2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

kızlar merhaba nasılsınız benim adet olma günüm dündü ama olmadım 2.3.damla kahverengi leke geldi bugun birşey yok ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil bu ay durmadan çalıştık tabi bebeği düşünmeden yaptık :) 1. 2gün ara vermişizdir bakalım dua edin kızlar bana

özgül hadi hayırlısı Benimde günüm geçti 18inde olmam gerekiyordu
İnşallah hamileyizdir canım ya :Saruboceq::Saruboceq:

herkese MERHABA
nihayet sitemiz açıldı çok şükür sizlere kavuştum.
tüm yeni hamişleri tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.

kızlar benim bu ay olmadı yeni tarihim 15 kasım. iğnelerime başladım bu ay 29 ekimde kısmetse ilk aşılamam olacak. bu tarih önede gelebilir.
Belkide 9 ay gecikir. inşlh.

kızlar niye kimse uğramıyor buralara
belki birileri bana yardımcı olur
Adetim geçeli 8 gün oldu ama sabah test yaptım negatif çıktı ne şimdi bu .....

kızlar niye kimse uğramıyor buralara
belki birileri bana yardımcı olur
Adetim geçeli 8 gün oldu ama sabah test yaptım negatif çıktı ne şimdi bu .....

canim benim de gecen 6gun gecikmisti.test yapmistim negatifti sonra geldi.diger ay hamile kaldim ama kimyasaldi.dustu.bu ay yine umutlandim ama malesef sonuc husran.dilerim sen bebisine kavusursun.coook uzgunum ben yaa:çok üzgünüm:

banu geçmiş olsun canım :1hug: gerçekten çok üzüldüm inşallah önümüzdeki ay hamile olursun da sevindirirsin bizi. Üzülmek yok çalışmaya devam pes etme a.s

pembecim selam canım. 8 gün çok bence. kan tahlili yaptırsaydın. kan tahlilinde kesin çıkar. test yanıltabilir. inşallah hamilesindir canım :CüvCüv:

pembecim selam canım. 8 gün çok bence. kan tahlili yaptırsaydın. kan tahlilinde kesin çıkar. test yanıltabilir. inşallah hamilesindir canım :CüvCüv:

Canım açıkçası doktoramı gitsem testmi yaptırsam kararsız kalmıştım
ama doktorumu aradım cuma günü gel muayne edeyim gerekirse kan tahlili yaparım dedi inşallah hamileyimdir bu kadar gün geçtikten sonra olumsuz bir cevap beni çok üzer.

kızlar kızlar adetime 9 gün kaldı ama gögüslerim çok agrıyo sabah sanki adet olacak gibiydim.çok kötüydü.7 gündür böyleyim aslında ama gün geçtikçe agrılar artıyo.hayırlısı inşallaaaaah...

canım inşallah hamilesindir :CüvCüv:
ya bende de geçen hafta göğüs sancısı vardı. dokununca nasıl canım yanıyodu anlatamam. neyse o geçti ama şişlik hala var şimdi de karın ağrılarım başladı. korkmaya da başladım :çok üzgünüm: gece özellikle kramplar oluyor karnımda.adet sancısına benziyor aynı. 8 kasım benimde adet günüm. kızlar bu ağrıların hamilelikle alakası olabilir mi acaba?

whitedaisy24 hamiş olabilirsin sende inşallah ikimizde hamileyizdir.benim 7 senin 8 miş bak.sana bişey sorcam bu kramp dedigin agrılar bende hani ishal olunurda bir agrı kaplarya karnını öyle oluyo çok tuhaf.seninki nasıl birde acayip bel agrım var.hayırlısı hakkımızda.

ayyy evet evet aynen öyle canım yaa. aynı ağrı. ama hamilelikte böyle karın ağrısı olurmu şaşırdım valla ya :uhm: belimde bişey yok benim canım bazen hafif bi sızlama tam bel kemiğimde oluyor. karnım çok tuhaf yaa bide taş gibi oldu karnım bi tuhaf yaa CADIARZU

whitedaisycım valla bende şaşkınlık içindeyim ama çokta umutlandırmıyorum kendimi.birde bende sinir var acayip hani adetten önce olur ya öyle buda bir belirtimidir dersin ya yicem kendimi yakında.bel agrım çogalıyor gittikçe.o karnımda taş gibi his yok ama bir garip oluyor arada.yada ben bu ay adaçayı ve kuru incir kürünü içtim acaba onlarmı yaptı beni böyle diye düşünüyorum -tatlicadiarzu- ya biz kafayı yemeyelimde düşünmekten.düşünüyorum ama umutlanmıyorum hemen aman kendi kendine yapma şunu diyorum.hakkımızda hayırlısını versin yarabbim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…