- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.061
geldim işte nan ne kızıon .. jet uçağının oldunu nerden biliyim benn..laelaelaelaelaehey Allahim yarabbim ya..
megafonla cagri yapiyorlar.. geliyorum.. yoklar.. hayret ki ne hayret ya :mymeka::mymeka:
Nie kesion be arada kaçamak yapiom işte .. Cancazim nasi gidio hamişlik . Kalbinide duymuşsun bebişinin hadi gözün aydin ..mide bulantilarin başladimi .. Yaramaz annesini üzmesin haaaaa.
ben yarın klomene başlıyom hayırlısıyla..çatlatma yapılcak .. iinşallah bi düzüne yumurtam olur..:roflol:
yavrukus yumurtayla is bitiyomu sankim..
üzerinde pratikde yapmak gerekli.. :roflol:heba olmasin yumurtaciklar :icecream:
yaff dıpdısla balsuratla biz akşamları görüşüoz .fundam hala üzüntüsünü atlatamadı kolay değil tabi o yüzden pek girmiyo galiba.. zeynep zilliside gitti tatile burayı boş bıraktı .. biz arada uğrayakta konu kapanmasın bari ..
heba edermiyim yavrucuklarımı heç ..pratiği her gün yaparım ben artık usta olduk ..benim kızıda istanbula göndericem bu hafta .. oohh rahat rahat şölem .......sırnaşık şey
evet ya bende kışı tembellik yapmayı özledim .. koşturmaktan fink atmaktan yoruluyom valla...yetişemiom nereye gitcemi ipi salınan danalar gibi oldum ..:roflol::roflol:
vay anam vay..
firsatciya bak.. kizida yoliicakmismisda.. rahat rahat olcakmismisda..:tomato:
islem ayni islem yine :icecream:
yaff kızm bu velet bizimle yatıo okullar kapanınca .. gece üçe kadar ayakta.. sonrada bizde o saatte halmi kalıyo .. kaynana gibi nöbet beklio sankim .. :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi evin bi gülü olmak yolunda dogru hedefi almis ilerliyor masallah
eylemlerini bölmek size bi ebeveyn olarak hic yakismiyor efendim :tomato:
sus kız dana .. ebeveynler ne yapcanı eylem yapan sıpalarından daha iyi bilir .naniknanik
seninki eylem yapacak seviyeye gelmeden ikinciyi dikin karşısına .. valla sonra fırsat bulamazsınız..:icecream:
ne yalan söliyim benimde işime gelmio değil .. ama bu ay kociş lazım bana .. diğer zaman lar benim velet nöbet bekleyebilir farkatmez..:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bularim..hic kaygin kuskun olmasin senin.. :icecream:
ben bulamasam bilem kocis bulur.. o veleti ayaginda uyutur yine beni bulur :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?