2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

aferin aferin yapmışsınız ..e funda demiştim ben sana anladın zannettiydim .anlamamışmıydın kı

cerencim dr çatlatma yapacakmı canım ..

hayır canım, öyle birşey demedi. 1 kutu kullan, bi kaç gün bekle sonra bir hafta boyunca ilişki dedi. 21.gün de progesteron tahliline gel dedi.
aslında bunuda niye verdi bilmiyorum. geçen ay yumurtam oluşup çatlamıştı,önceki ay da. bu ay olmadı sadece. laf olsun diye verdi galiba. veya bekleme süresi olan 1 yılı doldurmak içinkafamçokkarıştı

sabah yürüyüşe gittim geldim yemek yaptım
sonra arkadaşa gittim
eve döndüm hemen arkamdan oğluşum geldi onunla kaynanamı almaya gittim
sonra evimize geri döndük
ondan sonra yemek faslı arkasından bi dünya ütü birikmişti onları yaptım
şimdide dilim dışarda dolaşıyom

ne kadar uzun yazdım gördünüzmü...bide günahımı alıyonuz ....terbüyesüzler

zeynocum kızma canım biz şaka yaptık .. kız senin kulanda internet kablosu falanmı takılı biz seni sorar sormaz hemende damlamışsın.:roflol::roflol:

cerencim ilk denemede işe yarıcakmı diye deneme yapıyolar ama burda bizim gün saydığımızı sabırsızlandığımızı hiç umursamıyolar .. umarım hamiş kalırsın canım

zeynocum kızma canım biz şaka yaptık .. kız senin kulanda internet kablosu falanmı takılı biz seni sorar sormaz hemende damlamışsın.:roflol::roflol:

kız bende bişeyler var galiba gerçekten...bugünde cerezle funda konuşmuşlar yine hemen yakaldım..jeyyardemekki bişey dürtüyo beni...radarlarım kuvvetli:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…