2009-2010 Anneleri 2011 Annelerine Alışveriş Önerileri

bende bayılıyorum pooh a yaaa...neyse gelelim araba koltuğuna bacım arabalarda artık koltuk zorunlu biliyorsun yaşına kadarda bunu kullanıyorlar. sen yanında olsanda kucağında değil koltukta seyehat etcek bebeiş maalesef :) Bu arada benim aldığım matrix modelinde araba koltuğu direk baston gövdesine monte edilebiliyor ben onun içinde tercih etmiştim

canım benim de evim dubleks,in çık çok zor oluyor.bence aşağıda ve yukarıda iki yatak olsun(biri park yatak olabilir mesela)telsizlerde çok işe yarıyor ev büyük olunca çok gerekiyor.uyandı mı ağlıyor mu derdi yok.artık telsizlerin kameralılarıda çıkmış,ben de bakıcam daha sıra onlara gelmedi.bebek biraz daha büyüsün sonra.kısmet,bakalım.

bende öyle yapıcam canım.. telsiz için weevell güzel diyorar ama bakalım. o zamanda fikir alışverişinde bulunuruz olmazsa canım..

merdivene kapı takmayı ihmal etme sakın.hem merdivenin üstüne hem altına taktır.ben de taktıracaktım (kızım daha bebekken)geç kaldım.daha emeklemiyor diye acele tmedim.bir akşam kapı çaldı,açmak için aşağıya indim.eşim gelmişti.kızımda arkamdan merdivenlerden yuvarlandı.hiç anlamadım bir anlık oldu.çok korkmuştuk,allahtan merdiven ahşap da bişi olmadı ama biz yine çocuğu kapıp soluğu hastanede almıştık.şimdi 12 yaşında.dubleks ev güzel ama çocuk büyütmek için zor.bir de benim asma katım var,evin içinde balkon düşün(üst kattan salona bakan)oralarada ağ germiştik.tam çocuklar büyüdü derken şimdi yine sil baştan!allah yardımcımız olsun:))

bende öyle yapıcam canım.. telsiz için weevell güzel diyorar ama bakalım. o zamanda fikir alışverişinde bulunuruz olmazsa canım..

tabi ki ama ben daha hiç birisine bakmadım,ne var ne yok bilmiyorum piyasada.kızımda tefalin almıştım 12 sene önce.iki çocuktada kullandım sonra abime verdim.bozulmuş zaten.ozaman kameralılar yoktu.bakalım.

ayyy evet canım kapı olayı önemli cidden eşimin abisinin evide dubleks onlar daha bebek doğar doğmaz koymuslar kapıyı alışkanlık olsun acıp kapamayı unutmasınlar diye.. bide biraz pipirikli oldugu için kaynım.. canım senin 3. ydü dimi

park yataklar çok kullanışlı hem oyun için hem yatma için benimde mutfağın kapısını çıkardık ne yapayım diye düşünürken eşim bi katalog getirdi çok güzel şeyler var isterseniz bir bakın kafes kapılarda var yarım DEMSA GROUP

ewet canım,3.!ben unuttum o günleri tabii,ondan bu cesaret!

cnm çok güzelmiş bunu markası ne tam olarak...

Ben neler neler aldım abartıp...
fakat burda yalnızca
"iyi ki almışım ne rahat ettim" dediğim şeyler:
1-sterilizasyon makinası (mama verdik hep. Allah razı olsun diyerek kullandım kaynatmadım hiç)
2-bol bol önlük mendil
3-bol bol pamuklu battaniye
4-termos
5-nem ölçer (geçen yaz çok sıcak ve nemliydi)
6-cibinlik (IKEA)
7- sırt çantası
8-puset-ana kucağı (yaz bebeğiydi. balkonda pusetin üstünde ana kucağında sofrada hep yanımızda durdu. herkes yemeğini yiyebildi)
9-bebefon (her ağladığında üst kata çıkmaktan kurtuldum)
10-2 aylıktan itibaren baby gym (bu sayede o elleriyle topa vurmaya çalışırken rahat rahat keyif yaptım)
11- bol bol eldiven (ilk önce bebek nasıl elini kirletsin ki dedim. sonra birde baktım herkes ellerini elliyor oda hop ağzına. Günde 3-4 kez eldiven değiştirdim)
ama en kullanışlısı tek bir şey var. Ama nisan annelerinin ekime kadar ihtiyacı olmaz.
o zamana kadar almayın sakın. Çamaşır kurutma makinası..

teşekkür ederim..acaba bendemi alsam mama ısıtma... illaki istiyo dimi bebişler ek besin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…