2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bende aslında haber var gibide yok gibide ne yapacagımı bilmiyorumkafamçokkarıştı

benim 4-5gün günüm geçti ve o kadar sabırsısızımki iki defa test yaptım ikiside boş çıktı :1no2:
ve şidide çok fena bel ve kasık agrım varmirmirmirmir
acaba bebiş yokmu yoksa varda daha yeni oldugu için testte bellimi olmuyor:1no2:

kafam çok karışık kafamçokkarıştıbende temkinli davranıyorum ve sürekli yatıyorum ötekinlerde düşükle sonuç landıgı için :1no2:
yarın gidip birde kan testi yaptıracama.s

yok kiz bildigin kuzen..
daha 9 aylik :ecrin_bebek:
ama iki dakika yerinde duramiyoe kipir kipir
hihoyyyt

ay kıyamam rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ailesine
canım kocaman öpüyorum Şeniz
ben çıkıyorum mesai doldu kendine ve yeğenime cici bak bitanm
iyi akşamlar herkese hayırlı iftarlarsositosositosositosositosositosositosositososito

insallah hayirli haberlerle gelirsin canim..:Saruboceq:
4-5 günlük gecikme sonucda..

inşallah canım hamişimdir hayırlısıylan :ecrin_bebek::Saruboceq:
çok ümitlendim birde yoksa çok kötü olucam:1no2:

vardir insallah canim..
ama yoksada bidaki aya deriz..
ki insallah vardir :Saruboceq:

sen nasılsın dırumun nasıl canım:uhm:a.s oruç tutabilyormusuna.s

dururum genel olarak iyi bitanem..
sabahlari kusmalar hala devam ediyor, ama artik alistim rahatsiz etmiyor benneyaptımki
oructa tutmuyorum.. kaza yapicam insallah.

inşallah sonra tutarsına.s sen saglıgına dikkat a.set bizimde bir yakınımızın sekizinci ayı doktor tutma bol bol su iç demiş sana şimdi o lazım demiş
sonradan kaza yaparsın ve bol bol su iç canıma.s

kızlar bende 2009'a kadar hamiş kalmak istiyorum dedim, ve başardım:sm_cool: 4 haftalık hamileyim Allah'ın izniylesositososito kızlar hepiniz için dua ediyorum, Allah'ım bu duyguyu bütün isteyenlere yaşatsın diye:Saruboceq:

ne güzel tebrık ederim darısı biizm basımıza bıze dua et hamılelerın duası kabul olurmus...bebegını saglıkla kucagın aal insaalah canım

ben geldim kıslar cerencim tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizide unutma dularındahihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyyy cerezcim hayırlı ugurlı olsun inşallaha.s:lepi:
çok sevindim ve duygulandım :asigim:
allah bütün isteyenlerede nasip etsin:Saruboceq:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…