2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

sencerderen meraba senın ıcın ınankı uzuldum ama umudunu kaybetme sabrımız sınanıyo dıye dusunuyorum ben sabrın sonu selamet inş. benımde gunume az kaldı olurum herhalde hıc umıdım yok bıde zynpzeynep ın yaptıgı lıste nerde bulamadım da

canım, sağol inşallah allah dualarımızı kabul eder...ben bu ay her zamankinden çok kanama geçiriyorum.acaba henüz öğrenemediğim bir gebelik vardıda o mu sonlanıyor.böyle bişey olabilirmi.düşükmü yapıyorum acaba?çözemedim bir türlü ..hiç düşük yapmadım bu konuda tecrübem yok...eğer sağlıksız bir gebelik oluşmaya başlıyorsa vücut onu adet kanamasıyla dışarı atıyormuş böyle bişey okumuştum biryerde..bende öyle olmasından şüpheleniyorum..

canım bu topic benim ama ben burda liste yapmıyodum yeni gelen arkadaşlar yapıyorlar...benim başka bir listem var sencerderen arkadaşımız linkini vermiş bak sana ...orda ikinci bebeklerini bekleyen anneler liste yapıyoruz canım...a.s.

benim adet tarihim 17 ekim 3, aşılamayı oldum .umarım bu sefer yaklarım başarıyınaniknanik

kızlar birkaç gündür ziyaret edemedim topigi
ben girmeyeli topik kırmızılanmış inşallah birdahaki aya
hayırlı bir şekilde hiç birimiz görmeyizzza.s
ve bebiş haberlerini alırızzzzzzzzzzzzzzzzz:CüvCüv:a.s
benim kırmızılanma bitti bakalım bayramdada ALLAHTAN bir mani çımazsa memlekete gidecez ordada çalışma olmamaz herhalde:jeyyar:
ama gelince ALLAHTAN bir mani çıkmazsa tam gazzzzzzzgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Nur kirmizilari görmüşsün üzüldüm valla,sanirim belirtilerinde vardi.ya inşallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim.gerçekten kendim gibi üzüldüm.
Ama üzülmek bişey getirmiyor biliyorum.inşallah bu ay tutar.:teselli:

BEKLEMEDE OLANLAR

1) aşina__________________3 EKİM
2) yasemin84______________6 EKİM
3) gönülsızım-_____________7 EKİM
4) gulcangulcan____________7 EKİM
5) whitedaisy24____________8 EKİM
6) ganno__________________8 EKİM
7) guler.seckin.deniz_______15 EKİM
8) BTRKLC_______________17 EKİM
9) pempeinci______________18 EKİM
10) ozceliksena_____________18 EKİM
11) yoncagülüm_____________18 EKİM
12) BAYANMERAK__________18 EKİM
13) sarıkız2008_____________19 EKİM
14) özgül44________________22 EKİM
15) hnurkoçer______________24 EKİM
16) sencerderen____________24 EKİM
17) Yeşimnur_______________26 EKİM
18) simeray________________30 EKİM
19) kubrass
20) tuğra
21) elvancengiz
22) nicole78
23) duygu2008
24) asli ist
25) cosmopoli
26) cano77
27) eslemnur
28) seri
29) sonuyok
30) tosbaa8
31) BASAK0402
32) sıla_84
33) kardelen_32
34) lücizn
35) gülsenem
36) sumisali35.5
37) cansucLk
38) nevergivevp18
39) acem-kızı
40) xmoye_x
41) MaÇakızı
42) Aybala42
43) sibel07
44) gulenbalon
45) leylim
46) pınar77
47) suelnur
48) pınkrose
49) mavideniznensiyim_85
50) okyanus82
51) nilnehrinevuranay
52) hazall_24
53) NILIFERSAHH
54) umutsuz09
55) lanena
56) birebira
57) lalsuu
58) smerves
59) koza_81
60) ozbican7
61) aylinam
62) limon
63) ruveydagenc
64) muba
65) oozlem
66) bircanEy
67) turunç reçeli
68) wannababy
69) zynp.ZEYNEP

yoncagülümm,zeynepimm,çerezitom aşkitomm,giznurum,delüü fundammm ,dıptısım hepinizi çok özledımm öpüyommm ohhŞeniz

merhabalar herkese.ben çok nadir bakabiliyorum nete.sayfalar almış bşını yürümüş maaşallah.inş. bundan sonra düzenli takip edebilirim.bu tarihler adet olma tarihlerimi acaba.eğer öyleyse 9 ekime de beni yazın.inşaalah herkes hayırlı haberler alır.

kızlar merhaba, öncelikle bayram telaşından giremedim siteye, hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum, bu arada bugün 4 ekim ve ben hala regl olmadım :sm_cool:, dün bekledim olmadı, bugün de birşey yok, inşallah olmam kızlar dua edin nolur, çok umutlandım bu sefer, kendi kendime de kızıyorum, gecikmiş olabilir hemen havaya girme diye ama yine de yapamıyorum :mymeka:, dışarı çıkıp bir test alıp yapayım diyorum sonra biraz daha bekliyim diyorum, bugün de bekliycem olmazsa yarın yapıcam, inşallah pazartesiye kadar da olmazsa kan testi yaptırıcam :uhm:, bu ay verimli günlerde sadece 12 ve 14 günler çalıştık, sonra uzun bir ara verdik , inşallah tutmuştur kızlar, lütfen dua edin benim için

kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun
kıızlar ben adımı değiştirdim.
eski adım guler.seçkin.deniz di şimdi yeni adım selected_79

canım inş hamişsindir
:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…