2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

herkeste bir umutsuzluk,bir mutsuzluk... her geçen gün biraz daha tükeniyor umutlar!
ama ben bugün aldığım bir haberle yeniden heveslendim, yeniden umutlandım. okuldan bir öğretmen arkadaşım doğum iznindeydi,bugün oğluşu gözlerini açmış hayata:) beni aradı haber vermek için. onu hafiften kıskandım ama o mutluluğunu hissettim kızlar. yeniden heyecanlandım!
HADİ ARTIK! hareketlenin sizde! birbirmize destek olalım, umutsuzluğu yenip bir daha deneyelim! bizde yavrularımızı kucağımıza alacağız,o cennet kokularını koklayacağız! Yüce rabbim dermansız dert vermezmiş... hadi bakalım, silkelenin ve yeniden bir defa daha o yola çıkalım,berabercea.s.

slm kızlaarr.herkes iyidir umarım.ben iim.yarın iljk muayenemi olcam ve uygunsa gonal-f e başlıycam yine.ayın 18 i civarıda rabbim izin verirse aşılamamı yaptırıcam.ben hepimiz için dua ediyorum.lütfen sizde beni dualarınızda unutmayın

Canım benim seni bulduğuma çok sevindim...
Ne zamandır girmiyordun heralde dimi???

Kızlar iyi akşamlar herkese....a.s.

2009 a kalmaz hepiniz inşallah koca göbeklerle gezersiniz benim gibi:sm_cool:

Canım benim iyi gidiyor Allahıma şükür...
Biraz hızlı kilo alıyorum o kadar bebişim iyi..
Darısı başınıza deyim. Bu arada tayinimiz çıktı tatlım,İstanbula sonunda eşimle hasretlik bitecek yani
.

Kızlar kimse moralini bozmasınn sakın umudunu yitirmesin,6-7 ay önce ben de bu topiklerde dert yanıyordum,dualar ediyordum,Yarenkızım biliyor,listelere isimler yazdırıyordum ama allahım en iyi zamanı biliyor sorgulamak bize düşmez,tek yapmamız gereken,duaya sarılmak ve sabırlı olmak.Hiç stres falan da yapmayın allahım eşlerinizle mutlu bir şekilde yuvalarınızı şenlendirsin,kucaklarınıza mis kokulu melekler kondursun inşallah...

canım bizimde tayinimiz çıktı biliyomusun.manisa kırkağaç a.ağustosta allah ın izniyle gidiyoruz.çok sevindim iyi olduğuna

Hadi hayırlı olsun canım,inşallah sen de yeni bir şehir yeni bir bebek,yeni bir hayata başlarsın benim gibi,iyi şeyler hep üstüste geliyor,bakarsın Manisaya gitmeden hamiş olduğunu öğrenirsin belli mi olur...

inşallah canım arkadaşım.ikinci aşılamamı yaptırıcam kısmetse.çift aşılama yapacak doktorum.ümitlenmek istemiyorum ama içim içimede sığmıyo valla.

yaptır canım ne gerekiyorsa yaptır...
Bir an önce müjdeli haberini alırız inşallah.

hadi iyi akşamlar.Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…