce görünmüştü testte.. ama içimden bi ses hamile olduğumu söylüyo feride:)) %80 gibi sankii:)))
adetim yarin öbürgün bitiyo..
ne zaman hamile kaliniodu? :)) 10 gün sonramiydi neydi:uhm: :roflol:
ay süper yha.. eger hamilysek kesin cigdemde yapar 3ncüyü ... ha birde özlem var
anam hamileysek yazmisim hahahah ben adetliyim kizlar unutun:roflol:
sordugun soruya bak fahros..
eczane niye kapalı len anlamadım.. Yok yaa gıcık oluyorum osağlık ocağında fazla durmaya.. Kalabalık oluyo öksüren tıksıran.. En güzeli eczaneden alınan test bence..
az kalsin unutuyordum önce estetik olcam ben :))
daha sonra yaparim artik :))
gerci önce dogurup seneyemi olsam estetigi ..
önce sizden gelen haberlere bakayimm :))))
canım haber ızlemıyormusun eczaneler bırlığı açıklama yaptı yarın bütün eczaneler kepenlerını kapatacak raflardakı ılaç fıyatlarını düşürmüşler sanırımm karışıık bişiler iştee..
Ama bır taraftanda bakan açıklama yapmış yarın eczanelerını kağatanların ruhsatlarını alırız dıyee bılmıyorum yarın ne olacakk görecezz bakalımm:)
len tamda tv de onu gösteriyolarmışş:))) o zaman yarın öğrenemem( nöbetçi eczane varsa alırım ama.. Len bende bütün gebelik testlerini nöbetçi eczaneden aldım şuana kadar.. Allah allah yaaa...
izlemiyorum canımm.. Tv açmıyorum eşim gelene kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?