- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.121
arkadaşlar merhaba...belirti aramaktan bıkan ve yorulan varmı benim gibi.akışına bırakmak istiyorum düşünmemek istiyorum ama engel olamıyorum.yokmu çaresiiiiiii.....
yeni cizelgen hayirli ugurlu olsun yoncagülüm a.s.
canım benim öncelikle hoş geldin yeni görüyorum seni
ne kadar zamandan buyana uğraşıyorsun bilmiyorum
ama sabırlı olman gerekir önce rabbime şükret sana verdikleri için
sonra dua et pes etmek yok zamanı geldiğinde mulaka olacaktır
sağol bitanem bir arkadaş örnek göstermişti alıntıyla zorla bukadar yapabildim:roflol:
beceriksiz ben:roflol:canım ingilizce şartya valla sonra böyle oluyo
sen nasılsın canımcım yoğunmusun
merhaba canım.ben uzun süreden beri uğraşmıyorum.ondan değil benim sorunum .bu belirtilere takmak düşünmek beni rahatsız ediyor.keşke düşünmemeyi başarabilsem diye kendimle savaşıyorum.yoksa sadece 2 aydır deniyoruz.4günüm kaldı adetime.bakalım ne çıkacak.
beni dünürde cikdi canim..
bi yogunum bi degilim.. tam hah biraz nefes alicam diyorum.. pat biri geliyor.. tam ise kendimi veriyor bide bakmisim yapilcak bisi kalmamis kafamçokkarıştı
bende anne olmak istiyorum arkadaşlar.
zaten 2009a kadar hamile kalamazsam 2010 ağustosa kadar şansımı kaybedeceğim çünkü eşim askere gidecek dua edin kızlar benim için de .
bende hamiş olmak isteyen herkese dua edeceğim.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende anne olmak istiyorum arkadaşlar.
zaten 2009a kadar hamile kalamazsam 2010 ağustosa kadar şansımı kaybedeceğim çünkü eşim askere gidecek dua edin kızlar benim için de .
bende hamiş olmak isteyen herkese dua edeceğim.
hoş geldin sen bu saatlerde pek uğramazdın naber
tatil hazırlıkları yapıyormuşsun
her zorluğun sonunda bir ferahlık var ama ne güzel işte yorgunlukları atacaksın tatilde
yarınmı yolculuk rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin
nereye gidiyorsunuz tatile
teşekkür edrim muhakkak bir ferahlık vardır ben afyona gidiyorum iki gün allahtan bir mani çıkmazsa orda kalıcaz üçüncü gün çıkıp ordan memlekete kayınvalidemin yanına gidecem yani otelden sonrası pek tatil sayılmıyor ama hava degişikligi var yinede memnunum halimden inş gitmeyen herkez gider memleketine tatiline hayırlısıa.s.a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?