2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

canım hamilesin işte neden düşükmüşki değerin bence gayet güzel bir değer....bir çoğu arkadaşım böyle değerlerle hamile kaldı...allah tamamına erdirsin ....bizlerede dua et...

canım inan inan çok sevindim bitanem ya bebegin içinde besbelli başardın aşinacım.doktorunun dediklerini unutma dikkat et.seni tebrik ediyorum yeni annecik a.s. allah kucagına aldıgın günleri göstermeyi nasip etsin canım.

canım çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin. inan çok sevindim. gamyoncuiremsu hihoyyyt

değerin bence çok iyi ama dahada yükselmesi gerek. kendine be bebişe iyi bak canım öptüm :teytey:

monitöre sürtün aşinacım monitöre sürtün,,,
bunu okuyan herkes kolunu monitöre sürtsün. belki hepimize bulaşır hamişlik :CüvCüv:

KIZLAR hepinize iyi akşamlar geçmiş bayramınız mubarek olsun:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
bende dün geldim birhaftadır yokum giremedim siteyekaydirigubbakcemile
ve geldim ve güzel haberler duydum aşina arkadaşımızı tebrik ediyorum :lepi:
ve darısı hepimizi başına diyorum:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

Hayırlı olsun canım Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.Darısı başımıza inşallah :sm_cool:

İnşallah canım inşallah.Darısı başımıza o kadar çok istiyorumki anne olmak.Bu haberi almak.Allah tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin.Bize de hayırlı haberler almayı nasip etsin

Ayyyy bir 5 ekim tarihi daha.ben gecen sene 5 ekimden beri hic adet gormuyorum.5 ekimde adetim basladi hemde dugum gunumdu gerci pek gecikmezdi oyuzden bekliyrdum.29 ekimde hamile oldugumu ogrendim adetimi 1 kasimda bekliyorduk 27 kasimda da ikiz oldugunu ogrendik.simdi 4 aylik ogullarim var ve ben hala adet goremedim.Insallah canim sende hamile kalirsin bana cok ugurlu geldi o gun.
tum isteyenlere Allahim kucaklarinda cocuk eksik etmesin insallah.

canım arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden, darısı hepinizin başına inşallah, sizin de güzel haberlerinizi alırım burda tez zamanda inşallah, kızlar söylemiş miydim bilmiyorum ama hamile kalmamda ellerimi yumruk yapıp belimin altına koymam ve bacaklarımı kalçamla birlikte havaya kaldırmamın da rolu olabilir, bunu ilk kez yaptım ve Rabbime bin şükür hamile kaldım, bir de ramazan da sahurda eşimle birlikte çok bal tükettik onun da faydası olmuş olabilir, Hadi bakalım sıra sizde güzel haberlerinizi bekliyorum

rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. bizlerede dua et canim hamislerin duasi kabul olurmus.rabbim bu guzel duyguyu bizlerede tattirir umarim.

kızlar sanırım ben de listedeydim..
p.tesi çift çizgiyi gördüm..
değerim de 188 çıktı :)
3 haftalık hamileyim...
darısı isteyen herkesin başına inşallahhh..
çok mutluyum :)

3 haftalık hamileyim...

tebrikler canim allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina,bizlerede dua et olurmu.bu arada belirtilerin nelerdi?

Canım yeni girebildim forum,
çok teşekkür ederim, Rabbim oğulllarınla sağlıklı, güzel, mutlu yıllar nasip etsin inşallah,

gözün aydın canım benim hihoyyyt Allah inşallah hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasip eder. nasıl sevindim senin için anlatamam :teytey:

benimde bu ay olmadı. bakalım bidahaki aya nasipse yerimseniben zaten işim konusunda biliyosun bazı problemler vardı. bu ay olmadığı iyi oldu aslında. önümüzdeki ay inşallah bende sizlerle sevindirici haberi paylaşırım. öpüyorum canım seni a.s.

3 haftalık hamileyim...

canım hayırlı olsun, çok sevindim, Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aşinaaaaaaaaaaaaa,
canım dün giremedim foruma çok sevindim,
hayırlı olsun, çooooooookkkkkkkk sevindim, darısı benim ve tüm isteyenlerin başına İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH hihoyyyt :sm_cool:

canım Allah razı olsun, Rabbim sana da tattırsın inşallah, hep derler ya bir yıla kadar olmaması normal, bir yıldan sonra olma ihtimali artar diye, benim gerçekten öğle oldu, 13.ayımda hamile kaldım, darısı senin başına ve tüm isteyenlere canım benim.:CüvCüv:

3 haftalık hamileyim...

canım inan çok sevindim senin için allah kucaagına aldıgın günleri göstersin hergün bir hamiş haberi almak ne güzel o zaman sıra banada gelicek bir gün diyorum ve mutlu oluyorum.annecik kendine ve bebegine iyi bak sevgiler .a.s.

3 haftalık hamileyim...

gözün aydın tebrik ederim canım hayırllısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah

:CüvCüv:

Listemiz çoğalıyor artık hamişler bizede dua edin bizde katılalım aranıza a.s.

3 haftalık hamileyim...

ay ay ay ALLAH nazarlardan saklasın tatilden bir geldim
ikinci bebeiş haberini aldım :teytey:
arkadaşım hayırlı olsun ALLAH kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq:duanda bizleride duanda unutma :Saruboceq:
darısı bütün isteyenlerin başına:Saruboceq:

3 haftalık hamileyim...

çok tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin
:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…