P
pelosh
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.681
:1no2::1no2:bacılarım dün akşam doktora gidecektikyaa kaldı gidemedik doktor hanım hastaneye akşamları geliyor bizde eşim işten geldikten sonra gidiyoruz ama bu defa olmadı çünki yan komşum sizlere ömür dün sabah vefat etmiş yogun bakımdaydı zaten epeyde yaşlıydı vefat etmiş dün akşamda onun kuranı vardı oraya gittik oradabulunmamız gerekiyordu onub içinde doktor işimiz kaldı doktor hanım pzrts çrşmb cm günleri orada oluyor çrşmb gitti cuma günüde kardeşimin yemin töreni var ANKARAYA gidiyorum kızlar bugün gece yolcuyum yarın tören allah nasip ederse oradan geince görüşürük kızlar hepinizi öpüyorum VE ASKERİMİ ÇOK ÖZLEDİM ONU GÖRECEM DİYE ÇOK MUTLUYUMMMMM:teytey::teytey:
başın sağolsun canım............
iyi yolculuklar..........
allah kavuştursun ....
benim kardeşimde antepte .........
bende çok özledimmmmmmmmmmm
kıslar bişey sorcam aranızdan beni msnde kişi listesine ekleyen varmı?biri eklemiş ama kim anlamadım.hala kapalı msn si içim rahat etmedi kim olduğunu öğrenemedim.huylandım biraz
Canim Bütün Dualarim Seninle....şu Aşilamayi Anlatirmisin Bi Akşam Bide Sabahmi Yapiliyo...tek Seferde Yapilmiyomu Bu...bide Maliyeti Ne Kadar...bende Yaptiricam Sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?