2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

:1hug::1hug::1hug:selam kızlar sonunda gelebildim bulabildim topigi ya ben daha kk de yeniyim bir girdigim topigi birdaha bulamıyordum ama alışmaya başladım bugün buldum günler önce buraya bende hamiş olmak istiyorum diye yazı yazmıştım şimdi bende sizlerle sohbet edip yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum kızlar ve cumamızı mübarekleyen ve bu topikte bulunan herkezin bende CUMASI MÜBAREK OLSUN diyorum ve ALLAH HERKEZİN DUASINI KABUL ETSİN SELAM KIZLARRRRRRR

ah ah bende hamiş olmak istiyorum herkez istiyor allah hepize birden versin inşallah... AMİN... bakalım okadar tedavi gördüm olmadı bu ay ara verdim tedaviye adetimin günü geçti bakalım nolcak umutlanmak istemiyorum

ah ah bende hamiş olmak istiyorum herkez istiyor allah hepize birden versin inşallah... AMİN... bakalım okadar tedavi gördüm olmadı bu ay ara verdim tedaviye adetimin günü geçti bakalım nolcak umutlanmak istemiyorum

inşallah canım..rabbim kalbine göre versin sanada bir melek göndersin...:1hug:

günaydın şekerler....
nasılısnız ???????*

ben hala adet olmadım bugün 5. gün.... ateşim düşmüş bu sabah kesin yarına kadar olurum.... ayyy keşke gelesede hamiş çıksam (((

kız sen hala test yapmadınmı...nasıl sabrediyon bu kadar analamıyom...yapsana bir test

zeynepçim iki gün önce yapmıştım negatifti...o yüzden bekliyorum birkaç gün daha geçsin tekrar yapacağım.... çoğu arkadaşımızın hep beklediği adet gününde varsa çıkıyor ben beklediğim günü 3 gün geçe yapmıştım çıkmadı.... bakalım ne zaman çıkacak varsa... inşallah adet olmam ama ateşim düştü ona üzülüyorum acaba ateşi düşüpte hamiş çıkan varmıdır...

:roflol::roflol::roflol:arkadaşlar hepinize günaydın belinay82 canım senin içinde hayırlısı olsun ama eger beş günüm geçseydi ben sabredemezdim hemen eczaneye atlardım zaten öylede yapıyorum artık eczanedeki kızlarda bıktık senden diyorlar çünki korundugumuz halde deli gibi bi günüm geçse hemen eczanede alıyorum solugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…