- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.381
cerencim progestan tahlilimi yaptırdın sonucunu öğrenebilirmiyim bende haziranın 3 de yaptırdım 14.3 çıktı yumurtlama oldumu diye çok merak ediyorum bende yumurtlama problemi varda doktora adet olunca gideceğim cevaplarsan sevinirim
canım benim vakti ve zamanı gelince rabbim sanada verecektir bir melek...
lütfen üzülme ...benim arkadaşım 12 yıl dan sonra dünya tatlısı bir kızı oldu..
allahtan ümit kesilmez canım...
slm canlar nasılsınız bakalım.ben iim.işe gidip geliyom.batadır giremedim.fırsat olmadı.yeni regli oldum.10-12 gün sonra ikinci aşılamamı yaptıracam kısmetse kızlar.allah herkesin gönlüne göre versin.gelirim ben yine arada.öptm hepinizi
evet canım aynen öyleydi...ben kendimce sana yanıt vereyim...artık çok bunaldım umutlarım tükendi nerdeyse..o yüzden artık kk ya bile girmek istemiyorum...günde 1 2 kere girip yorumlara bakıyorum o kadar...artık dertleşmek bile içimden gelmiyo...
canım bende aynen senin gibiyim umut filan kalmadı tedaviyi bıraktım zaten
SLM KIZLARRRRRR
NABERSİNİZ?????
BENİM BU AYDA OLMADIIII MALESEF .:çok üzgünüm:..BUGÜN REGL OLDUM....DEMİN DR.UMLA GÖRÜŞTÜM..PERŞEMBE SABAH ÇAĞIRDI MUAYENE ETCEKMİŞ..SONRASINDADA LAPAROSKOPİ...RABBİM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURUR İNŞALLAH MELEKLERİMİZEEEE..
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
yok zeynepcim o konu t amamen kapandı bizde lafı bile yok olsun olmasın bebek nolacak diyor bende tedaviyi bıraktım tek başına ilaç kullanmamın ve heray acı çekmemin ne faydası varki olmayacak benim bebeğim Allahtan başka yar ve yardımcım yok herşeyin hayırlısı.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?