2008 Temmuz Anneleri 2. Bebeği Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

siz işin gırgırındasınız ama bi de bakmışın ben sibel fahroş arkasından hilmiş ayy ne güzel olur yaa.. Birlikte büyürler fena mı ..

canım keşke eşimın askerlık problemı olmasada bende güzel güzel hamılelık hayallaerı kurabılsemm ama şuan ıçınn hayalı bıle çok kötü benım ıçınnn

BENDE 3 HAFTALIKKEN HAMILE OLDUĞU ÖĞRENMIŞTIMMM:)) DAHA ADETIME 1 HAFTA VARKEN YANIIII delikafaduldendelikafadulden YARIN ECZANE KAPALI BENCE SAĞLIK OCAĞINDA YAPTIRR TESTIII DAHA IYII OLUYY:) BENDEMI YAPTIRSAM NE YARIN ERENIN İĞNESI VARR :)) BAK AKLIMA ŞİNCİ GELDIII -tatlicadiarzu-

haydaaaa.. ayy çok heyecanlandım bak şimdi.. çok güzel olur hadi bakalım güzel haberi duyur bize..

adetim yarin öbürgün bitiyo..
ne zaman hamile kaliniodu? :)) 10 gün sonramiydi neydi:uhm: :roflol:

:roflol::roflol: sen hemen başlarsın neme lazım :jeyyar:

eczane niye kapalı len anlamadım.. yok yaa gıcık oluyorum osağlık ocağında fazla durmaya.. kalabalık oluyo öksüren tıksıran.. en güzeli eczaneden alınan test bence..

hilmişim bir aydan bişey olmaz bak fikriye de ağustos annesi hiç farkı yok .. sen bu işi ciddiye al bak geri kalma .. seni düşünüyom yoksam başka bişeeey diiill yanii...yerimseniben

eczane niye kapalı len anlamadım.. Yok yaa gıcık oluyorum osağlık ocağında fazla durmaya.. Kalabalık oluyo öksüren tıksıran.. En güzeli eczaneden alınan test bence..

canım haber ızlemıyormusun eczaneler bırlığı açıklama yaptı yarın bütün eczaneler kepenlerını kapatacak raflardakı ılaç fıyatlarını düşürmüşler sanırımm karışıık bişiler iştee..
Ama bır taraftanda bakan açıklama yapmış yarın eczanelerını kağatanların ruhsatlarını alırız dıyee bılmıyorum yarın ne olacakk görecezz bakalımm:)

Valla ben de 10 gıbı çıkıcam evden ama kaçta kkay gelırım bılmıyorumm kızlar eğer test yaptırısam hemen damlarımm yaptırmazsam gelmem merak etmeyınn mujuksssssssss:)) nese yattım ben eyü gecelerrr hastayım zatııı

len tamda tv de onu gösteriyolarmışş:))) o zaman yarın öğrenemem( nöbetçi eczane varsa alırım ama.. len bende bütün gebelik testlerini nöbetçi eczaneden aldım şuana kadar.. Allah allah yaaa...

izlemiyorum canımm.. tv açmıyorum eşim gelene kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…