- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.861
slm kızlar naber.ben iyiyim.sınavdan çıktım.ama kötü geçti çalışmadığım için.pazartesi test yaptırıyorum kızlar.bana dua edin lütfen.umarım bende bu sayfalara hamileyim yazabilirim.kendinize ii bakın.öpüyorum hepinizi
slm kızlar naber.ben iyiyim.sınavdan çıktım.ama kötü geçti çalışmadığım için.pazartesi test yaptırıyorum kızlar.bana dua edin lütfen.umarım bende bu sayfalara hamileyim yazabilirim.kendinize ii bakın.öpüyorum hepinizi
selam kızlarr.
bayan merak sen bugün doktora mı gidecektin? gittinmi?
günaydın canlarım nasılsınız......hepinize iyi pazarlar iyi gezmeler diliyorum...öpüldünüz....
AA SEN BURALARA GELİRMİYDİN NİRDESİNŞeniz
aralarda bakıyorum işte canım....eskisi gibi sık girmiyorum.....kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum....biliyomusun adetim tam doğum günüme geliyo ....allahım inşallah bana en güzel doğum günü hediyemi verirde adet olmam....
inşallah çıkmaz canım. her işte bir hayır vardır derler, belkide gittiğinde bebiş haberini alacaksın. olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?