2009-2010 Anneleri 2011 Annelerine Alışveriş Önerileri

Canım güle güle kullansın bebiş bende bundan alıcam Allah izin verise

canım matriks modelide bunun gibi bende bunu yada matriks modelini almayı düşünüyorum.Çok şık duruyor bide italyan markalarında var bu tarz ama onlar çok pahalı.

kızlar artık yavaş yavaş doğum çantalarımızı hazırlamamız gerek sanırım.30.haftadan sonra hazır bulundurun diyolar.tecrübeli anneler bizlere yardımcı olurmusunuz?
bbek için ve kendimiz için neler koymalıyız çantamıza?

Evet evet bize yardımcı olun...

hemen yazayım aklıma gelenleri:))
bebek bezi
pamuk
bebeğe 2-3zıbın
4-5 parça alt üst kıyafet çift kat giydirdik biz(şapkası alt üst pijaması ve bol eldiven patik çorap koyun)
penye ve kalın battaniye
sarı yüz mendili
kusmuk menndilleri koyun bol bol
göğüs pedi
kendinize 2 gecelik alın kalın olsun çok ince almayın
ve önden açılabilen gecelikler olmasına dikkat edin
biberon koyun her ihtimale karşı emzik koyun

bu kadar çıktı benden bizimde 2 sene olacak nerdeyse zaman akıyor resmen ne heyecanlısınızdır şimdi çok güzel bi duygu

çok teşekkürler cnm.
valla heycan hat safhada sağlıkla doğsalarda bi kokularını içimize çeksek.

benimde eksikler yavaş yavaş tamamlanmak üzere bu hafta evden eşyalar gitsin kıyafetleri yıkayıp ütüleyip hastane çantamızı hazırlayacağım. 2tane pijama ve 2 adet de gecelik götüreceğim bir sabahlık alacağım yanıma emzirme sütyeni ve kilot alacağım 3-4 tane ped falanda koyacağım
bebek içinse koyacaklarımı burdan edindiğim bilgilerle koyacağım odası için hazırlıklarada başladık bakalım heyecan oluşmaya başladı

Son düzenleme:
canım matriks modelide bunun gibi bende bunu yada matriks modelini almayı düşünüyorum.Çok şık duruyor bide italyan markalarında var bu tarz ama onlar çok pahalı.

kızlar merhaba.. ben de travel sistem alıcam kraft twist almayı düşünüyorum ama biraz ağır.. malum istanbul üst geçitlerle dolu ve nasıl yapıcam diye düşünmüyorum değil... kraft matrix in bu resmi olan modelinde de araba koltuğu twistteki gibi çıkıyormu? çünkü diğer türlü kraftın kendi sitesinde ana kucağı araba koltuğunun üzerine oturtuluyo.. bu gösterdiğiniz resimde nasıl oldu anlamadım

cnm ne için üzüldün sen anlamadım

cnm ne için üzüldün sen anlamadım

ya kafam o kadar karıştı ki hangisini alsam diye beynim döndü artık.. yok bu ağır yok bu ppahalı yok bu üşütür yok bu çirkin... twsti çok beğendim hem fyatıda iyi..ama ağır tabi.. resmini koyduğun hangi marka bu arada.. o da hoşuma gitti ama pahalıdır kesin:))) zaten ne kadar kullanıcaz ki.. o yüzden çok para vermek istemiyorum.. matrixde de acaba araba koltuğu çıkıyomu ki:44:

Kraft Matrix Travel Sistem Bebek Arabası - Kırmı GittiGidiyor.com'da #35568996 cnm bu modelmi düşündüğüm.. travel olanların çoğu oto koltuğu olarakta kullanılıyo... benim gösterdiğimin fiyatı 1.300 ama 2. el temiz bulduk yakın arkadaşımımda var... o 6 ay oldu alalı 950 istiyo ama başka yerde bulduk salı görüşcek eşim 650 inş temizse alıcaz... hafif bu çünkü... kraft twist modeli güzel ama bu modeller ağır oluyo ne yazıkki... bence çeşit bol bi yere git yakın zamanda.. orda detaylı incele hiç kafanı yorma gönlüne göre çıkar inş.

canım aldınmı arabayı bilmiyorum ama ben haftasonu mothercare mağzasına gittim.. orda 3 model vardı.. fiyatıda uygun arabada hafif.. sana linklerini yolliyim.. benim çok hoşuma gitti.. kraft twistin dediğin gibi arabası çok ağır ve malum istanbulda heryer üst geçit ve bazı yerlerde sadece merdiven var.. en güzeli biraz hafif bebek arabası almak olucak sanırım..

biri bu
Mothercare Curv Pushchair Travel System - Lightning : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

biri bu

Mothercare Vesta 3-Wheeler Travel System - Flame Red : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

biri de bu
Mothercare Xtreme Pushchair Travel System - Grey Mist : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

o modeli aldık cnm... 3 tekerleklilerin öne ağırlığından öne eğilme gibi düşme vs dengede sorun oluyomuş tavsiye edilmiyo ama bu modelleri kulananlara sormak lazım...

evet ben de duydum denge sorununu ama eğer öle bişi varsa üretici firmalara şikayet gider ve 3 tekerlekli modeller kaldırılır diye de düşünüyorum.. altı üstü bi araba alıcaksın diyo annem biz seni eski portbebelerde taşıdık kucakta taşıdık diyolar.. haklılarda.. o kadar kararsız kaldım ki..
nese canım bebeğin güle oynaya binsin arabasına... inş. rahat eder gerçi çok güzel ve rahat olduğuna eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…