2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

EKOCUM tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla, darısı isteyen herkesin başına

Bende bebişim olsun istiyorum belki biraz erken ama 4 aylık evliyim daha.Ama çok istiyorum ya geçen ay çok umutlanmıştım olmadı..Aslında önce vajinismustan kurtulmam lazım ama bebekte istiyorum nasıl olacak bilmiyorum ama eşimde çok istiyor.Bekleyeceğiz bakalım..

Canım aramıza hoşgeldin umarım vajınusmus illetinden en kısa zamanda kurtulursun.
En kısa zamanda Hamiş haberlerimizi veririz inşalah

slm kızlar vajinusmus nasıl bi rahatsızlık yani vajinal kurulukmu oluyor bu.ilaçlama tedavi oluyor yoksa kendiliğinde düzelme olasılığı varmı

canım topigimize hoşgeldin
enkısa zamanda sende hamiş kalırsın canım
ama seninde dedigin gibi çok yeni evlisin
onun için kendini sıkma
kendini rahat bırak stres çok önemli çok yüksek rolü var hamile kalmada
senin vucüdun daha evlilige yeni yeni alışıyor canım
hakkında herşeyin hayırlısı olsuna.s.a.s.

kıslar nabersiniz ben çok kötüyüm biras önce kırmızılarım geldisenağlamasenağlamasenağlama
hamiş arkadaşları tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsina.s.
bizlerde dua edin rabbim hayırlısından ayırmasın amin

mlkhkn merhaba bende vajınısmus vardı 8ay esımle bırlıkte olamadım sen nekadr kendını rahat bıaksanda olmyo canım ben doktora gıttım ve 3seansda cozuldu bıraz para gıttı ama haaytı onemlı b konu bubnece ayruılma noktasına gelmıstık esımle ıstersen doktoruma yonlendırebılrm senı cok zor bı durum gıtmedıgım psıkolog kalmamıstı ama psıkologlarcoozemyo bunu tedAVI EDEN DOKTORLAR VAR CANIM ıstanbul bostancıda bıyere gıttım ve suan hıc bıseyı m yok gayet rahatım sana tavsıyem hemen tedavı ol cocuk olsa ıble vajınısmus gecmyo canım tedavı sart hemde cok kolay bende beklyrum bugun adetımın 3,gunu hala olmadım yupppı

kızlar çalışmalara başlıcaz bugün.adetimin bitmesinin 8.günü bugün.bugün çalışcaz 3gün mola vericez 12.günden itibariyle gün aşırı deniycez inşallah bu ay tuttururuz kızlar bana dua edin neolursunuz.buay bide yastık koymıycam ayaklarımı havaya dikip duvara dayayıp beklicem.

canım yoncam hayırlısı olsun canım:Saruboceq: ama sen bu ay erken olmdınmı
yannış hatırlamıyorsam geçen ay 18de olmuştun degilmi:1shok:

pembeinci naber senden ve benden başkası ugramıyor topige:içelim:
uyuşuk kadınlar sırnaşık şeyhepsi kimbilir neyapıyorlarCADIARZU

burdayız yahu merakcım hihoyyyt ben pek yazamıyorum zaten 8 ekimdi buay hüsran oldu sonucuda yazmıştım. artık bidahaki aya kadar sesim çıkmaz kaydirigubbakcemile3

arkadaslr selam oncelıkle guzel haberı vereyım hamısım beeeeeeeeeen 1haftalık dun kantestınde ogrendım pembe ıncı bekleme lıstesınden cıkartırmısn benı canım bıde hamıs lıstesı yaprsn ıyı olur hadı ugur getrsın ınsallh dualrım sıznle allahım hayrlısnı versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…