- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.361
kızlar doktor bizdende hormon tahlili istedi ama arkadaştan duyduguma göre tedavi olanagı çok düşükmüş dogrumu
yumurtlama olmuş mu diye progesterona bakacaklar. ama bebiş varmı yokmu oda büyük ihtimal bugün belli olur.yerimseniben
zeyneppppppppp burdamısın canım nasılsınnnnnnn
bu arada kızlar,bebek yokmuşsenağlama yumurtlama olmuş fakat döllenme olmamış...
neden düşük olsunki tedavi imkanı canım?
bu arada kızlar,bebek yokmuşsenağlama yumurtlama olmuş fakat döllenme olmamış...
canım her şeyin ilacı zaman üzülme oda olur gerçi nkadar zamandır istiyosunuz bebiş
bu 8. ayımızdı. olmadı. eşim çok üzlüyor,ben ona daha çok üzülüyorum
işte bende bilmiyorum canım arkadaşa doktorumu birisi öyle demiş bende ondan duydum anlayacagın varsayım bende sizlere soruyorum dogrumu diye doktor bizede verdi hormon testi ama bize tedavisi husuunda bir açıklama yapmadı daha bende bu duydugum yüzündem ya düşük çıkasa diye :1no2::1no2::1no2:
yumurtlama olmuş mu diye progesterona bakacaklar. ama bebiş varmı yokmu oda büyük ihtimal bugün belli olur.yerimseniben
bu 8. ayımızdı. olmadı. eşim çok üzlüyor,ben ona daha çok üzülüyorum
kızzzlarr noluyor bu sayfaya yaaa......önceden 1 saat girmesem okumaya yetişemezdim..şimdi ise yerinde sayıyor başlığımız...canlanın biraz yaaa.noluuyooo?????Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?