2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bayram telaşımızda bitti geçmiş bayramınız kıtlu olsun kızlar aşina çok sevindim gününün geçmesine umarım hamilesindir

canım, inşallah hamilesindir.pazartesi bize güzel haberlerini verirsin bizde bu güzel sevincini hep birlikte paylaşırız....:teytey::teytey::teytey:

merhaba arkadaşlar, nasılsınız? ben de herşey aynı, hala regl olmadım çok şükür, ama ara ara olacakmışım gibi oluyor, ama 3gündür birşey yok, eğer bugün de olmazsam yarın ilk işim sabah sabah kan testi yaptırmak olacak, inşallah yarın sizlerle güzel haberlerimi paylaşırım, dua edin benim için lütfen, hepinizi çok seviyorum a.s.

canım günün geçtiyse tabikide çıkar....yap bir test hem sonucu beraber kutlayalım..:dance::dance::dance:.yoksada üzülme bidahaki aya inşallah...a.s.

canım bugün pazar olduğu için eczaneler kapalıdır diye test alamadım, ama eğer yarın sabaha kadar olmazsam işe gitmeden kan testi yaptırıcam, inşallah güzel sonucu duyurmak nasip olur

kızlar ben geçen ayda bu ayda ara kanama gördüm iki adetin tam ortasında 15, günü yani birde benim adetlerim 5 gün falan çok yoğun bi şekilde olur geçen ay iki gün yoğundu ve diğer günler leke şeklindeydi geçen ayda olacağım zamanda 3 gün önce hep leke şeklinde geldi tüm siteleri araştırdım fikrinize ihtiyacım var nolur ayrıca geçen ay lekelenme şekline olduğu için adtm tam başlamadan 3gün önce kan testi yapmiştim negatifti bi belirtim yok sade kasıklarım hafif ağrıyo

kızlar hesaplayıcılara göre aslında 5 ekimde adet olmam gerekiyormuş yani bugün ben ona pek güvenemiyorum tabi geçen ay 7sinde adet olmuştum ama bugün çok bekledim dünde aynen bekledim sanki her an olacakmışım gibi kasıklarım yarın kesin gelir gibi geliyor bana hayırlısı heyecanlar başladı.

aşinacım inşallah bebişin içindedir canım yarın bize güzel haberlerini verirsin bizlerde mutlu oluruz.

günaydın arkadaşlar, 9,30 da kan vermeye gidicem, hala regl olmadım, ama günlerdir sanki heran olacakmışım gibi, şu an da öğle, inşallah umudum boşa çıkmaz, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

ah canım benim, inşallah olmazsın, inşallah hamilesindir, kaç günde bir adet olduğunu hatırlarsan olası adet tarihini daha kolay hesaplarsın canım, bir iki ay geçmişe dön hesapla bir bakalım

Arkadaşlar,
herkese iyi günler dilerim,
ağustos ayından beri uğraşıyoruz olmuyor,olmuyor,
2 ağustos,1 eylül ve şimdide 5 ekim adet tarihim,
bu ay için o kadar çok heveslenmiştim ki, adetimde gecikmişti içimden bir ses var diyordu ama dün gece adet oldum, kendimi o kadar çok odaklamışım ki, çok hayal kırıklığı yaşadım ve çok üzüldüm, o yüzden lütfen arkadaşlar kan testinizi yaptırmadan kendinizi çok kaptırmayın, benim gibi hayal kırıklığı yaşamanızı istemem, inşallah en kısa zamanda ben de burada mutlu haberlerimi yazarım,

canım dur hemen üzülme, daha 3 ay olmuş, olur merak etme

haklısın canım, benim de 3 ekimde olmam gerekiyordu ama olmadı henüz, yaklaşık bir yıldır hiç sekmezdi, o yüzden ben de umutlandım senin gibi, kan verdim ama sonucu yarın öğleden sonra verebilirlermiş, ama ben dayanamayıp bu akşam idrar testi yapıcam inşallah o zamana kadar regl olmazsam

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

aşina nereye yaptırdın o testi öyle 2 saat sonra veriyorlar ben 2 saat sonra almıştım neden o kadar bekletiyorlar ki ... neyse idrar tahlinin yap 2 gün bile geçince yapılan idrar testinde sonuç veriyormuş hadi bakalım hayırlısı.. :Saruboceq: :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim, elimde değil,
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz,
amin,

canım çalıştığım yere yakın bir devlet hastanesi var orda yaptırdım, ben de anlamadım, sözde çabuk ve kesin olacağı için kan verdim ama yarın öğlen alabilirmişim, akşamı iple çekiyorum tatlım, inşallah olmam da.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…