2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

gülüm rüyayı neye yorarsan o çıkarmış hayra yor hayır çıksın hayır olsun inşallah

bende yeni üyeyim fırsat buldukça giriyorum şu anda adet günümü bekliyorum 5 günüm var ama sanırım artık bu ay bebişime kavuşacağım bazı belirtiler yaşıyorum ama adet te olaibilir diye fazla umutlanmak istemiyorum adetten önce hamileysen ne gibi belirtile olduğu hakkında bilgin varmı

giznur bizim giznur mu kııı???dedilerde emin olamadım o mu diyee....

bakıyom beni çekiştiriyonuz kulaklarım çınladı valla..evrimcim ayaklarımı sürüyerek gittim dr.'a . inşallah peşimden gelirsiniz.... tatoş seninle çizelgelerimiz benziyomuş ..a.s.

canım çok fazla bilgim yok şöyle ben hamile kaldıgımda günüm geçmesi halinde başka belirtikerim olmadı ama başka arkadaşlarda görülen baş dönmesi migde bulantısı yüksek ateş halsizlik gibi belirtiler olabiliyor diye duymuştum başka soruların olursa bilgim daarcıgında faydalı olmaya çalışırım umarım sende hamilesindir canım hayırlısı olsuna.s.a.s.a.s.a.s.

güzelim özel değilse eğer sorun ne??ben anlyamadım daa....senin için bi sakıncası yoksa anlatabilirmisin??:uhm::uhm::uhm:

bende polikistik var ve fsh biraz yüksek eşim varikosel+sınırlı sperm ve tedavi olmuyor ben1.5 senedir uğraşıyorum ve artık pes ettim bıraktım tedaviyi:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…