2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

canim bugün bana erken paydos var.. her an cikmis olabilirim.. cevap gelmezse sasirma odlumu bitanem..öpüyrum simdiden seni cok cok..
iyi calismalar
:roflol:

bak nedicem miden bulanınca yulaf ezmesi ye çok iyi gelio ..çerez gibi ye .. aa zaten sen çerezdin dimi .. kendini yeme de...:roflol:

canim bugün bana erken paydos var.. her an cikmis olabilirim.. cevap gelmezse sasirma odlumu bitanem..öpüyrum simdiden seni cok cok..
iyi calismalar

tamam canım görüşelim yine öpüyorum kendine ve bebişine iyi bak ...
.alıştım zati pat diye gitmene..:mymeka:

yavrukurt seni tanimayan varmi burda beh ..:sm_confused:
ne var ne yok bakem.. bugün gec kaldin ?? nerelerdeydin ne ettin de bakim:icecream:

sabahtan bi gelmiştim daha sonra bir sürü işlerim vardı allatan bir mani çıkmazsa bizzzzzzzzzzzzz gızlar tatile çıkıyoruz :lepi:günümüz belli oldu salı sabahı çıkıyoruz onun için bir sürü hazırlık yaptım yapıyorumda bugün bir yıgın ütü yapacam hiçte canım istemiyor busıcakta :1no2:dua din bi tatil çocuguda ben yapıp geleyim olurmu olur :asigim:sen ne yaptın bu sıcaklarda bebeiş ne yapıyor:uhm::teselli:

canım iyi gibiyim.sen nasılsın?görüşemiyoruza.s.

BENDE iyiyim ne olsun aynı beklemedeyiz birayımız kaldı doktor altı ay bekleme vermişti onun birayı kaldıa.s allahtan bir mani çıkmazsa bizde bu salı tatile çıkıyoruz onun hazırlıklarını yapmakla meşgulüm git toparlan gel temizlikyap acaba diyorum biryere gitmesekte yerimizde otursakmı :roflol:çok yoruldum koşuşturmaktan şutarafagittisen neler yaptın nasıl oldun :asigim:

aman kıs tatil olsunda yorul.keşke bende gidebilsem.razıyım yorulmaya.
ben daha iyiyim galiba.arada bi bebişim için ağlıyorum sonra kızıyorum kendime kızın var bitane şükret diyorum

canıııııııııııııııım nerdesin

tüh kaçırdım seni geldim gitmişsin neyse bidahaki açtıgımızdayasakkelime evler ayakta demişsin inanki benimde öyle herşey havada uçuşuyor bu işleri neyapsakki bilmem çöpe atsak orda kokarmı :roflol::roflol:neyse birazdaha iyiyim demişsin daha iyi olcan inş sen kendine iyi bak kızına iyibak mevlam hayırlısıylan bir daha nasip eder inş bak ben hala bekliyorum dualarımızda hep birbirimizi unutmayalım inş hadi bende öyle bi göz atayım demiştim çıkyorum hayırlısı :asigim::asigim:

gacılar ne yaptınız ugün:uhm: bakem de giznur gacı gelmiş tanıyonmu gız sen beni ben meraklı:sm_cool:a.s.

tanıyom bacım .. sen beni tanıyonmu..anamı tanıyonmu
babamı tanyonmu .babamın babasını onun anasını
anasının da dayısını ve amcasını, amcasının yeğenini onun kızkardeşini .
.öfffffffff baya kalabalıkmışız yahu tanıyonmu de bakem meraklım ..:roflol:

GÜNAYDIIIIIIIII NNNNNNNNNNN BEN GELDİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM.............nasılsınız bakem özledinizmi beni .....tatilimi yaptım geldim....malesef tatilde adet oldum.....ama tamponla idare ettim yani çok engellemedi....sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…