2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

canım benımmmm gözünaydınnnn,tebriklerrrrr,hayorlı olsunnnnnnn :teytey::teytey:çok sevindim gerçekten yazını okuyunca:dance:

anlat hadı heyecanını paylaş bızımle cıft cızgı cıkınca nasıl oldun şaşkınlığın nasıldı :teytey:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı güzel bi hamileliğin nur topu gibi sağlıklı da bi evladın olsun inşallah...:teytey::teytey::teytey::teytey:

aslında çok mutluyumda sizi üzmek istemiyorum.şu an yzamak bile sevincimi zor geliyo.:çok üzgünüm:

lütfen canım yaa neden bizi üzücekmişsin ki bir daha duymayım bakk.bizimde olucak inşallah.şuan seninkinin kutlamasını yapalım bizi boşver:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

1- adetin geçtimi geçmedimi
2- nasıl öğrendin kendinmi yaptın kandan mı
3- hissettiklerini bize de anlat lütfen

senin sevincine üzülmez ancak seviniriz biz hayırlı uğurlu olur inşallah

tuvana canım şeffaf akıntı dediğin aynı zamanda yapışkan gibi bişidir bu yumurtlamana işaret ve daha 15 gün var diyosun adetine sen kesin yumurtluyorsun cnm :roflol:

ama 8 gündür böyle yumurtmlama döneminde başladı hala bitmedi ben galba bu ay full yumurtlayacam baksana ayy bıde kasık arısı yokmu sınır oluyorum ara da basıyo CADIARZU

ayy cnm hayırlı ugurlu olsun senın mutlu olman bızıde mutlu eder ne guzel evet lutfen bızede anlat ne gıbı beırtıler vardı bak mesela bende akıntı var seffaf aradada kasıklarım argıyo gıbı kramplar oluyo

adetim gecikti
kendim evde test yaptım.çatlak zeynep kafamın etini yedi.sonra giznur,cerez bizimkiler dayanamadım sabah yaptım ama emin olamadım.salak kafa heyecandan yanlış yere damlatmuşım idrarı bayağı geç çıktı çizgi.biri hafifti.
sonra dayanmadım bi tanedaha aldım bu sefer bayağı belirgin çıktı.makina kızda evde olsaydı resmini çekicektim.kameradan çektim du bakıyım koabilcekmiyim.sizde bi bakın

balsuratcım belirti olarak kasıklarımda günlerce ağrı oldu.sanki regli olcakmışım gibi.göğüslerim sızladı.ve bide karnımın alt kısmı acaip sancıdı halada ağrıyo.
başkaaaa akıntım oldu sürekli.hatta açık pembe renk kan geldi çok çok az.ama bayağı oldu geleli.

fundaaaam canım buradan da tebrik edeyim....
çooooook sevindim senin adına...
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.....
darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…