2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

aşina,
eczanelerde satılan gebelik testi var 4 ytl,
ondan alıp denese,
erken gebelikte olsa net sonucu veriyormuş, kendimi hamile sandığımda alıp yapmıştım testlerden hem de iki kez, aaaaahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh

canlarım öncelikler merhaba aranıza yeni katılıyorum benim daha önce hamilelik tecrübem var ama malesef bebeğimi kaybettim hemde doğuma 20 gün kala kısmet tabi ne olur bana dua edin hamiş olayım ve bu kez bebeğim beni terk etmesin hep yanımda kalsın bende anne olayım nolur bana dua edin beklediğim adet tarihim 24 ekim bakalım kısmet artık hayırlısı Allah tan.....

canımın içi.... geçmiş olsun hayatım, neden öğle oldu peki, sebebi neymiş? ama unutma ki bu dünyada ölen bebekler ahirette annelerine şefaatçi olacaklar, Rabbim birini aldıysa diğerini verir sana, moralini bozma tatlım.

yeşimnur çok büyük geçmiş olsun çok acı bir olay yaşadığın allah tekrar yaşatmasın.canım hepimizin duası aynı dualarmız seninle allah dualarımızı kabul etsin.

sebebi bulunamadı canım bir dürü tahlil tetkik yok yok ani Allah tan kısmet diilmiş.Allah razı olsun.

allah isteyen herkese nasip etsin. bana da inşallah. cts günü rahim filmi çektirdim temiz çıktı. yarı tekrar doktora gitcez. bahçelievler medicana ya gidiyoruz. hayırlısı bakalım aşılama ya da ne yapılacaksa eşimin tahlil sonuçlarına göre karar verilecek. 1.5 yıldır umutla bekliyorum.

canlarım şimdi ben akşam idrar testi yapıcam ya, acaba testten önce belli bir süre tuvalete gitmemem gerekir mi?

aşina aslında sabah ilk idrar daha iyi diyordu doktor eğer günün 1 haftayı geçmemiş ise 4 saat beklemiş olacak diye biliyorum canım

canlarım şimdi ben akşam idrar testi yapıcam ya, acaba testten önce belli bir süre tuvalete gitmemem gerekir mi?

canım sonucunu heyecanla bekliyorum.. inş bu ay olumludur. hep birlikte sevinçten oynarız burda
:teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar testi yaptım sonuç negatif, ama tuhaf birşey oldu, hani teste idrarı damlatınca hemen ilk kırmızı çizgi belirir ya, benimkinde ilk kırmızı çizgi biraz geç belirdi ve net değildi tam kırmızı değildi yani, soluktu rengi, yarın saat 13,30 da kan testi sonucunu alınca tam olarak öğrenicem hamiş miyim, değil miyim? desteklerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım, en yakınımızla paylaşamadığımız şeyleri burda sizlerle paylaşıyorum, iyi ki varsınız.

hoşgeldin canım bebegini kaybetmene inan çok üzüldüm allah birdaha yaşatmasın canım senin için dua ediyorum hepimiz için dua ediyorum öptüm canım :1hug:

canım yarın cevabını dört gözle okumak için bekleyecegim inşallah hamişsindir bitanem hakkımızda hayırlısı olsun bu arada adetimi hala bekliyorum yarın son günün hayatım ama gelicek bence bugün çok bekledim gelmedi yarın gelir dedigim gibi herşeyin hayırlısı olsun öptüm canıııım Şeniz

kızlar inanırmısınız bugün çarşıda işim vardı postaneye gittim ama eczanelere öyle bir baktım ki içimden gebelik testi almak geldi baya düşündüm dönüşümde yine aynı şeyleri yaşadım içimden bir ses al diyo biri alma diyo almadım çok düşündüm ama adetimin gelmesini beklicem gelmezse geçmesini beklicem şimdiden test yapıp canımı sıkmıycam kızlar yarın adetimin son günü gelcekmi gelmicekmi ne olcak valla çok tuhafım sanki hamişim gibi geliyo sonra düşünüyorum degilim diyorum bilmiyorum offfffff ya canım dert ortaklarım offff.

canım benim umarım hissettiğin gibi hamişsindir:CüvCüv:allah gönlüne göre versin canım inanki sabırla bekleyeceğim cevabını umarım güzel haberlerinle bizi mutlu edersin canım.Bu arada herhangi bir belirtin varmı ?

canım çok sagol birtanem ya beni çok mutlu etti bu yazdıkların.benim her ay adetimden önce midem bulanır karnım patlıyacakmışım gibi şişer ama bu ay karnım şişmedi hayret ettim midem çok bulandı ama o her ay oluyor.gögüslerim agrırdı her ay çok az agrısı var. olan şeyler olmadı bu ay.sanki 3gündür adet olcakmışım gibi oluyor bir agrı başlıyor beş dk sonra bitiyor korkarak wcye gidiyorum olmuyorum.saglı sollu hafif yumurtalıklarımda agrı oluyor.bayramın ikinci günü komşumuza gittigimde resmen sag tarafım on kereye yakın tık tık attı çok şaşırdım ona bak canım.bide sivilceler çıktı oda hiç olmazdı.ama ben yarın hastalanırım canım ya kandırıyo bu beni yarın olmazsa öbür gün olur yani kafam çok karışık sabırsızlıkla gelcekse gelsin demeye başladım bir yandan zaman hızlıca geçiverse diyorum valla bir degişik oldum bu ay gün yaklaştıkça artık çok heyecanlandırıyor.hepimiz için hayırlısı olsun canım.sen ne kadar zamandır düşünüyosun tatlım.

kızlar bu ayda olmadı geldi benimkisiler yine gelecek aya inşallah.ama çok bozuldum ya kızlar artık kırmızı renkten ııyyyy geldi.ama ben biliyordum gelcegini bu ay 30 çekti şaşırdı benimkiler.neyse hayırlısı kızlar.şuraya hamile haberlerinizi yazında sevineyim o zaman umudum eksilmiyo inanın.

gönülsızım üzüldüm şimdilik biz beklemedeyiz dediğin gibi diğer arkadaşların güzel haberlerini alınca insan umutlanıyor .

kızlar sonucumu aldım, sonuç almaya giderken hep Allahıma yalvardım güzel şeyler duyayım diye, kahrında hoş, lütfunda hoş dedim, senden ne gelirse benim başımın tacıdır dedim,bilirimki sen ne verirsen benim için hayırlısı oldur dedim ama Rabbim bebeğimize kavuşmamızı nasip eyle dedim, ve laboratuara gittim sonucum 72,27 :sm_cool: doktor net bir sonuç değil, değer düşük 10 gün sonra ultrasonla bakalım ama sen yine de hamileymişsin gibi davran dikkat et dedi, bir kaç gün sonra testi yenilycem,

arkadaşlarım sevinebilirim değil mi? yani hamileyim değil mi? senağlama son adet tarihim 6 eylül ve bizim eşimle 12 ve 14.günler birlikte olmşutuk yani ayın 17 ve 19.unda

bu stresli ve heyecanlı dönemimde beni yanlız bırakmadığınız için hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum, öpüyorum o bal yanaklarınızdan a.s.

aşina canım gözün aydın demek istiyorum en azından hayır yok yanıtını almamışsın şimdi kendine çok dikkat et hamiş olabilirsin :1hug: hayırlısı hakıında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…