2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

günaydın kızlar kimseler yokmu nasılsınız bugün

günaydın canım, nasılsın? benim adetim 3 ekim olmasına rağmen bir iki gündür adet belirtileri yaşıyorum tatlım, ağrım yok ama o garip rahim kıpırdanmaları oluyor, günü hiç şaşmaz ama erken mi olcam acaba bu sefer fisfisfis

kızlar bugün annemin kafa tomografisi çekilirken aynı odada onu bekledim eğer hamişsem bişey olmuşmudur çok tedirgin oldum.Kendim çektirmedim ama aynı ortamda bulunmak zarar verirmi ki?

annen için geçmiş olsun canım:Saruboceq:
röntgen odaları tomografi çekilen odalar bunlar saglıklı insana bile çok zararı olan yerler
ki hamileler için yüzde yüz tehlike :1shok:
inşallah hamilesindir ve zararı olmamıştır aklına kötü şeyler getirme a.s
ama oralarada birdaha bence mecbur kalmadıgın sürece girmea.s
oraya doktor seni nasıl aldı anlamadım:1shok:
bizim bi yakınımız adını tam hatırlayamayacagım bütün vucüdü soktukları bir makina varya ona girdi odada doktor bile durmuyormuş
dışardaki camakenli, odadan takip ediyormuş hastayı
kadın tek girmek istememiş ablasıda yanında girmiş ama bi şartla baştan ayaga
çelik yelek gibi o ışın ların insana dokunmayacagı bişiy giydirmişler
yani okadar tehlikeli ışınlark,i doktorlar bile girmiyor birdaha mevbur kalmadan girme bence
ama aklınada kötü şeyler getirme bişiy olmamıştırr:Saruboceq:

aşina umarım hasta olmazsın belki hamilelik belirtisidir birbirine çok benziyormuş ya belki hamişsindir üzme bizi sakın kötü haber verme bize..beklemek çok zormuş seninde bir ay beklemeni istemem canım

aşina umarım hasta olmazsın belki hamilelik belirtisidir birbirine çok benziyormuş ya belki hamişsindir üzme bizi sakın kötü haber verme bize..beklemek çok zormuş seninde bir ay beklemeni istemem canım

ah canım benim inşallah, buradan size güzel haberler vermeyi ne kadar çok istiyorum anlatamam, hergün özellikle sabah namazlarımda dua ediyorum hepimiz için, tüm evlat hasreti çekenler için, Rabbim tüm isteyenlere ve bana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih evlatlar ver diye :çok üzgünüm:

kızlar merahaba.ben de yumurta geliştirici iğnelerimi oluyorum bakayım.cumartesi kontrol var.dua edin.bir de arkadaşlar ya bu topikte çok alakasız şeylerden bahsedilmiş.aradığımı zor buldum vallahi.ne olur rica ediyorum alakalı yerlerde girin konuya.burası hamiş 2009 da kalmak isteyenlerin yeri
Allah nasip ederse.ne olur başka konulara girmeyelim.

kızlar ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz..benim karnımda kasılmalar oluyor acaba mı?diyorum sabredemiyorum artık beklemek çok zor bu adeti yaw..ne gelmez 1 ekimmiş

kızlar ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz..benim karnımda kasılmalar oluyor acaba mı?diyorum sabredemiyorum artık beklemek çok zor bu adeti yaw..ne gelmez 1 ekimmiş

günaydın canım, yine senin az kalmış, benim 3 ekim, çok merak ediyorum ben de, yumurtlama döneminde belirtileri yaşadım ama sadece 12 ve 14.günler çalışabildik, merakla bekliyorum ben de, inşallah hamişizdir.

bende lısteye eklnemek ıstyrum lutfen bende ılk denemımı yaptım olmadı ıkncısınde ınsallah adet gunumu beklyrum beklemedeyım benıde ekleyın gulcann

benim adetim genelde 3-4 gün önce olur.yani 1 ekimden 3 gün önce gelmezse sevinebilirim.Gerçi belki bu ay aksama yapabilir çünkü çok strese girdim.stres adetin düzenini doğrudan etkiliyormuş.çok sinirli oldum bu aralar acaba bu da bir belirti olabilirmi.duygu değişiklikleri hamilelik belirtisiymiş.yoksa tamamen benim hüsnü kuruntummu bilemiyorum

BEKLEMEDE OLANLAR

1) sencerderen____________1 EKİM
2) hnurkoçer______________1 EKİM
3) aşina__________________3 EKİM
4) yasemin84______________6 EKİM
5) gönülsızım-______________7 EKİM
6) gulcangulcan____________7 EKİM
7) whitedaisy24____________8 EKİM
8) ganno__________________8 EKİM
9) guler.seckin.deniz_______15 EKİM
10) pempeinci______________18 EKİM
11) ozceliksena_____________18 EKİM
12) yoncagülüm_____________18 EKİM
13) BAYANMERAK__________18 EKİM
14) sarıkız2008_____________19 EKİM
15) özgül44________________22 EKİM
16) Yeşimnur_______________26 EKİM
17) simeray________________30 EKİM
18) kubrass
19) tuğra
20) elvancengiz
21) nicole78
22) duygu2008
23) asli ist
24) cosmopoli
25) cano77
26) eslemnur
27) seri
28) sonuyok
29) tosbaa8
30) BASAK0402
31) sıla_84
32) kardelen_32
33) lücizn
34) gülsenem
35) sumisali35.5
36) cansucLk
37) nevergivevp18
38) acem-kızı
39) xmoye_x
40) MaÇakızı
41) Aybala42
42) sibel07
43) gulenbalon
44) leylim
45) pınar77
46) suelnur
47) pınkrose
48) mavideniznensiyim_85
49) okyanus82
50) nilnehrinevuranay
51) hazall_24
52) NILIFERSAHH
53) umutsuz09
54) lanena
55) birebira
56) lalsuu
57) smerves
58) koza_81
59) ozbican7
60) aylinam
61) limon
62) ruveydagenc
63) muba
64) oozlem
65) bircanEy
66) turunç reçeli
67) wannababy
68) zynp.ZEYNEP
69) BTRKLC

HADİ KIZLARR GÜZEL VE MUTLU HABERLER BEKLİYORUZZ...

Bu güzel,mübarek günlerin en güzel gününde herkesin iyi dileklerini kavuşmasini diliyorum.yüce allah bugünün yüzüsuyu hürmetine bizleride dileklerimize kavuşturur inşallah.

sencerderen____________1 EKİM
hnurkoçer______________1 EKİM
aşina__________________3 EKİM

arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi alırız bayram dönüşü

herkese iyi bayramlar diliyorum a.s.

Allaha emanet olun bayramı mutlu haberlerle geçirelim inşallah benim gibi tarihine çok olanlar bayram telaşı falan dinlemeyip bol bol çalışalım yerimseniben

bende kırmızıları gördüm,hatta o kadar çok gördümki düşük filan yapıyorum sandım bir ara ,normalden çoktu ve biraz sancılı geçirdim.. yeni tarihim..... 24 ekim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…