2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

hazırmısın dermişiiiiiiim çokta önemli birşey degil ama sen burdayım degince bende sorayım dedim sag taraftaki teşekkürlerim silinmiş sebebi nedir acba

meraklı arkadaşım ben cevaplıyım...teşekkürler herkesin sıfırlandı sitede olan bakım sebebiyle olmuş....yani tek sende olmadı canım...

cerencim istanbulda hiç piknik havası yoktu...bende kendimi alışveriş merkezine attım...eee hafta sonu olunca insan bi yere gitmek istiyo...evde otur otur zaman geçmiyo

Biz Bütün Güünn Piknikteydik, Kahvaltiyla Gitmiştik, Akşam 8 Filandi Döndüğümüzde. Kalabalik Olunca,havada Güzel Olunca Nasil Geçtiğini Bile Bilmiyorsun Vaktin. Ama şimdi Yatiyorum. Yarin Hastahaneye Gidecem. Bakalim Yumurtlama Olmuşmu Bu Ay. Görüşürüz Kizlarr. Ii Geceler

canım cevap için teşekkürler evet bugün ist de hiç piknik havası yoktu sen alışveriş merkezine gitmişsin bende bbabamın dükkanında elamanlık yaptım oradanda eve eşim horul horul uyuyor bu garipte tv başında pinekliyor gezmeye giden arkadaşlar benim yerimede gezseydiniz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlar hayırlı haftalar cerencim inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan.İnşallah bebiş haberlerini alırız canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…