2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

SELAMMMMMMMMMMMMMMM..KIZLARR....
10'A - 9 ÖNDEYİZ............YUPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..............BUGÜN HAZİRAN 9 AMA 10 TANE HAMİŞİMİZ OLDUUU.................:teytey::teytey::dance::dance:

neden düşük olsunki tedavi imkanı canım?

işte bende bilmiyorum canım arkadaşa doktorumu birisi öyle demiş bende ondan duydum anlayacagın varsayım bende sizlere soruyorum dogrumu diye doktor bizede verdi hormon testi ama bize tedavisi husuunda bir açıklama yapmadı daha bende bu duydugum yüzündem ya düşük çıkasa diye :1no2::1no2::1no2:

bu 8. ayımızdı. olmadı. eşim çok üzlüyor,ben ona daha çok üzülüyorum

canım benimde 11 ay oldu...her ay başka hüsran ...benimde bu ay yumurtalarm oldu çatladı ama nafile adetime 4 gün kaldı bende tık yok...yani hamiş deilim...seni anlıyorum insan çok üzülüyo ...çabalarımız hep boşa gidiyomuş gibi

canım eğer hormonlarında bir sorun çıkmazsa tedavi gerekmiyo zaten...bende yaptırdım hormonlarım normal çıktı....sadece erkene alabilmek için yumurta geliştiriciler kullanıyorum...hem her şeyin bir tedavisi var yeterki allahım bize hamişliği layık görsün....

kızzzlarr noluyor bu sayfaya yaaa......önceden 1 saat girmesem okumaya yetişemezdim..şimdi ise yerinde sayıyor başlığımız...canlanın biraz yaaa.noluuyooo?????Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

yumurtlama olmuş mu diye progesterona bakacaklar. ama bebiş varmı yokmu oda büyük ihtimal bugün belli olur.yerimseniben

cerencim progestan tahlilimi yaptırdın sonucunu öğrenebilirmiyim bende haziranın 3 de yaptırdım 14.3 çıktı yumurtlama oldumu diye çok merak ediyorum bende yumurtlama problemi varda doktora adet olunca gideceğim cevaplarsan sevinirim

bu 8. ayımızdı. olmadı. eşim çok üzlüyor,ben ona daha çok üzülüyorum

canım benim vakti ve zamanı gelince rabbim sanada verecektir bir melek...
lütfen üzülme ...benim arkadaşım 12 yıl dan sonra dünya tatlısı bir kızı oldu..
allahtan ümit kesilmez canım...

evet canım aynen öyleydi...ben kendimce sana yanıt vereyim...artık çok bunaldım umutlarım tükendi nerdeyse..o yüzden artık kk ya bile girmek istemiyorum...günde 1 2 kere girip yorumlara bakıyorum o kadar...artık dertleşmek bile içimden gelmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…