2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

herkese merhaba ...bende aranızda yeniyim.Bende bugün okula gittim ve herkesin bir elinde birde kucağında çocuk.Özenmiyor desem yala değil.benimde bir kızım var ikinciyi istiyoruz.Ancak yaklaşık 4 aydır deniyoruz olmuyor.

Düşük olduğunu zannetmiyorum.Karnındaki ağrı çok şiddetli ise muhtemelen adet olcaksındır.Ağrının yanında akıntında fazla ise adet olma ihtimalin daha fazla...Ama herşeyi Allah bilir.Allah gönlüne göre verir inşallah

kızlaaarrr merhaba hepinize!!ben de 2009 a kadar hamiş kalmak isteyenlerdendim.allahım bana nasip etti :sm_cool: :sm_cool: sonunda ben de hamişim:CüvCüv: :CüvCüv: allahım sizlere de nasip etsin en yakın zamanda inşallah.dualarımdasınız...

tebrikler...:1hug:sağlıkla kucağına alırsın inşallah.darısı basımıza..

ayyyyy canım tebrikler sevindima.s ALLAH kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:

Merhaba kızlar bende 2009 a kadar hatta mümkünse daha da erken hamiş kalmak isteyenlerdenim hepinize Allah kolaylıklar versin meleklerinizi hayırlısı ile kucağınıza almak nasip eylesin inşallahh

tebrikler canım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin Rabbim :ecrin_bebek:darısı tim isteyenlerin bende dahil :)) başına inşallaha.s.

Selam kızlar bende 2009 a hamiş girmek isteyenlerdenim Allah hepimize yaşatsın o güzel duyguyu inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…