2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

slm kızlar naber.ben iyiyim.sınavdan çıktım.ama kötü geçti çalışmadığım için.pazartesi test yaptırıyorum kızlar.bana dua edin lütfen.umarım bende bu sayfalara hamileyim yazabilirim.kendinize ii bakın.öpüyorum hepinizi

canım geçmiş olsun sınav stresi bitmiştir :teytey: şöle hamiş haberlerini alalımda keyfimiz yerine gelsin demi. funda hamiş çerez hamiş sıradaki gelsin :dance::dance:

hadi gecmis olsun canim.. yükü kalkmisdir üstünden tatlicadiarzu
ne testi canim?? reglinin zamanimi gecdi??
hadi hayirli haberler alirsin insallah
:1hug:

ohh sınav sitresin bitmiştir umarım test sonucunda güzel çıkar sende bizlerde buraya mutlu haberlerimizi yazarız:teselli::teselli:

gızlar nirelerdesiniz sizi kaçaklar adamları kandırıp gezmelere gittiniz degilmi olsun benim yerimede gezin:icecream::icecream:zeynepcim sen nirelere kayboldun göremiyoruz seni biraz sesini sedanı çıkar gülüm:sm_confused::sm_confused:

selam kızlarr.
bayan merak sen bugün doktora mı gidecektin? gittinmi?

evet canım gidecektim ama ben bahtsız bir ,nsanım kaç gündür eşim işten geç geldi nişanlar vs diye diye gidememiştik dünakşam tamam herşey yolunda dedik tam evden çıkacaktık dur dedik çıkmadan bi doktoru aryalım ona göre gidelim iyikiaramışız doktor izinliymiş pazartesi gelin dedi anlayacagın pazartesiye kaladı muayene allahtan bir mani çıkmazsa:bbo:şutarafagitti

amin canım amain inş istedigin hediyeyi alırsın çok mutlu olursun burayada arasıra degilde sıkcana girmeni isterim sıkma kendini herşey gönlünüzce olsun:1hug::1hug:

inşallah çıkmaz canım. her işte bir hayır vardır derler, belkide gittiğinde bebiş haberini alacaksın. olabilir mi?

dogru canım her işte bir hayır vardır derler buda hayır olur inş ama bebiş haberi daha alamayız herhalde çünkü doktor daha dikkat edin diyor şimdi biz sade muayaneye gidicez eger derse dikkat etmeyi bırakın diyecek benimde istedigim o bakalım hayırlısı:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…