2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

Peloşçum Ben 11 Aydir Deniyorum Olmuyo Eşimde Hareket Sorunu Var...belkide önümüzdeki Aylarda Aşilama Deniycem Drum Tavsiye Etti...o Yüzden Yarene Sordum Bunlari...sen Ne Kadardir Deniyosun

kızlar hepinize günaydınlar şimdi siz karga bişeyini ..................yimedn sabahsabah ne işin var diyeceksiniz ama eşim sabahları dükkan açıyor onun için erken kalkıyoruz birdeiki gün önce memleketten kaynım buraya çalışmaya geldi oda var oda işe başladı onuniçinde böyle sabah kuşu olduksırnaşık şey

:1no2::1no2:bacılarım dün akşam doktora gidecektikyaa kaldı gidemedik doktor hanım hastaneye akşamları geliyor bizde eşim işten geldikten sonra gidiyoruz ama bu defa olmadı çünki yan komşum sizlere ömür dün sabah vefat etmiş yogun bakımdaydı zaten epeyde yaşlıydı vefat etmiş dün akşamda onun kuranı vardı oraya gittik oradabulunmamız gerekiyordu onub içinde doktor işimiz kaldı doktor hanım pzrts çrşmb cm günleri orada oluyor çrşmb gitti cuma günüde kardeşimin yemin töreni var ANKARAYA gidiyorum kızlar bugün gece yolcuyum yarın tören allah nasip ederse oradan geince görüşürük kızlar hepinizi öpüyorum VE ASKERİMİ ÇOK ÖZLEDİM ONU GÖRECEM DİYE ÇOK MUTLUYUMMMMM:teytey::teytey:

başın sağolsun canım............
iyi yolculuklar..........
allah kavuştursun ....
benim kardeşimde antepte .........
bende çok özledimmmmmmmmmmm

buyrun beniiimmmm...funda hanımmm nerdesin kız sennn??? kalleş gaciiiiiii......sen bizi özlemiyon hiç dimi...hiç merak etmiyon bizii...

Kolay hamile kalmak için:Maydanoz,nane ve adaçayından uzak durulmalı.Kuru incir yarım litre suya atılır,7-8 dk sonra içine bir havuç atılır,21 gün boyunca her gün içilir.

İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN ALINTIDIR..

• şuşu da hamiş kızlarrr....10 dk önce test yapmışşş..ikinci çizgi silikk...yuppiiiiiiiiiii:teytey::teytey:

kızslarr,bende adet oldum. yarın doktora gidicem. kist oluşmadıysa yine klomen vericek galiba. 8. ay da bitti. inşallah 9. ay uğurlu gelir bide bu ay artık rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. yarın onu da danışacam doktoruma.
zeynepcim,sen çektirdinmi rahim filmi? hani aşılama düşündüğünü söylemişsin de, o rahim filminden daha sonraki aşama değilmi?

kıslar bişey sorcam aranızdan beni msnde kişi listesine ekleyen varmı?biri eklemiş ama kim anlamadım.hala kapalı msn si içim rahat etmedi kim olduğunu öğrenemedim.huylandım biraz

Canim Bütün Dualarim Seninle....şu Aşilamayi Anlatirmisin Bi Akşam Bide Sabahmi Yapiliyo...tek Seferde Yapilmiyomu Bu...bide Maliyeti Ne Kadar...bende Yaptiricam Sanirim

slm canım.geçen sefer tek aşılama yapmıştık tutmadı canım.bu sefer 12 saat ara ile iki aşılama yaptık.ben devlet hastanesinde ebeyim biliyosun.aşılamayı ordaki kendi doktorum yaptı muayenehanesinde.para almıyo benden.ama kullandığım ilaçlara para verdim.ssk ile 20 tane iğne altım 200 ytl ye.ama 6 tanesi yetti bana.eğer tutmazsa diğerlerinide kullanırım.ben pkos luyum.1 yıldır hap tedavisi oluyodum.ama olmadı.iğne ile yumurta geliştirip çatlattık ve aşılama yaptık işte.duaların için teşekkürler.allah seninde gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…