2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

hayırlı uğurlu olsun sahremmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teyze oluyorum öylemi çok sevindim çok................
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birtanem...

hayırlı uğurlu olsun sahremmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teyze oluyorum öylemi çok sevindim çok................
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birtanem...

evet canım ikimizde teyze oluyoruz ne mutlu bize.... rabbim isteyen herkese nasib etsin...senin hamileligini duyunca okadar çok sevinmiştimki bütün gün içim içime sığmamıştı sevinçten ...senin o güzel duaların sayesinde allahım o mutluluğu banada yaşattı şükürler olsun...

canımallah hayırlı ugurlu etsin inşallahkucagına almayı nasip etsin canım nekadar zamandır istiyodunuz bebişi bizede dua lütfena.s.

:enbuyukkk:kızlar allhtan bir mani çıkmazsa doktora gidecegiz bugün akşam bakalım ne diyecek ya yeter bukadar dinlenme yada devam diyecek ben yeter demesini istiyorum tabiki allah ne nasip ederse o olur ama işte acizane dua bekliyorum birde sizleri buraya nerelerdesiniz kızlar lütfen biraz sesiniz sedanızz çıksınnnnnnna.s.

canımallah hayırlı ugurlu etsin inşallahkucagına almayı nasip etsin canım nekadar zamandır istiyodunuz bebişi bizede dua lütfena.s.

sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin....yaklaşık bir yıldır düşünüyoduk ama bende kist oldugu için hiç umudum yoktu ..allah isteyince herşey oluyo hiç umudumuzu kaybetmememiz gerekir....bende isteyen herkes için dua ediyorum...

slm canlarım.nasılsınız?ben iyiyim.dün akşam aşılamamı oldun bu sabahta ikinci aşılamamı oldum.beklemedeyim kızlar.nolur dualarınızda banada yer verin...ben hepimiz için dualar ediyorum.öpüyorum hepinizi

Canim Bütün Dualarim Seninle....şu Aşilamayi Anlatirmisin Bi Akşam Bide Sabahmi Yapiliyo...tek Seferde Yapilmiyomu Bu...bide Maliyeti Ne Kadar...bende Yaptiricam Sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…