2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

yoncagülüm ağrım ara ara oluyo ..bide baş dönmesi var..ama geçer inşallah..

inşallah canım yorma kendini dinlen çok geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış (zor olsa bile) allahım dualarımızı duysun hepimize sağlıklı bebecikler nasip etsin:1hug::1hug::1hug:

Son düzenleme:
yoncagülüm ağrım ara ara oluyo ..bide baş dönmesi var..ama geçer inşallah..

giznurcumm cok gecmıs olsun canım ınan cok uzuldumm hayırlısını dılıyorumm hakkında..uzulme demek ısterdım ama uzulecegını bılıyorumm.umarım en kısa zamanda kendıne gelır ve tekrar hamıs kalırsın ınsallahh..

YA NE KADAR SEVİNMİŞTİM HAMİLE KALDIĞINA...ÇOK ZOR Bİ DURUM GERÇEKTEN :çok üzgünüm:

CANIM ALLAH SANA SABIR VE GÜÇ VERSİN...VERSİNKİ BİR AN ÖNCE TOPARLA KENDİNİ....RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN :a015:

canlarım ben çıkıyorum mesai bitti evde açamam sanırım işlerim var kendinize iyi bakın öppppppppppppppp iyi akşamlar

giznurum şimdi okudum çok üzüldüm canım ya.o kadar sevinmiştimki senin için.moralini bozma canımın içi.kendine dikkat et.:teselli:

arkadaşlar hem adet olup hem yumurtası çatlamayan var mı aranızda.ben 4gün önce adet oldum.ama kahverengi renkteydi.bugun doktora gittim ve bi yumurtam çatlamamış.cumartesi yine kontrole gidecem çatlamışmı diye.eğer çatlamzsa kiste dönüşürmüş.neler var ya.ben hayret ediyorum şu insan vucuduna.şimdi biz eşimle çalışmalara devammı edecez.Ama artık inanın düşünmicem.kendi akışına bırakacam.ben stres yaptıkça eşimde stres yapıyo.o yüzden hayatımızı normal seyrinde yaşamaya devam etcez.Sizcede öyle değilmi.Bugun doktorum bile dedi.yumurtlama tedavisi gören bi hastasına artık dinlen ilaç kullanmayalım bu ay demiş ve kadın o ay hamile kalmış.bende düşünmicem.Ama çalışmalar sürcek tabi.biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbimin isteğiyle olcak.

amin canım...ne için gidiceksin muayenemi olucan....

evet canım muayene olucam doktor her ay muayeneye çagırıyor bu ay dördüncü ayımız bitti doktor altı ay beklicez dedi bende okadar beklemek istemiyorum tabiki allah bilir ama acizane dört ay yeter diyorum ben bakalım ne diyecek:uhm::uhm::uhm:

saol canım benim ALLAH kimseye göstermesin .. bu ikinci oluyo .. şansızlıkmı hayırlısı böylemi bilmiyorum ..

öncelikle çok geçmiş olsun canım tabiki hayırlısı böyleymiş bizler bilemeyizki bir şeyi çok isteriz onun sonunda bizim için şer vardır yine bizler bilemeyizki biz bişeyi hiç istemeyiz onun sonundada bizim için hayır vardır dualarımız senle canım benimde 4tane oldu ve hala bekliyoruz üzme canını:sm_confused:senağlama

adetime 1 hafta var.bende saydığınız belirtiler yok ama ilk çocuğumda da olmamıştı.o yüzden belirtilere çok takılmıyorum.herşeyin hayırlısı.

giznurum güzel hemşerim..:teselli:
geçmiş olsun canım..senağlama
çok üzüldüm okuyunca..senağlama
ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
rabbim en kısa zamanda sana bu duyguyu sonuna kadar yaşatsın ve bi bebekle taclandırsın inşallah..
üzme sen kendini.. :teselli:
ya olucak ya olucak inşallah
Şeniz

selam kızlar. bugünlerde benimde adet olmam lazım,bekliyorum bakalım. bir an önce olur biterde inşallah yeni çalışmalara başlarızsırnaşık şey
bu arada çok geçmiş olsun giznurcum, Allah'ım bu üzüntüyü göstermez inşallah bir daha...

kızlar hamileyim... hemde geçen aydan beri hamileymişim yeni ögrendim...adetim 2 gün ve 8 gün geçince test yapmıştım tek çizgiydi bidaha hiç yapmadım bugüne kadar her zamanki gecikmelerimdendir diye...doktora gitmeyede cesaretim yoktu...iki gündür hafif hafif mide bulantım vardı adetimde iyice gecikince test yaptım çok net bi şekilde iki çizgi çıktı..çok mutluyum resmen mucize yaşıyorum.... allahım dileyen herkese nasib etsin....burası çok uğurlu geldi herkese uğurlu gelir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…