- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.901
canım bugun regl oldum çok üzülüyorum ya senağlamasenağlama ama bu ay çalışamadık bile doğru düzgün inşllah diğer ay allah nasip eder[/QU
özgül üzülme canım mutlaka olacak benimde 6. ayımdı inş sen yılmadan çalışmalara devam et
haklısın canım kafaya takmamak gerçekten çok zor bu ay regl olana kadar bende öyleydim bi ağladı bi üzüldümki sorma ama sonra öğrendimki çok taktıkça olmuyor ne zaman bıraktın geliyor dediler bende bıraktım artık peşini napim aslında kendimi kandırıyorum belkide ama offfff yok yok takmamaya çalışıcam artık hayırlısını versin allahım :1no2:takmıycamKafaya takmadan olmuyor ama yaa.düşünmüyorum diyorum belki bir iki saat aklimdan çikiyor sonra aklima yine geliyor.bugünde karnimin alt tarafinda tuhaf bir his var anlamadim.daha da 15 gün var hayirlisi.:mymeka:
Kafaya takmadan olmuyor ama yaa.düşünmüyorum diyorum belki bir iki saat aklimdan çikiyor sonra aklima yine geliyor.bugünde karnimin alt tarafinda tuhaf bir his var anlamadim.daha da 15 gün var hayirlisi.:mymeka:
kız yoncam günaydın ne yaptın bakalım haftasonu :uhm:a.s
bizler burdayızzkaydirigubbakcemile5
sen nerdesinnnnn:uhm::teselli:
HNURKOÇER kız bizim belirtilerimiz aynı ama hamişlikmi adett belirtisimiz işte onu bir anlayabilsek çok iyi olacak
kokularla ilgili bir sorunum yok şuanda.ama senin 8 günün varmış,benim daha 15 günüm var.ay allahım inşallah güzel haberler veririz.
hnurkoçer başka değişiklik varmı sende hani şu malum belirtiler varya.
anladım ama yinede hamilelik belirtisidir bunlar.belkide kendimizi çok dinliyoruz.daha önce olan fakat farkında bile olmadığımız şeyleri buna yorumluyoruz.ama elde değildi ister istemez insan bu şekilde düşünüyor.hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?