- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.181
zeynepim Şeniz
senin yakisikliya gecmis olsun ..
sen ona deki allahin izniyle bi hamis kalirsam ve kizim olursa :asigim: kizimi senin yaksisikliya vercem..
belki hatunu duyunca iyilesir :roflol:
bu isin sakasi.. nasi oldu kuzum`?? :1hug:
slm kızlar nasıslınız çok özledim sizi.Zeynepim canım geçmiş olsun rabbim şifa versin oğluna.
Çerezim canım türkiyeye hoşgeldinnn diyorum sanada şimdiden
giznurr,funda,zeynep,çerz hepinizi kocaman öptüm Şeniz Şeniz
bende bu şekilde avutuyorum tatlım kendimi olimpiyat stadında çalışıyordu güvenlik görevlisi olarak gece nöbeti tutmuş sabah amiri ücretsiz nöbete kalacaksınız demiş onlarda yorgunuz demişler yirmidört saat çalışacaklar oniki saati ücretsiz onlarda kızmışlar onbeş arkadaş birlikte gidip mahkemeye başvurmuşlar birde iki aydan buyana maaşını alamıyor o şirket şimdi ihaleyi kayybetti yeni şirket gelecekti acaba tazminat hakkını kazanabilirmi tatlımya bilgin varmıfisfisfisfisfisfisfisfisfis
şaka maka anlamayız alırız kızını bak....şimdi uyuyo birazcık daha iyi saol canım...
canım öyle bir işte çalışıp kendini harap edeceğine çıkması iyi olmuş...işmi yani 24 saat çalış üstelik beleş...ne günlere kaldık...valla öteki konu hakkında bir bilgim yok canım...umarım daha iyi bir iş bulur....
zeynepcim ,canim Benimm..oğlun Nasil Oldu???şimdi Gördüm Daha....
evrimm.. Zeynepin Ogluyla Ilgileniyorsun Ama Yemezler..
Oglu Benim Kizimi Alcak.. Cekil Aradan :roflol:
mucukkk :1hug:
bak Hiç Aklimda Yokken Aklima Getirdin Yaaa...buna Eşeğin Aklina Karpuz Kabuğu Sokmak Derler Güzelim....inşallah Bi Kizim Olurda Zeyneple Dünür Oluruz... :)))))) Benden Iyi Kaynana Mi Bulacak Zeynep ' In Oğlan....
oy oy oy amma kaynatmışsınız :teytey:
HADİ ORDAN KIZZZZ....BENİM GİBİSİNİ BULSUN ZEYNEP DÜNÜR OLARAK DA GÖRYİMMM.....SENİN KIZI TAAA ORALARDAN GÖRENE KADAR BURDA BİZİMKİLER İŞİ BİTİRİR MERAK ETME CANIM.................laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ayy dıptısım kusura bakma sana hoşgeldin diyemedim şu gacinin yüzünden......naptın üzelim yerleşebildin mi ????
sensin o gaci :mymeka:
düdüklü tencere lülülülülülü
ohhh çatlada patlaaaa.....aldım oğlanııııı......
ona aldim oglani degil verdim kizi derler,sırnaşık şey
nabeeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?