2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

annesi gibi tatli huyludur damadin ..
ama hic hak etmiosun
naniknanik

bencede yorum yapmamak en iyisi..kız anası mı olsak - oğlan anasımı bilmiyom walla....

evet kizlar..
ben gidiyorum.. yada geliyorummu desem..:sm_cool:
TÜRKIYE yolcusuyumda.. :dance:
2 hafta yokum buralarda ..
idare edin bensiz .. birbirinize iyi bakin .. benide özleyin..:1hug:
öpüyorum hepinizi tek tek

ŞenizŞeniz

kızlar ben yokken oğlumun kavgasınımı yaptınız delüler.:roflol:..hele siz kızları bi doğurun oğlum seçer elbet birini..:roflol:..hiç olmadı ikisinide alırız....:sm_cool::sm_cool:

OHAAAAAAAAAAA diyebilirmiyim zeynepppppppp....ya benim kız ya çerezin kızzz...karar versin oğlun....kızları gördükten somnra alması kolar önemli olan görmeden karar versinn....hem ne demişler.....ANASINA BAK KIZINI ALLL.....:enbuyukkk::enbuyukkk::hooray::hooray:klava:klava:

NE VAR KIIII...DÜNÜR OLCEZZZZ.....BU ARADA BENİM KOCİŞDEN NASIL Bİ DÜNÜR VE KIZ BABASI OLUR BİLEMİYOMMM....klava:klava:Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen

hosgeldin findik fistik..
tamamen yerlesebildinmi evine..
ay ne cok yorulmussunduuuur
gel dinelenelim az
:içelim:

ayy dıptısım kusura bakma sana hoşgeldin diyemedim şu gacinin yüzünden......naptın üzelim yerleşebildin mi ????

of yerleştim ama tam bebek çalışması yapacakken kocişim ist. eğitime gitti senağlama neyse çok şükür dönüyor yarın ama bu ay fıs geçti :1no2: kısmet işde tamda klomen başlayacaktık :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…