2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

gülcangülcandan alıntı yaptım ben listeyi gelsede yeni tarihlere göre ayarlasa hem hamişlerimizin sayısıda artıyor eklemek lazım

canım ya çokkkkkk sevindim tebrikler allah kucagına almanı nasip etsin.bu ay uyguladıgın bişeyler varmı canım bize kopya verirmisin?

Bayan merak doğru söylüyorsun kimse uğramıyor diyecektimki ortalık şenlendi hamiş haberleriyle ne mutlu üçümüzde aynı tarih inşallah bu ay müjdeleriz bizde
10) pempeinci______________18 EKİM
11) ozceliksena_____________18 EKİM
12) BAYANMERAK__________18 EKİM

kızlar bu ayın ilk çalışması dün başladı hihoyyyt biraz merhize girip sonra yola devam edicez çok mutluyum bir heyecan bastı gene bu ay olur inşallah çok istiyorum çooooook.sizede dua ediyorum kendimede fıstıklar. :Saruboceq:

gönülsızım iyi çalışmalar bizde geçen ay çalıştık bakalım çok çalışmanın meyvesini toplayacakmıyız . :1rolleyes:

canım benim yeni adetim 7 kasım kaydirigubbakcemile5
BTRKLC merhaba ikimizde aynı günü bekliyoruz ikimizde hamiş listesine gireriz umarım.

gönülsızım iyi çalışmalar bizde geçen ay çalıştık bakalım çok çalışmanın meyvesini toplayacakmıyız . :1rolleyes:

pembeincim çok sagol toplarız allah izin verirse bizimde evlenimizin içi bebek sesiyle dolar :CüvCüv: :ecrin_bebek:

cok sagolun arkadaslar cok mutluyum ınsaalh allah sızede nasıp eder dua edyrum ınsaalh ben ozel bısey yapmadım sadece yumurtlama gununnedenk getrdım okadr baska bısey yok suan 1haftalık daha cok yenı ablaları mınnacıkkkkkkk

inşallah canım bizlerde müjdeyi veririz bu ayyy:CüvCüv:
ve canım şenlendi
hamiş arkadaşımızı tebrikk ediyorum
ALLAH kucagına almayı nasip etsiinn:CüvCüv::Saruboceq:

gönül sızım inaşllah burdan bağıra çağıra hamişiz diyebiliriz.:sm_cool::sm_cool:

ınsallah umudunuzu yıtrmeyın sıkmasın kımse kendını rahat bırakın oluruna allah kısmet edr ınsallah amın bıde ultrasonda gorebılırsem sabırsızlanyrum sımdıdde 1ay nası gecıcek dıye doktorum bıray sonra ultrasonda gorelım dedı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum tpoikte birileri var
hayretimi mazur görün kızlar son zamanlarda okadar garibandıki burası

neyse neler yaptınız bakem
sonunda yoncamı yakaladım
kızım neden silsinler ki listeden bu ay olmadı ama birdahaki aya inşallah

bende varim bugün burda, bende bende.. hihoyyyt

bende yoncaya aynini diyorum iste canim.. sanki bu ay sondu, hayret bisi dimi
:mymeka:

katılıyorum cerezcim yok yok bu kız akıllanmazkaydirigubbakcemile
sanada ceza oklava var nerelerdeydin kızzzzklava:klava:

bağırmayın be yanlış anlamışsınız işte bekleyenler listesinden dedik heralde dedüler lülülülülülülülülülülülü hoş geldiniz cerezin meraklım:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…