2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bende onun için kırmıyorumsırnaşık şey
belki bieyerlerde kullannırım lazım olur diyeeesırnaşık şey

sen ne yapıyorsun kaydirigubbakcemile5
evinde de net varsa işten sonraa girseneeeee

napim tatlım çalışıyorum evde net var ama akşamları açmam bütün gün başındayım zate
akşam bir gidiyorum yemek hazırla ye derken zaman geçiyor hızla ama bu akşam açarım

merhabalar kızlar nasılsınız bayanmerak senindemi sancın var benimde sancım var sanki adet sancısı gibi ufffff yarın günümüz üstleik inşallah olmayız.

napim tatlım çalışıyorum evde net var ama akşamları açmam bütün gün başındayım zate
akşam bir gidiyorum yemek hazırla ye derken zaman geçiyor hızla ama bu akşam açarım

dogru ya bütün gün dışarıdasın eve gelince yemek felan zor oluyordur o yorgunlugun üzerine
eşin bari yardım ediyormu sana ev işlerine yemekte feleannn

merhabalar kızlar nasılsınız bayanmerak senindemi sancın var benimde sancım var sanki adet sancısı gibi ufffff yarın günümüz üstleik inşallah olmayız.

senindemi sancın var benimde var yaaaa
dua edelime hayırlısıylan olmayalım
ama sankim içimde olacakmışım gibi bir his var bakalım
ama bu hafta günüm geçse bile hemen test yapmayacagım bu hafta daha sakinim sonra hayalkırıklıgı oluyor eger regli olursam

amin canım rabbim hayırlısıyla hamiş olmayı nasip etsin bizlere

dogru ya bütün gün dışarıdasın eve gelince yemek felan zor oluyordur o yorgunlugun üzerine
eşin bari yardım ediyormu sana ev işlerine yemekte feleannn

etmezmi tatlım bitanem o benim her iş gelir elindenŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…