- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.021
günaydın kızlar kimseler yokmu nasılsınız bugün
kızlar bugün annemin kafa tomografisi çekilirken aynı odada onu bekledim eğer hamişsem bişey olmuşmudur çok tedirgin oldum.Kendim çektirmedim ama aynı ortamda bulunmak zarar verirmi ki?
aşina umarım hasta olmazsın belki hamilelik belirtisidir birbirine çok benziyormuş ya belki hamişsindir üzme bizi sakın kötü haber verme bize..beklemek çok zormuş seninde bir ay beklemeni istemem canım
kızlar ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz..benim karnımda kasılmalar oluyor acaba mı?diyorum sabredemiyorum artık beklemek çok zor bu adeti yaw..ne gelmez 1 ekimmiş
benim adetim genelde 3-4 gün önce olur.yani 1 ekimden 3 gün önce gelmezse sevinebilirim.Gerçi belki bu ay aksama yapabilir çünkü çok strese girdim.stres adetin düzenini doğrudan etkiliyormuş.çok sinirli oldum bu aralar acaba bu da bir belirti olabilirmi.duygu değişiklikleri hamilelik belirtisiymiş.yoksa tamamen benim hüsnü kuruntummu bilemiyorumgünaydın canım, yine senin az kalmış, benim 3 ekim, çok merak ediyorum ben de, yumurtlama döneminde belirtileri yaşadım ama sadece 12 ve 14.günler çalışabildik, merakla bekliyorum ben de, inşallah hamişizdir.
bende kırmızıları gördüm,hatta o kadar çok gördümki düşük filan yapıyorum sandım bir ara ,normalden çoktu ve biraz sancılı geçirdim.. yeni tarihim..... 24 ekim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?