2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

için rahat etsin diye söylemiştim canımcım sen bilirsin

dogru söylüyorsun canım ettigim muhabbet bi test yaptırmam lazım daha tık yoka.sa.s sen gelmişsin biz yoktuk buralarda benneyaptımkinerdemiydimayıptır söylemesi alışverişe çıkmıştım ve çok güzel ciciler aldım yazın sonu olsada jeyyarbugün istanbulda okadar yagmur vardıki anlatamam muhteşeşm güneş dolu günleri bıraktık yagmurlu günü bulduk bi çıktık şakır şakr yagmur sıçan gibi geri döndük ama gittigime degdi:hooray::hooray:a.s.

gızlar sizler neler yaptınız hani nerelere gittiniz bulamıyorum oraya döndüm yoksunuz buraya döndüm yoksunuz:roflol::roflol:şutarafagittişutarafagittişutarafagittişutarafagitti huuuuuuuuuu size seslsniyorum gacılarşutarafagitti

he birde söylemeyi unuttum kardeşim asker ankara mamaktaydı agostos gibi geliyor allahtan bir mani çıkmazsa yeri azevvel belli oldu kızlar bütün askerlerimiz sagsaglim askerliklerini bitirip gelsinler inş kardeşim ÇANAKKALE YEdüşmüş inş gidecegi yer hayırlı ve güzel olur amin:teytey::teytey::teytey:

Kaç topikte sordum buraya da sorayım bari:bbo:
arkadaşlar,adetimin 7.günü.adetim 5 gün sürüyor..5 günden itibaren gonaphen kullanmaya başladım.günde bir kez..yumurtlama testi yaptım.1-1buçuk dak içinde iki çizgi de koyulaştı.:1shok:bu kadar erken yumurtlama ihtimalim olabilir mi sizcekafamçokkarıştıbenneyaptımki

merhaba ben yeni üyeyim ama sanırım mesajlaşma yapamıyorum yanı iletişime geçemiyorum kımseyle bende bebiş istiyorum bu yıl.

olabilir canım.. sen hiç duymadınmı adet bitiminde hemen hamile kalan.. yumurtan erken olgunlşamışsa olabnilir tabii..

ONASIL OLUYOR ANLAMADIM HEM VAR HEMYOK burdamısın degilmisin kararver korkmaya başladım heeeeeeeeeeeee :roflol::roflol:bende bişiy yaomadım aynı babamın dükkanında müşterilerle ugraşıyorum sen neyaptın bebiş ne yapıyorrrrrrrrrrrrr

bebis sagolsun bol bol midemi bulandiriyor bacaksiz ..
daha 1cmcikmis.. düsünebiliyormusun,, o olmayan boyuyla icimi desiyor sanki..

işye annesi bebişin 1cm yimdiye anne beni ufak ve hakir görme diyor onun içinde miydeni bulandırıyor anladınmı annesi anladınmı

slm nasılsınız arkadaşlar..zeynepcim de yok özledik onu yafff.. çerezim sen buradamısın ses ver hemşeriiiiiiiiiiiiiiiimmmm..

ilaç içince yumurtaların büyümeside hızlanıyo canım .. üstelik 1 tane değil 3-4 tane yumurta oluşuyo .. o yüzden çift çizgi çıkmıştır. ama sen bu günleri ziyan etme hemen işe koyulup şimdiden çalışmalara başla..kolay gelsin ..:roflol:

çereziiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm nerdeysen çık ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....elma dersem çık armut dersem çıkma...
ELMA ELMA ELMA ELMA ELMA ELMA ELMA ELMA ELMA ELMA ELMA ELMA

sobe sobe sobe..gamyoncuiremsu
aman allahim.. kimleri görüyorum kimleri..:1shok:
demek tekrar nasip olcakmis görüsmek.. :1hug:
ümidimi kesmistimdebenneyaptımki

hey Allahim yarabbim ya..
megafonla cagri yapiyorlar.. geliyorum.. yoklar.. hayret ki ne hayret ya :mymeka::mymeka:

Nie kesion be arada kaçamak yapiom işte .. Cancazim nasi gidio hamişlik . Kalbinide duymuşsun bebişinin hadi gözün aydin ..mide bulantilarin başladimi .. Yaramaz annesini üzmesin haaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…