2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

selam kızlar...ben dün kırmızılandım....bu ayda olmadı işte aynı diğer aylar gibi...dolu dolu 11 ay bitirdim...allahım inşallah daha fazla bekletmez...

Canım hakkında hayırlı olsun ne yapalım.Rabbim en kısa zamanda hamiş kalıp o mutluluğu yaşatır sana inşallah.Rabbim gönlüne göre versin canım :teselli:

Zeynebim benimde 2günüm kaldı kesin adet olurum bende belirtiler var ama inanmıyorum iştesenağlama

Zeynebim benimde 2günüm kaldı kesin adet olurum bende belirtiler var ama inanmıyorum iştesenağlama

canım benim ya olmazsın belkide....hem bak belirtim var diyosun bende hiç belirti olmadı...o yüzden anlamıştım hamiş olmadığımı....kız yapsa bir test belkide çıkar....bugün adet döngünün kaçıncı günündesin....

Canım 27.günüm bugün,geçen ay 29.gün adet olmuştum.Şimdi yapamam canım ya hep erken yapıyorum testleri beklemekten bunaldım,patladım ama mecburum.Bu aksam kaynanaya gidicem kalmaya bir daha çarşamba dönücem eve o zaman yazarım belli olur hamiş olup olmadığım benneyaptımki

valla ben sana bişey diyimmi şu an yapsan çıkar....çünkü 27 normal bir gün test için erken felan deil...ben oğluma hamile kaldığımda 26. gün çıkmıştı testte hemde çok belirgindi....

valla ben sana bişey diyimmi şu an yapsan çıkar....çünkü 27 normal bir gün test için erken felan deil...ben oğluma hamile kaldığımda 26. gün çıkmıştı testte hemde çok belirgindi....

zeynep yaa adetime 9 gün kala başlayan karınım altında kasıkta batma sonrasında belağrsı kalçalara kadar inen,bacaklarda ağrı batma.bugune geldim bunlarım hepsi gün içinde hep oluyor bana.inşallah psikolojik değildir belirtiler.canım şimdi yapardım ama evimn yakınlarında eczane yok.benneyaptımki

canım bunlar güzel belirtiler ..bunlar bendede oluyo ama adete 2 3 gün kala başlıyo...göğüslerinde ağrı varmı

arkadaşlar ya ben çok üzgünüm ..akşam biraz ağrıyla kanamam olmuştu .. sabah yine oldu.. acile gittim ..uzmana sevk ettiler hemen ..dr ultrasonla baktı keseyi göremedi tahlil yapıldı .. 1 saat müşaadede de tutuldum .hcg değerim 137 küsüre düşmüş ..dr klinikleşmeyen biyokimyasal gebelik dedi .. örnek falan aldı..tahlil için..ama kesin dedi.. ama sökülememş .. bu yüzden söktürücüyle ağrı kesici yapıp beni eve gönderdi.. yarın değil öbürsü gün tekrar kontrole gidicem ..çok üzgünüm çoooooooooooooook..senağlamasenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamacanım benim inan yazını okuyunca o kadar üzüldümkisenağlamacanım benim çok geçmiş olsun rabbim sabır versin sana dayanma gücü.rabbım hakkında hayırlısını böyle görmüş.canım allaha emnaet ol:a015:

saol canım benim ALLAH kimseye göstermesin .. bu ikinci oluyo .. şansızlıkmı hayırlısı böylemi bilmiyorum ..

güzelim çok üzüldüm alatamam...ne kadar çok sevinmiştik haberini aldığımızda....sana üzülme diyemicem...üzülmemek elde değil...biliyorum...ama biraz sakin düşünürsen demekki sağlıklı bir bebek değilmiş.....bir kere verdi ya allah...bak oluyormuş işte...yine olur...allahtan hayırlısı için dua et...

saol canım .. zaten öyle düşünmesem daha çok üzülürdüm..am bu seferde benim sağlıklı olmıcakmı diye kafama takıyorum .. kromozomlarım hep bozukmu ki diye düşünüyorum.:çok üzgünüm:

allah bidaha yaşatmasın nurcum....hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey gelmiyo elimizden....offff offff senağlamasenağlama

amin canım sizde olmasanız ben kimlerle paylaşırım bilmem .. burdaki arkadaşlarıma bile söylemediğim için içim içimi yerdi ..inşallah birdaha olmaz deyip razı oluyorum işte.:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım üzülme demek kolay ama allah sabrını verir allahran ümüdini kesmeki meleğine çobuk ulaş allah bebek isteyen herkese bebeklerini nasip etsin hoş ca ve dost ca kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…