2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

arkadaşlar merhaba...belirti aramaktan bıkan ve yorulan varmı benim gibi.akışına bırakmak istiyorum düşünmemek istiyorum ama engel olamıyorum.yokmu çaresiiiiiii.....

canım benim öncelikle hoş geldin yeni görüyorum seni
ne kadar zamandan buyana uğraşıyorsun bilmiyorum
ama sabırlı olman gerekir önce rabbime şükret sana verdikleri için
sonra dua et pes etmek yok zamanı geldiğinde mulaka olacaktır

merhaba canım.ben uzun süreden beri uğraşmıyorum.ondan değil benim sorunum .bu belirtilere takmak düşünmek beni rahatsız ediyor.keşke düşünmemeyi başarabilsem diye kendimle savaşıyorum.yoksa sadece 2 aydır deniyoruz.4günüm kaldı adetime.bakalım ne çıkacak.

sağol bitanem bir arkadaş örnek göstermişti alıntıyla zorla bukadar yapabildim:roflol:
beceriksiz ben:roflol:canım ingilizce şartya valla sonra böyle oluyo
sen nasılsın canımcım yoğunmusun

beni dünürde cikdi canim..
bi yogunum bi degilim.. tam hah biraz nefes alicam diyorum.. pat biri geliyor.. tam ise kendimi veriyor bide bakmisim yapilcak bisi kalmamis
kafamçokkarıştı

bende üç aydan beri deniyorum ve biliyormusun benimde dört günüm var tesadüfe bak
tabiki düşünürsün bu insanın elinde değil canım bu kadar sorun etme burda hepimiz bebiş istiyoruz rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin öpüyorum seni:enbuyukkk:

bende anne olmak istiyorum arkadaşlar.
zaten 2009a kadar hamile kalamazsam 2010 ağustosa kadar şansımı kaybedeceğim çünkü eşim askere gidecek dua edin kızlar benim için de .
bende hamiş olmak isteyen herkese dua edeceğim.

beni dünürde cikdi canim..
bi yogunum bi degilim.. tam hah biraz nefes alicam diyorum.. pat biri geliyor.. tam ise kendimi veriyor bide bakmisim yapilcak bisi kalmamis
kafamçokkarıştı

bende bugün pek yoğun sayılmam öğleden sonra geldim işe
doktora gittim canım cumartesiden bu yana göğsümde bir ağrı vardı
ama çok şükür korkulacak bişey yokmuş 7cm büyüklüğünde bir
kist oluşmuş ama zararlı değilmiş çok şükür içim içimi yedi korkudan
bugün gittimde doktora rahatladım:enbuyukkk:

canım sende hoş geldin tabiki dua ederiz inşallah eşin askere gitmeden bebişine kavuşursun:enbuyukkk:

canım inş ALLAH gönlüne göre versin inşa.s eşin askere gitmeden hamiş kalırsın ALLAH yardımcın olsun herşey diledigince gönlüne göre olsun a.seşinde askerden sagsaglim dönsüna.s ne zaman gidiyor kısa dönemmi benim kardeşimde askerde ALLAH hayırla kavuştursun inş:1hug:

hoş geldin sen bu saatlerde pek uğramazdın naber
tatil hazırlıkları yapıyormuşsun

hoşgördük canım evet tatil hazırlıkları yapıyorum ve bitti sayılır valizimde hazır şincikte market görmek için çıktım babamın dükkanındayım ordan yazıyorumbirazdan eve gidip yolluk hazırlayacagım ama bittim resmen çok yoruldum :1shok:ben vazgeçtim gitmeyecegim tatile felan resti çekiyorum ama kime çektigimi bilmiyorum :roflol::roflol:

her zorluğun sonunda bir ferahlık var ama ne güzel işte yorgunlukları atacaksın tatilde
yarınmı yolculuk rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin
nereye gidiyorsunuz tatile

sen ne yaptın:uhm: o gene lafını benim içinmi yazdın hıh benim için yazdıysan kızdım gelmicem bir daha buraya bunlarıda aglıyarak yazıyorum çok duygulandım üzüldüm:a015:
NOT,15 gün sonra gelince görüşürük:roflol::roflol:

her zorluğun sonunda bir ferahlık var ama ne güzel işte yorgunlukları atacaksın tatilde
yarınmı yolculuk rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin
nereye gidiyorsunuz tatile

teşekkür edrim muhakkak bir ferahlık vardır ben afyona gidiyorum iki gün allahtan bir mani çıkmazsa orda kalıcaz üçüncü gün çıkıp ordan memlekete kayınvalidemin yanına gidecem yani otelden sonrası pek tatil sayılmıyor ama hava degişikligi var yinede memnunum halimden inş gitmeyen herkez gider memleketine tatiline hayırlısıa.s.a.s.:1hug:

inşallah canım bende yirmi ağustosta inşallah izne çıkıcam memlekete gidicez
sana iyi gezmeler canım bolbol dinlennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…