2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

:CüvCüv:bende 5.ayımdayım kızlar umarım allahım kimselerin kucaklarını boş bırakmasın anneliği her kadına nasip etsin.Dualarım hepimiz için gönlümüzü ferah tutalım arkadaşlar sanırım biz kafaya taktıkça rahim geri tepiyor hayırlısı elbet bizimde olacak Allah büyük...Sabırla bekliyorum o günleri inşallah....:CüvCüv:

Kafaya takmadan olmuyor ama yaa.düşünmüyorum diyorum belki bir iki saat aklimdan çikiyor sonra aklima yine geliyor.bugünde karnimin alt tarafinda tuhaf bir his var anlamadim.daha da 15 gün var hayirlisi.:mymeka:

Kafaya takmadan olmuyor ama yaa.düşünmüyorum diyorum belki bir iki saat aklimdan çikiyor sonra aklima yine geliyor.bugünde karnimin alt tarafinda tuhaf bir his var anlamadim.daha da 15 gün var hayirlisi.:mymeka:
haklısın canım kafaya takmamak gerçekten çok zor bu ay regl olana kadar bende öyleydim bi ağladı bi üzüldümki sorma ama sonra öğrendimki çok taktıkça olmuyor ne zaman bıraktın geliyor dediler bende bıraktım artık peşini napim aslında kendimi kandırıyorum belkide ama offfff yok yok takmamaya çalışıcam artık hayırlısını versin allahım :1no2:takmıycam

evet canım benimde 8 günüm kaldı sanki karnımdahafif ağrı var kokular değişiyor bunlar adet olacağımdada oluyordu ama kafayı takıyorum

Ay o baş ağrisi dün bende vardi.ben böyle bişey görmedim sanki beynim patlicakti.sabredim dedim ağri kesici filan almim dedim.buz torbasi koydum yok,yattim yok,sikica sardim yok en sonunda dayanamadim artik mecburen ilaç aldim.çok kötüydü ya ben hayatimda bukadar şiddetli ağri görmedim.

kız yoncam günaydın ne yaptın bakalım haftasonu :uhm:a.s
bizler burdayızzkaydirigubbakcemile5
sen nerdesinnnnn:uhm::teselli:

bende buralardayım canım işlerden fırsat buldukça yazıyorun size
çalışan bir kadın ne yapar hafta sonu temizlik yemek biz diyet yapmıyoruzda:roflol::roflol:

HNURKOÇER kız bizim belirtilerimiz aynı ama hamişlikmi adett belirtisimiz işte onu bir anlayabilsek çok iyi olacak

evet canım ya dün eşime biber kızarttım öyle pis koktu ki bana eşimre sordum yok normal kokuyor dedi bende bişey söylemedim ümitlenmesin diye aa karın altımda bi ağrı var artık 8 gün sonra anlayacaz inş hamişizdir kızhihoyyythihoyyyt

kokularla ilgili bir sorunum yok şuanda.ama senin 8 günün varmış,benim daha 15 günüm var.ay allahım inşallah güzel haberler veririz.

meraklı nerdesin kıs burası biraz yoğunlaşmış gariban topiğimize can gelmiş:dance:
sen nerelere gittin canoooooooooohihoyyyt

hnurkoçer başka değişiklik varmı sende hani şu malum belirtiler varya.

canı ismim nur bu arada bende olanları söyleyeyim kasklarımda ağrı var midemde yanma oluyor bel ağrım var kokuya karşı çok duyarlılaştım ve çok fazla tuvalete çıkıyorum ama çokda sıvı alıyorum ağzımdadafarklı talar var sanki kuruyor gibi ama hamilelik belirtisi olarak düşünmüyorum çünkü aki olursa kendimi kötü hissediyorumCADIARZUCADIARZU

anladım ama yinede hamilelik belirtisidir bunlar.belkide kendimizi çok dinliyoruz.daha önce olan fakat farkında bile olmadığımız şeyleri buna yorumluyoruz.ama elde değildi ister istemez insan bu şekilde düşünüyor.hayırlısı.

evet canım kendimi çok dinlediğimi biliyorum 6. ay olduğu için daha hassaslaştım ben bide bu yıl evde olduğum için hamileliğim rahat geçsin istiyorum tabiki doğacağı tarih biraz kötü olacak ama hayırlısı olsun herşeyin Allah herşeyin hayırlısını verir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…