- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.081
ayy cnm hayırlı ugurlu olsun senın mutlu olman bızıde mutlu eder ne guzel evet lutfen bızede anlat ne gıbı beırtıler vardı bak mesela bende akıntı var seffaf aradada kasıklarım argıyo gıbı kramplar oluyo
balsuratcım belirti olarak kasıklarımda günlerce ağrı oldu.sanki regli olcakmışım gibi.göğüslerim sızladı.ve bide karnımın alt kısmı acaip sancıdı halada ağrıyo.
başkaaaa akıntım oldu sürekli.hatta açık pembe renk kan geldi çok çok az.ama bayağı oldu geleli.
çokda net çıkmadı
tebrikler fundacimm hayirli olsun daris bizim basimizaa
tekrardan tebriklerrrr fundammmm ......her yere yazıyorum vallaaaa..coştummmmmm........:sm_cool:
herşey yolunda gider inşallah sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle kendine çok iyi bak canıma.s. :sm_cool:
yok ya bunalmam ben.ben normalde 26 günde bir olrum korunmayı bırakınca şatı biraz günfundacım senide gebeş gebeş çok bunalttık ama napalım umut dünyası... geçen ay olduğun tarihimi geçti yoksa muhtemek olman gereken tarihimi ve kaç gün geçtide test de belli oldu :)
KIZZZ..ALLAH SENİ NAPSINNNNNNNN EMMÜÜÜÜÜ...BUNDAN DAHA BELİRGİN NE OLUR ARTIKKK...BELLİ İŞTE YAAA...ÇOK SEVİNDİM CANIMIN İÇİİ................BİZİ BIRAKMAZSIN DİMİ ARTIK......NE ZAMAN DOKTORA GİDİCENN.....KIZ ANLATSANA HADİ ÇATLATMA BİZİİİİİİİİİİİİİİİİİ:teytey::teytey::teytey:
BU AY BENDE HAMİLE KALIRSAM KISMETSE...HİÇ BİŞEY YAZMICAMMM SADECE RESMİNİ KOYACAM BURAYA..ÇOK İİ FİKİR...YENİ GELENEĞİMİZ BU OLSUNNNN.....AYY HALA DAHA İNANAMIYORUM YAAA...ÇOK SEVİNDİİİMM ANLATAMAM....
KIZ FUNDA EĞER BİZE BUGÜNDEN İTİBAAREN DUA ETMEYE BAŞLAMAZSAN WALLA SANA ÖLE Bİ BEDUA EDERİMKİİİİ.....UFAKLIK DOĞDUKTAN SONRA UYUTMASIN SENİİ,İİİİ DİYEEE.......(şaka şaka)
NAZAR DEĞMESİNNN KIIIIII.KOCİŞİNE SÖLEDİN Mİİİ??????
Fundam çokkkkkkkkkkk Sevindim Senin Adina Rabbim Sağlikla Dğurmak Nasip Etsin Bizlerde Dua Et Bende Bugün Regli Oldum Artik önümüzdeki Ayi Bekliyorum:1hug::1hug::1hug:
HAMİŞLERİMİZ
funda72
Fundaaaaaaaaaaaaaaa Canim Bişey Sorucam Sana.....
Sen Ateş ölçüyordun Ya Bu Sabah Ateşin Kaç çikmişti....
Ayni Yüksek Değerlerde Devam Etmişmiydi....
Benimde Adet Günüm Bekliyorum Ama Ateşim Yüksek Hala....bende 4 Haziran Diye Tahmin Etmiştim Ama Yumurtlama Günüme Göre 2 Haziranda Adet Olmam Gerekiyordu 2 Gün Geçti Yani Benimde Cuma Günü Test Yapicam Hayirlisiyla Inşallah çikar Caim Dua Et Bizler Için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?