- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.081
canlarım öncelikler merhaba aranıza yeni katılıyorum benim daha önce hamilelik tecrübem var ama malesef bebeğimi kaybettim hemde doğuma 20 gün kala kısmet tabi ne olur bana dua edin hamiş olayım ve bu kez bebeğim beni terk etmesin hep yanımda kalsın bende anne olayım nolur bana dua edin beklediğim adet tarihim 24 ekim bakalım kısmet artık hayırlısı Allah tan.....
canımın içi.... geçmiş olsun hayatım, neden öğle oldu peki, sebebi neymiş? ama unutma ki bu dünyada ölen bebekler ahirette annelerine şefaatçi olacaklar, Rabbim birini aldıysa diğerini verir sana, moralini bozma tatlım.
canlarım şimdi ben akşam idrar testi yapıcam ya, acaba testten önce belli bir süre tuvalete gitmemem gerekir mi?
hoşgeldin canım bebegini kaybetmene inan çok üzüldüm allah birdaha yaşatmasın canım senin için dua ediyorum hepimiz için dua ediyorum öptüm canım :1hug:canlarım öncelikler merhaba aranıza yeni katılıyorum benim daha önce hamilelik tecrübem var ama malesef bebeğimi kaybettim hemde doğuma 20 gün kala kısmet tabi ne olur bana dua edin hamiş olayım ve bu kez bebeğim beni terk etmesin hep yanımda kalsın bende anne olayım nolur bana dua edin beklediğim adet tarihim 24 ekim bakalım kısmet artık hayırlısı Allah tan.....
arkadaşlar testi yaptım sonuç negatif, ama tuhaf birşey oldu, hani teste idrarı damlatınca hemen ilk kırmızı çizgi belirir ya, benimkinde ilk kırmızı çizgi biraz geç belirdi ve net değildi tam kırmızı değildi yani, soluktu rengi, yarın saat 13,30 da kan testi sonucunu alınca tam olarak öğrenicem hamiş miyim, değil miyim? desteklerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım, en yakınımızla paylaşamadığımız şeyleri burda sizlerle paylaşıyorum, iyi ki varsınız.
kızlar inanırmısınız bugün çarşıda işim vardı postaneye gittim ama eczanelere öyle bir baktım ki içimden gebelik testi almak geldi baya düşündüm dönüşümde yine aynı şeyleri yaşadım içimden bir ses al diyo biri alma diyo almadım çok düşündüm ama adetimin gelmesini beklicem gelmezse geçmesini beklicem şimdiden test yapıp canımı sıkmıycam kızlar yarın adetimin son günü gelcekmi gelmicekmi ne olcak valla çok tuhafım sanki hamişim gibi geliyo sonra düşünüyorum degilim diyorum bilmiyorum offfffff ya canım dert ortaklarım offff.
canım benim umarım hissettiğin gibi hamişsindir:CüvCüv:allah gönlüne göre versin canım inanki sabırla bekleyeceğim cevabını umarım güzel haberlerinle bizi mutlu edersin canım.Bu arada herhangi bir belirtin varmı ?
aşina canım gözün aydın demek istiyorum en azından hayır yok yanıtını almamışsın şimdi kendine çok dikkat et hamiş olabilirsin :1hug: hayırlısı hakıında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?