2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bende de sürekli akıntı var aradada pembiş geliyo hatta cok ınce cızgı gıbı kasıklarımdada agrı var ama gögüslerim acımıyo daha ama benide umutlandırın allahım ne olursun bizlerde hamile kalalım ne guzl masallah allah nazarlardan esirgesin saglıklı nur topu gıbı bebısın olsunpekı adetın kac gun gectı bu arada:hooray:

tekrardan tebriklerrrr fundammmm ......her yere yazıyorum vallaaaa..coştummmmmm........:sm_cool: :sm_cool:

herşey yolunda gider inşallah sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle kendine çok iyi bak canım a.s. :sm_cool:

fundacım senide gebeş gebeş çok bunalttık ama napalım umut dünyası... geçen ay olduğun tarihimi geçti yoksa muhtemek olman gereken tarihimi ve kaç gün geçtide test de belli oldu :)

çokda net çıkmadı

KIZZZ..ALLAH SENİ NAPSINNNNNNNN EMMÜÜÜÜÜ...BUNDAN DAHA BELİRGİN NE OLUR ARTIKKK...BELLİ İŞTE YAAA...ÇOK SEVİNDİM CANIMIN İÇİİ................BİZİ BIRAKMAZSIN DİMİ ARTIK......NE ZAMAN DOKTORA GİDİCENN.....KIZ ANLATSANA HADİ ÇATLATMA BİZİİİİİİİİİİİİİİİİİ:teytey::teytey::teytey:

BU AY BENDE HAMİLE KALIRSAM KISMETSE...HİÇ BİŞEY YAZMICAMMM SADECE RESMİNİ KOYACAM BURAYA..ÇOK İİ FİKİR...YENİ GELENEĞİMİZ BU OLSUNNNN.....AYY HALA DAHA İNANAMIYORUM YAAA...ÇOK SEVİNDİİİMM ANLATAMAM....

KIZ FUNDA EĞER BİZE BUGÜNDEN İTİBAAREN DUA ETMEYE BAŞLAMAZSAN WALLA SANA ÖLE Bİ BEDUA EDERİMKİİİİ.....UFAKLIK DOĞDUKTAN SONRA UYUTMASIN SENİİ,İİİİ DİYEEE.......(şaka şaka)

NAZAR DEĞMESİNNN KIIIIII.KOCİŞİNE SÖLEDİN Mİİİ??????

tekrardan tebriklerrrr fundammmm ......her yere yazıyorum vallaaaa..coştummmmmm........:sm_cool:

herşey yolunda gider inşallah sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle kendine çok iyi bak canım a.s. :sm_cool:

canım sudenazım sağol.topiktede gördüm yazını.canımsın.a.sa.s.

fundacım senide gebeş gebeş çok bunalttık ama napalım umut dünyası... geçen ay olduğun tarihimi geçti yoksa muhtemek olman gereken tarihimi ve kaç gün geçtide test de belli oldu :)
yok ya bunalmam ben.ben normalde 26 günde bir olrum korunmayı bırakınca şatı biraz gün
oyüzden kararsız kaldı.1haziran veya 3 haziran diye düşündüm.ben 3diye hesağladım ama26günde olduğum için 1 ine denk geliyodu
.fisfisfis

doktora gitcemde araştırıyorum daha karar veremdim canımın içi

Fundam çokkkkkkkkkkk Sevindim Senin Adina Rabbim Sağlikla Dğurmak Nasip Etsin Bizlerde Dua Et Bende Bugün Regli Oldum Artik önümüzdeki Ayi Bekliyorum:1hug::1hug::1hug:

canııııııııııııım sağol.etmezmiyim ya.inan hep ediyorum.kocişim yeni öğrendi.çok sevindi

HAMİŞLERİMİZ

funda72

tüylerim inan diken diken oldu fundam bunu okuyunca..:1hug:
hatta yemin ederimki gözlerim bile doldu..senağlama
senin adina cok sevindim bitanem..:1hug:
rabbim rahat bi hamilelik.. uzun ömürlü saglikli bi bebek ..
bu bebegin annesine babasina kizkardesin onunla birlikte uzun bi ömür versin :asigim:

ne dicemi.. ne yazcami bile bilmiyorum..
ama bugünkü en güzel haberdi..
:sm_cool:

Ayyy Valla Umut Dunyasi Iste Beni De Umutlandirdin Iyicene Ne Guzel Insallah Herseyin Iyisi Seninle Ve Bebeginle Olsun

Fundaaaaaaaaaaaaaaa Canim Bişey Sorucam Sana.....

Sen Ateş ölçüyordun Ya Bu Sabah Ateşin Kaç çikmişti....

Ayni Yüksek Değerlerde Devam Etmişmiydi....
Benimde Adet Günüm Bekliyorum Ama Ateşim Yüksek Hala....bende 4 Haziran Diye Tahmin Etmiştim Ama Yumurtlama Günüme Göre 2 Haziranda Adet Olmam Gerekiyordu 2 Gün Geçti Yani Benimde Cuma Günü Test Yapicam Hayirlisiyla Inşallah çikar Caim Dua Et Bizler Için...

benim 36,8-37,0 oldu dünde 37,0 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…