2009-2010 Anneleri 2011 Annelerine Alışveriş Önerileri

tecrübeli anneler size önemli bir sorum olacak şu titreşimli anakucakları hakkında yorumlarınız nedir??? kulladınız mı? memnun kaldınız mı? yoksa titreşimliye dünya para vermeye gerek yok basit modeller yeterli mi??? Peki ya benim gibi acemi anneler siz ne düşünüyorsunuz??? Benim gibi kararsız mısınız yoksa:26:
bu model 100 lira civarı ve titreşimli

bu modelde titreşim yok 70-80 arası

bu ise 30 lira civarında

canım ben bunu set halnde bakmştım içinde annenn çantası kanguru bebek çantası bide bu ana kucagı vardı bana 70 mlyon dediler su sonncu modele benzyrdu içindeki tatlım..bn öle set halnde almayı düşünyrm

ya bende bu konuda acemiyim ama titreşimliye gerek yok diye düşüyorum ortadaki modele benzer bişey buldum bende onu alcam set halinde olanlardan hiç almayı düşünmedim nisan bebişleri olacaklar zaten portbebeyi kullanmam onun yerine bebek arabasıyla beraber alacağım anakucağı-otokoltuğu onu kullanırım kanguruyu zaten hayatta kullanmam sevmıyorum çünkü bebişler çiviye asılmış gibi duruyorlar o kanguularda bu tabıı bnm görüşüm bebek bakım setleri var çantalı onları alıp çantayıda böylece halletmiş olcam geriye alt açma kalıyor onda da zaten setlerin içinden çıkanlar pekte kullanışlı görünmüyor arka yüzü naylon olan alt açmalar var onuda böylece hallettikmi 6 lı setlere gerek kalmıyor kanaatimce:))

ben o setlerin içindeki portbebeyi gereksiz buluyorum arkadaşım onun için set almayı düşünmedim.bebek bakım çantası işini ise şöyle hallettim chicconun bakım seti çanta hediyeliydi ondan aldım.ekstradan çanta almıycam. çantanın içinde şampuan,bebeyağı,pudra,ıslak mendil,sabun var. ekliyim hatta netten dur bak

evt bende chicco nun bakım setinden alcam siparişi verdim bi biberon setl bide bakım seti vardı biberon seti sırt çantalıydı daha çok hoşuma gitti ama biberon setini fazla gerekli görmedim ama mağazadakilerle konuştum belkı bi ihtimal bakımsetini sırt çantasıyla beraber verebiliriz dediler bekliyoruz bakalım bi ürün ellerine gelsinde...

bu chicconun bakım setini ne kadar aldn peki tatlım ?
tatlım nette 50 lira bu set. ben 60a aldım mağazadan eşim acele etti kargo masrafına say dedi :)))
sen netten mi sipariş ettin canım? hangi site ? sırt çantası vardı benim aldığım yerdede ama küçük geldi gözüme.laciverti aldım çünkü biliyorsunuz araba için acele etmiş ve oğlum olacak diye grili turkuazlı bir model almıştık ona uygun olsun dedik kırmızı almadık çantayı.

dreamer cnm hayırlı olsun chicco setin..
ana kucağını sormuşsun ama ben bu tarz bir ürün kullanmak istemiyorum..
pusetin içindeki ana kucağı varya onu kullanıcam..birde oyuncaklı yer minderi varya onu alıcam..
birde ablamdan alcağım kendi kendine sallanır beşik var daha sonra mama sandalyesi oluyor..
ama sen düşünüyorsan fiyatları uygun bence,titreşim özelliği tam olarak ne işe yarar ki..
zaten sallanması olacak,çok gerek yok gibi ama sen bilirsin..

sağol canım...
araba koltuğunu bugün arkadaşımın 6 aylık oğlunda denedik ve ne oldu dersin hoooop öne kaydı çocuk durmuyor yerinde üstelik sıkılıyor.arkadaşım çok basit bir anakucağı kullanmıştı başlangıçta durmuyorlar çünkü gündüz beşiğinde değil o anakucağında uyumak istiyordu hem sen nereye gitsen yanında olabilecek.durmuyorlar ay 2 dk yalnız
sallanır beşiğin çok güzelmiş ve senin işini görür bu anlamda.minderde alacaksan gerek yok bencede senin bundan da almana.aslına bakarsan ben bunların salıncaklı olanları var onlara taktım kafayı önce anakucağı,sonra salıncak,en sonda sandalye olabiliyorlar ama 330 lira belki hiç binmeyecek sevmeyecek onun için boşuna o kadar para vermek mantıklı gelmiyor babamıza. bakalım son kararımız ne olacak:44:

cnm ben bunu cimcimenazın dediği gibi set halinde almıştım.2009 başında 80 liraydı biraz kaliteli almıştık..anakucagı sonuncuya benziyor ama daha büyük..ama hiçbiirine sbirşey olmadı yırtılma sökülme fln..çantası,alt açma ve bu anakucagı aylarca çok çok işime yaradı hep bunda uyudu ve normalde oturamazkende ben bunu ayarını 2ye gitirip yarı oturur pozisyonda yaptım ve onda durdu..çok rahat oluyor kesinlikle..kanguruyu ben pek kullanamadım ,çünkü benim oğlum sıkışıklıga gelmedi ağladı sürekli,birde yüzünü dışa ddöndürsen olmuyor,kendime döndürüncede tam gögüs kısmına denk geldiği için süt kokusu alıp emmek istiyordu ve sürekli ağlıyordu..titreşimliler için bi fikrim yok ama alıştırmak iyi olmuyor,başa bi yere gitsen bi misafirlğe kalmaya fln hep yerini arıyor o zaman..tabi karar senin..

yok cnm ben eskişehirdeki chicco mağazından aldım bnm oğluşun muhtemelen arabası gri-turkuaz olacak olacak diyorum çünkü ben bebek arabasını yurtdışından beğenmiştim annem alacak çok fonksiyonlu ve kullanışlı bi set içinde aynı renkten sırt çantasıda var ama ben kırmızı çok severim o yüzden kendime almış oldum birazda:))

bak işte bu ablamdan alacağım..çok kullanışlı bir ürün..

Stork Dondolino Yükselebilen Beşik ve Mama Sandalyesi

ay bende çok seiyorum dondolino tarzı beşikleri ya buna benzer ama eminim kalıte açısından bayağı bi farkı vardır bu tarz diyim bi sitede 80 tl gördüm hatta nasıl foto yükleniyor söylerseniz ekliyim yorumlar falan vardı onlarıda okudum yazanların hepsi çok memnun bu sıtede fiyatı çok uygun baktığımız yerlerde bu fiyatın 3-4 katı fiyat söylüyorlardı diye yazmışlar oyuncaklı sallanan anakucağı yerine bunumu alsam ki sizede bi göstereyimde sizinde fikrinizi almış olayım...

KIZLAR BİŞEY MERAK ETTİM....Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası New 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri ŞİMDİ BEN BUNU ALMAK İSTİYORUM İNŞ... BU PORTBEBE YENİ ANAKUCAĞI DEĞİLMİ...ARKADAŞIM BUNU BAYA KULLANDI EVİN İÇİNDE VS.... BU DİĞER GÖSTERDİKLERİNİZ VAR O DAHAMI İYİ.. BEN ANLAMADIM.... SİZCE YARDIMCI OLURMUSUNUZ

BUNU ÇOK BEĞENDİM YOKSA BUMU Ev Tipi Ana Kucağı - Hauck - Disney Bungee Ana Kucağı - Bebekler ve Anneler için herşey.. Onlarca Marka Binlerce Ürün..

canım araba koltuğunu evde kullanabiliriz ana kucağı olarak ama dezavantajları var : 1- Bebek araba ile uzun süre seyehat ettikten sonra bir daha o koltuğu görmeye bile tahammül edemiyor maalesef.Birde sanırım beyinde o şekilde kodluyorlar buna sadece arabada binilir diye.
2- evde kullandığında kusma,salya,yemek yedirirken fışkırtma olaylarında dolayı araba koltuğun çabucak kirleniyor elinde bezle sürekli silcen oda sanırım mümkün olmaz pek.
3- araba koltuğu yapısı itibari ile 6 aylık çocuk içinde otururken öne doğru kendini attığında devriliveriyor bebiş düşüyor Allah korusun

Yakın arkadaşımın oğlunda tecrübe ettim bizzat bunları canımcım.Böylede olunca bende senin gibi başlangıçta almam ev tipi anakucağı diyordum ama şimdi alayım diyorum uyurken uyanıkken çok faydalı olduğunu gördüm.Senin payleştığın modelede bayıldım yaa çok şirin

bende bu tarz bi mama sandalyesi almayı düşünüyorum hem alçalıyor yatabılıyor 3 farklı pozisyonda ayak altındakı kaldırılabılıyor anakucagından farksız bence sallanması cokda önemlı değil.ilerde ben mutfakta işlenırken onuda mama sandalyesi pozisyonuna getiririm oda yanımda olmuş olur böylece diye düşünüyorum.sizce iyi düşünüyormuyum kızlar...

eklentıyı ekleyememişim denıyım bakalım tekrar.

Eklentiler

• $lCRE-96578_1.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $xCRE-96578_2.webp
    436 bayt · Görüntüleme: 49

arabada kullanıcamı zannetmiyorum cnm nedense güvenip tek bırakamam arbada korkarım...bunlar için ağır diyo arkadaş ver gerçekten içinde bide bebek varken feci oluyo... Ev tipi olması daha iyi olur sanırım..bi anlık görüntüsüne aldanıp takım bebek arabası alimi.. Ama ev tipi daha kullanışlı yıkanabilir işte yüzeyi daha geniş rahat rahat yatar dimi.. Ve bunlara takıtım ben winne the pooh lara çıtçıtlı badileri çorapları bile bundan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…