2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

Nie kesion be arada kaçamak yapiom işte .. Cancazim nasi gidio hamişlik . Kalbinide duymuşsun bebişinin hadi gözün aydin ..mide bulantilarin başladimi .. Yaramaz annesini üzmesin haaaaa.

kizarim tabii.
gezmeyemi geldin sen bura

baslamaz olurmu nurum ya.. ama masallah bugün yok bak bisi .. ilk defa, nasil olduysa.. bebisim vardiyesini kacirdi galiba :roflol:
ama yoksa feci bulaniyor gizim nurum.. gerisi gelmiyor ama.. hangisi daha iyi cözemedimki :bbo:

ee sende ne var ne yok bakalim.. igneye basladinmi baslicanmi?
en kisa zamanda yine tutuncak melegin.. ve bu sefer birakmicakda insallah :1hug:

topigimizde garip kaldi bu arada he.. yazdan dolayi olsa gerek. toplanamadik

ben yarın klomene başlıyom hayırlısıyla..çatlatma yapılcak .. iinşallah bi düzüne yumurtam olur..:roflol:

yaff dıpdısla balsuratla biz akşamları görüşüoz .fundam hala üzüntüsünü atlatamadı kolay değil tabi o yüzden pek girmiyo galiba.. zeynep zilliside gitti tatile burayı boş bıraktı .. biz arada uğrayakta konu kapanmasın bari ..

yavrukus yumurtayla is bitiyomu sankim..
üzerinde pratikde yapmak gerekli.. :roflol:heba olmasin yumurtaciklar
:icecream:

heba edermiyim yavrucuklarımı heç ..pratiği her gün yaparım ben artık usta olduk ..benim kızıda istanbula göndericem bu hafta .. oohh rahat rahat şölem .......sırnaşık şey

aksamlari ben olamiyorum.. malum evte net yok..
yok yok.. ben sacma sapan sohbetlerimiz özledim..
kis gelse havalar sogusada disari cikamasakda toplansak yine.. yaz bize yaramadi ya şakkıdı

heba edermiyim yavrucuklarımı heç ..pratiği her gün yaparım ben artık usta olduk ..benim kızıda istanbula göndericem bu hafta .. oohh rahat rahat şölem .......sırnaşık şey

vay anam vay..
firsatciya bak.. kizida yoliicakmismisda.. rahat rahat olcakmismisda..:tomato:
islem ayni islem yine

evet ya bende kışı tembellik yapmayı özledim .. koşturmaktan fink atmaktan yoruluyom valla...yetişemiom nereye gitcemi ipi salınan danalar gibi oldum ..:roflol::roflol:

evet ya bende kışı tembellik yapmayı özledim .. koşturmaktan fink atmaktan yoruluyom valla...yetişemiom nereye gitcemi ipi salınan danalar gibi oldum ..:roflol::roflol:

danam benim be tatlicadiarzu
oooh dünya sana güzel...
beni bagladilar büroya.. disarda fink atanlara ic cekmekle öldürüyorum zamanimi..
ah bekarlik.. ah ögrencilik ah
:tomato:

vay anam vay..
firsatciya bak.. kizida yoliicakmismisda.. rahat rahat olcakmismisda..:tomato:
islem ayni islem yine

yaff kızm bu velet bizimle yatıo okullar kapanınca .. gece üçe kadar ayakta.. sonrada bizde o saatte halmi kalıyo .. kaynana gibi nöbet beklio sankim .. :mymeka:

yaff kızm bu velet bizimle yatıo okullar kapanınca .. gece üçe kadar ayakta.. sonrada bizde o saatte halmi kalıyo .. kaynana gibi nöbet beklio sankim .. :mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi evin bi gülü olmak yolunda dogru hedefi almis ilerliyor masallah
eylemlerini bölmek size bi ebeveyn olarak hic yakismiyor efendim

bi evin bi gülü olmak yolunda dogru hedefi almis ilerliyor masallah
eylemlerini bölmek size bi ebeveyn olarak hic yakismiyor efendim

sus kız dana .. ebeveynler ne yapcanı eylem yapan sıpalarından daha iyi bilir .naniknanik

seninki eylem yapacak seviyeye gelmeden ikinciyi dikin karşısına .. valla sonra fırsat bulamazsınız..:icecream:

seninki eylem yapacak seviyeye gelmeden ikinciyi dikin karşısına .. valla sonra fırsat bulamazsınız..:icecream:

ben bularim..hic kaygin kuskun olmasin senin.. :icecream:
ben bulamasam bilem kocis bulur.. o veleti ayaginda uyutur yine beni bulur
:lepi:

ne yalan söliyim benimde işime gelmio değil .. ama bu ay kociş lazım bana .. diğer zaman lar benim velet nöbet bekleyebilir farkatmez..:dilcikar:

ben bularim..hic kaygin kuskun olmasin senin.. :icecream:
ben bulamasam bilem kocis bulur.. o veleti ayaginda uyutur yine beni bulur
:lepi:

kız benimkine salınca kosamda uyumaz valla .. öle inatçı bi sıpa bu ..seninkinide görcez bakalım ..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…