2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

zeynepim Şeniz
senin yakisikliya gecmis olsun ..
sen ona deki allahin izniyle bi hamis kalirsam ve kizim olursa :asigim: kizimi senin yaksisikliya vercem..
belki hatunu duyunca iyilesir :roflol:

bu isin sakasi.. nasi oldu kuzum`??
:1hug:

şaka maka anlamayız alırız kızını bak....şimdi uyuyo birazcık daha iyi saol canım...

saol balım...sen nerelerdesin karşılaşamıyoruz hiç...bende seni öpüyorum

canım öyle bir işte çalışıp kendini harap edeceğine çıkması iyi olmuş...işmi yani 24 saat çalış üstelik beleş...ne günlere kaldık...valla öteki konu hakkında bir bilgim yok canım...umarım daha iyi bir iş bulur....

zeynepcim ,canim Benimm..oğlun Nasil Oldu???şimdi Gördüm Daha....

evrimm.. Zeynepin Ogluyla Ilgileniyorsun Ama Yemezler..
Oglu Benim Kizimi Alcak.. Cekil Aradan
:roflol:

mucukkk :1hug:

bak Hiç Aklimda Yokken Aklima Getirdin Yaaa...buna Eşeğin Aklina Karpuz Kabuğu Sokmak Derler Güzelim....inşallah Bi Kizim Olurda Zeyneple Dünür Oluruz... :)))))) Benden Iyi Kaynana Mi Bulacak Zeynep ' In Oğlan....

bak Hiç Aklimda Yokken Aklima Getirdin Yaaa...buna Eşeğin Aklina Karpuz Kabuğu Sokmak Derler Güzelim....inşallah Bi Kizim Olurda Zeyneple Dünür Oluruz... :)))))) Benden Iyi Kaynana Mi Bulacak Zeynep ' In Oğlan....

ayiptir söylemesi ama avucunu yalarsin :icecream:
önce ben tali oldum damada
:roflol:

HADİ ORDAN KIZZZZ....BENİM GİBİSİNİ BULSUN ZEYNEP DÜNÜR OLARAK DA GÖRYİMMM.....SENİN KIZI TAAA ORALARDAN GÖRENE KADAR BURDA BİZİMKİLER İŞİ BİTİRİR MERAK ETME CANIM.................laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ayy dıptısım kusura bakma sana hoşgeldin diyemedim şu gacinin yüzünden......naptın üzelim yerleşebildin mi ????

iyi tamam..
ama o zaman benim oglum olur bu aradada zeynepin kizi olursa kimse göz dikmesin.. bizimdir..

hatta.. neyse..
:icecream:

zeynep kııı..oğlunun huyunu suyunu anlat bi kııı....aldım damadı dedim ama benim herif çok keçidir.....biz kız olsa nasıl eder bilmiyom....kız olursa sana bi kavanoz alcam diyo kızı içine koy turşusunu kurcan diyo,dalga geçiyooo.....şaka maka öyle bişey olsa benimki nasıl seçer damadı bilmiyom...yandım ben yandımm.......:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ona aldim oglani degil verdim kizi derler,sırnaşık şey
nabeeeeeer

kız sen alamanyalarda epey uzak kalmışın buralardan...kültürümüz değişti güzelimm....

hakkaten arık öle bi zaman geldik ki kız tarafı oğlana görücü gidiyo...hey gidi dünya heyyy.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…