bende bayılıyorum pooh a yaaa...neyse gelelim araba koltuğuna bacım arabalarda artık koltuk zorunlu biliyorsun yaşına kadarda bunu kullanıyorlar. sen yanında olsanda kucağında değil koltukta seyehat etcek bebeiş maalesef :) Bu arada benim aldığım matrix modelinde araba koltuğu direk baston gövdesine monte edilebiliyor ben onun içinde tercih etmiştimarabada kullanıcamı zannetmiyorum cnm nedense güvenip tek bırakamam arbada korkarım...bunlar için ağır diyo arkadaş ver gerçekten içinde bide bebek varken feci oluyo... Ev tipi olması daha iyi olur sanırım..bi anlık görüntüsüne aldanıp takım bebek arabası alimi.. Ama ev tipi daha kullanışlı yıkanabilir işte yüzeyi daha geniş rahat rahat yatar dimi.. Ve bunlara takıtım ben winne the pooh lara çıtçıtlı badileri çorapları bile bundan..
canım çok güzel bence çok begendim. ayy sonunda bnde alıcam bu park yataklardan galiba:))) ya ben oda yapıyorum birde annem süslü beşik yaptırıyormus yatak odası için.. ama benim evim dubleks ve ben genelde hep yukarıdayım ve in çık yaptırmam çok zor. telsiz alıcam ama sürekli yanımda dursun gerekir mi bilmiyorum. ben birde o salıncaklı beşik ana kucagı gibi bişey alırım yanımdayken orda durur mutfaga bile götürürüm diyordum ama bir taraftanda oyun parkı park yatak tarzı mı bişey alsam diyorum. fikir verin lütfen bana...
canım benim de evim dubleks,in çık çok zor oluyor.bence aşağıda ve yukarıda iki yatak olsun(biri park yatak olabilir mesela)telsizlerde çok işe yarıyor ev büyük olunca çok gerekiyor.uyandı mı ağlıyor mu derdi yok.artık telsizlerin kameralılarıda çıkmış,ben de bakıcam daha sıra onlara gelmedi.bebek biraz daha büyüsün sonra.kısmet,bakalım.
öyle yapıyım en iyisi canım... hafif prtatif bişey alırım oyun parkı tarzında sanırım çok iyi brşey almasamda işimi görür heralde daha çok oyun parkı amaclı kullanıcak bizimkisi. çünkü merdivene kapı takıcam gerci ama yine de korkuyorum en azından içinden çıkma sansı olmaz.
bende öyle yapıcam canım.. telsiz için weevell güzel diyorar ama bakalım. o zamanda fikir alışverişinde bulunuruz olmazsa canım..
merdivene kapı takmayı ihmal etme sakın.hem merdivenin üstüne hem altına taktır.ben de taktıracaktım (kızım daha bebekken)geç kaldım.daha emeklemiyor diye acele tmedim.bir akşam kapı çaldı,açmak için aşağıya indim.eşim gelmişti.kızımda arkamdan merdivenlerden yuvarlandı.hiç anlamadım bir anlık oldu.çok korkmuştuk,allahtan merdiven ahşap da bişi olmadı ama biz yine çocuğu kapıp soluğu hastanede almıştık.şimdi 12 yaşında.dubleks ev güzel ama çocuk büyütmek için zor.bir de benim asma katım var,evin içinde balkon düşün(üst kattan salona bakan)oralarada ağ germiştik.tam çocuklar büyüdü derken şimdi yine sil baştan!allah yardımcımız olsun:))
park yataklar çok kullanışlı hem oyun için hem yatma için benimde mutfağın kapısını çıkardık ne yapayım diye düşünürken eşim bi katalog getirdi çok güzel şeyler var isterseniz bir bakın kafes kapılarda var yarım DEMSA GROUP
ewet canım,3.!ben unuttum o günleri tabii,ondan bu cesaret!ayyy evet canım kapı olayı önemli cidden eşimin abisinin evide dubleks onlar daha bebek doğar doğmaz koymuslar kapıyı alışkanlık olsun acıp kapamayı unutmasınlar diye.. bide biraz pipirikli oldugu için kaynım.. canım senin 3. ydü dimi
maaşallah biri kız biri erkekti dimi yanlış hatırlamıosam yasları neler..ewet canım,3.!ben unuttum o günleri tabii,ondan bu cesaret!
bende bayılıyorum pooh a yaaa...neyse gelelim araba koltuğuna bacım arabalarda artık koltuk zorunlu biliyorsun yaşına kadarda bunu kullanıyorlar. Sen yanında olsanda kucağında değil koltukta seyehat etcek bebeiş maalesef :) bu arada benim aldığım matrix modelinde araba koltuğu direk baston gövdesine monte edilebiliyor ben onun içinde tercih etmiştim
[ımg]http://img254.imageshack.us/img254/4307/grnt0033o.jpg[/ımg]
kızım:12,oğlum:10 yaşında canım.3. sütekne kazıntısı
canım burdan inceleyebilirsin bu modeli gerçi üstü monteli resmi yok ama..ve bu arada ağır ya arabası arkadaşım tek başına bebek kucağında açıp kapatabileceğin birşey değil açıkcası.tek cazip yönü bu portbebe olabilişi.cnm çok güzelmiş bunu markası ne tam olarak...
kızlar bana unnado dan davet yollar mıısnız ???
Ben neler neler aldım abartıp...
fakat burda yalnızca
"iyi ki almışım ne rahat ettim" dediğim şeyler:
1-sterilizasyon makinası (mama verdik hep. Allah razı olsun diyerek kullandım kaynatmadım hiç)
2-bol bol önlük mendil
3-bol bol pamuklu battaniye
4-termos
5-nem ölçer (geçen yaz çok sıcak ve nemliydi)
6-cibinlik (IKEA)
7- sırt çantası
8-puset-ana kucağı (yaz bebeğiydi. balkonda pusetin üstünde ana kucağında sofrada hep yanımızda durdu. herkes yemeğini yiyebildi)
9-bebefon (her ağladığında üst kata çıkmaktan kurtuldum)
10-2 aylıktan itibaren baby gym (bu sayede o elleriyle topa vurmaya çalışırken rahat rahat keyif yaptım)
11- bol bol eldiven (ilk önce bebek nasıl elini kirletsin ki dedim. sonra birde baktım herkes ellerini elliyor oda hop ağzına. Günde 3-4 kez eldiven değiştirdim)
ama en kullanışlısı tek bir şey var. Ama nisan annelerinin ekime kadar ihtiyacı olmaz.
o zamana kadar almayın sakın. Çamaşır kurutma makinası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?