canım ben bunu set halnde bakmştım içinde annenn çantası kanguru bebek çantası bide bu ana kucagı vardı bana 70 mlyon dediler su sonncu modele benzyrdu içindeki tatlım..bn öle set halnde almayı düşünyrm
tatlım nette 50 lira bu set. ben 60a aldım mağazadan eşim acele etti kargo masrafına say dedi :)))bu chicconun bakım setini ne kadar aldn peki tatlım ?
sen netten mi sipariş ettin canım? hangi site ? sırt çantası vardı benim aldığım yerdede ama küçük geldi gözüme.laciverti aldım çünkü biliyorsunuz araba için acele etmiş ve oğlum olacak diye grili turkuazlı bir model almıştık ona uygun olsun dedik kırmızı almadık çantayı.evt bende chicco nun bakım setinden alcam siparişi verdim bi biberon setl bide bakım seti vardı biberon seti sırt çantalıydı daha çok hoşuma gitti ama biberon setini fazla gerekli görmedim ama mağazadakilerle konuştum belkı bi ihtimal bakımsetini sırt çantasıyla beraber verebiliriz dediler bekliyoruz bakalım bi ürün ellerine gelsinde...
dreamer cnm hayırlı olsun chicco setin..
ana kucağını sormuşsun ama ben bu tarz bir ürün kullanmak istemiyorum..
pusetin içindeki ana kucağı varya onu kullanıcam..birde oyuncaklı yer minderi varya onu alıcam..
birde ablamdan alcağım kendi kendine sallanır beşik var daha sonra mama sandalyesi oluyor..
ama sen düşünüyorsan fiyatları uygun bence,titreşim özelliği tam olarak ne işe yarar ki..
zaten sallanması olacak,çok gerek yok gibi ama sen bilirsin..
canım ben bunu set halnde bakmştım içinde annenn çantası kanguru bebek çantası bide bu ana kucagı vardı bana 70 mlyon dediler su sonncu modele benzyrdu içindeki tatlım..bn öle set halnde almayı düşünyrm
tatlım nette 50 lira bu set. ben 60a aldım mağazadan eşim acele etti kargo masrafına say dedi :)))
sen netten mi sipariş ettin canım? hangi site ? sırt çantası vardı benim aldığım yerdede ama küçük geldi gözüme.laciverti aldım çünkü biliyorsunuz araba için acele etmiş ve oğlum olacak diye grili turkuazlı bir model almıştık ona uygun olsun dedik kırmızı almadık çantayı.
bak işte bu ablamdan alacağım..çok kullanışlı bir ürün..
Stork Dondolino Yükselebilen Beşik ve Mama Sandalyesi
canım araba koltuğunu evde kullanabiliriz ana kucağı olarak ama dezavantajları var : 1- Bebek araba ile uzun süre seyehat ettikten sonra bir daha o koltuğu görmeye bile tahammül edemiyor maalesef.Birde sanırım beyinde o şekilde kodluyorlar buna sadece arabada binilir diye.KIZLAR BİŞEY MERAK ETTİM....Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası New 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri ŞİMDİ BEN BUNU ALMAK İSTİYORUM İNŞ... BU PORTBEBE YENİ ANAKUCAĞI DEĞİLMİ...ARKADAŞIM BUNU BAYA KULLANDI EVİN İÇİNDE VS.... BU DİĞER GÖSTERDİKLERİNİZ VAR O DAHAMI İYİ.. BEN ANLAMADIM.... SİZCE YARDIMCI OLURMUSUNUZ
BUNU ÇOK BEĞENDİM YOKSA BUMU Ev Tipi Ana Kucağı - Hauck - Disney Bungee Ana Kucağı - Bebekler ve Anneler için herşey.. Onlarca Marka Binlerce Ürün..
canım araba koltuğunu evde kullanabiliriz ana kucağı olarak ama dezavantajları var : 1- bebek araba ile uzun süre seyehat ettikten sonra bir daha o koltuğu görmeye bile tahammül edemiyor maalesef.birde sanırım beyinde o şekilde kodluyorlar buna sadece arabada binilir diye.
2- evde kullandığında kusma,salya,yemek yedirirken fışkırtma olaylarında dolayı araba koltuğun çabucak kirleniyor elinde bezle sürekli silcen oda sanırım mümkün olmaz pek.
3- araba koltuğu yapısı itibari ile 6 aylık çocuk içinde otururken öne doğru kendini attığında devriliveriyor bebiş düşüyor allah korusun
Yakın arkadaşımın oğlunda tecrübe ettim bizzat bunları canımcım.böylede olunca bende senin gibi başlangıçta almam ev tipi anakucağı diyordum ama şimdi alayım diyorum uyurken uyanıkken çok faydalı olduğunu gördüm.senin payleştığın modelede bayıldım yaa çok şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?