2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı sabahlar...

AYŞıNıM geçmiş olsun canım biran önce iyileşip aramıza dönmen dileğiyle ve biran önce hastaneye yatarsan daha çabuk iyileşirsin....

NURDANIM minik ördekimiz hasta olmuş kıyamam ona ya... çabuk atlatır inşallah...

BABYBıM beni merak etmişsin aynıyım ya kuzum değişen birşey yok 3 gündür süren bir baş ağrısı ama sebebini biliyorum... miğrenden öte... geçeleri uykumuz çok bölünüyor birde gündüz işlerim çok yoğun hep pc başındayım gözlerim ekrana bakmaktan zaten acımaya başlıyor oda baş ağrımı tetikliyor hafta sonu dinlenirim inşallah hoş misafirlerim var....

ESRAM ESRAM mamiye ne yapmak lazım bilemiyorum ...kim olsa kızar yani ne demek öyle yapması çok yanlış.... iyi yapmısın canım ohh canına sağlık faturayı görünce o halini görmek lazım...

EVRıŞıM yazını okudum bu akarlarla ilgili.... elleinesağlıkta nasıl koruyacağız heryerde ne mümkün hadi evde yeterince dikkat ettik ama her yerde nasıl edicez..... birde nette geçenlerde bir dr. un yazısını okumuştum.... bebeklere yok işte steril deterjanlar, yok işte sterijl birşeyler kullanıla kullanıla çocuklardaki astım ve alerji arttı diyor çünkü çocuğun bünyesi tozla mikropla karşılaşmadığı için bu sefer vücut evdeki en ufak birşeyi mikrop diye kapıyor ve alerjiye sebebiyet veriyor diye yazmış..... o daha güzel anlatmıştı ama ben tam olarak hatırlayamadım birde yazıyı unuttum çünkü epey olmuştu ben okuyalı....

ELıFıM kayganan gidiyormuş çok sevindim hafta sonu sendeyiz hazırlan bi düğün halayı falan yapalım sende bunu kutlamak lazım....

EVRıMıM kuzy tırnağını keserken etinide kesmişsin biraz insan çok üzülüyor kendini suçluyor ama onlar fazla acıyı anlamıyorlarmış 1 yaşına kadar pek acı kavramları oluşmuyormuş....

SAKALEYMASTER sanırım bu aralar herkes depresyonda... yusufla senin işin zor allah kolaylık versin....rabbim yusufa bol iştah ve bol bol uyku versinki sende biraz dinlenebilesin.....

bu kadarı aklımda kalmış atladığım varsa kusura bakmayın.... ben işlere devam edeyim....

benimde yarın misafirim varrr.. bu aralar o kadar çok gelen giden varki hafta sonu bi türlü dinlenemiyorum ya.... selin 6 aylık oldu hala bebek görmeye gelenler var bu gidişle yaşına kadar sürücek bu bebek görme olayı....

bu kadar baş ağrısının ve yorğunluğun üstüne selin gece canıma okudu.... altını değiştirim mamasını yedi pijamaları giydi uyuttum zar zor neyse dedim ohh selin uyudu zaten başım ağrıdan çatlıyor yatağa yattım tam içim geçmek üzereyken selinden sesler geliyor ıkınıyormu yoksa bazen sinirlendiğindede kendini sıkıyor ıkanma tarzı bi ses çıkartıyor hadi kalktım yataktan onun odasına gittim bakayım dedim altına bi baktım selin kakasını yapmış neyse hemen aldım selini altını değiştirdim yine zar zor uyuttum tamyatağa yattım yine yeniden bir ses allahım selin yeniden ıkınıyor tekrar kalk tekrar altını değiştir giydir sonra yattı yatağa uyumuyor uykusu iyice açıldı saat gecenin kaçı oldu bilmiyorum bu sefer tekrar mama yedi sonra uyudu.... kabız olmuş yavrum 2 kere yaptı ama sanki birer kere kestane kadar yapmış....dalga geçiyor bu kız benle......

sibel nasıl oldun canım?

elifim aynıyım be yavrum düzeleceğimde yok iyi bi uyku gerekiyor bana ama nerde ona selin hepten huysuz 2 ggündür aşının etkisiyle gece daha sık uyanıyoruz....dr. a çıkmak ve rapor almak benim için imkansız biliyorsun ne doğum izni nede süt izni kullanabildim bırak raporu.... ne kadar hasta olsamda işe gelmek mecbur bizde.... anca kolum bacağım kırılırsa öyle işe gelemem herhalde ozaman da korkulur bunlardan bana bi tane tekerlekli sandalye falan tahsis ederler böyle gel işe derlerkafamçokkarıştı

resim yukleme hakkında

arkadaslar belki çogunuz biliyordur kullanıyordur ama yeni kesfettigim bir kolaylıı yinede paylasmak istedim

imageshack sitesinden resimleri web uzerinden yukluyordum ben uzun suruyordu takılıyordu falan programıda varmıs az once gordum rahat zamanda siteyi inceleme imkanım oldu programı indirdim resimler birkaç saniyede yukleniyor ilgilenen olursa ...

allahh bu program çok kolay oldu artık habire resim yuklerim:))
son halimizden bir resim bu da banyo sonrası saclar ondan inek yalamıs gibi :)

ah sibelciğim üzüldüm cidden senin için.keşke daha anlayışlı paronların olsaydı.umarım bugün şıp diye düzelirsin.neva da uyumadı gece ama benim baş ağrım yok senin gibi
binbir surat ece :)

çok güzel olmuş

bi anlatsan bacım

bizim saçlar anında kuruyor nedense:) maşallah eceye yeleki çok güzelmiş.
a bir de büyük insan ifadesi var bu sıpa da

sibelim cok gecmis olsun pc ısık gozagrısı basagrısını tetiklio buda genelde yorgunktan oluyo benim basım agrıdıgında hic ısık gormek istemiyorum kör karanlıkta yatmak istiorum sesede ısıgada tahammulum olmuyo

ELıFıM sagol canım... aman olmasın başağrın rabbim kimsein başına vermesin çok zor.. hayatın kısıtlanıyor resmen....

BABYBıM evet bütün rahatsızlıkların sebebi yorgunluk aslında... ışık en büyük düşmanım 3 gündür:)))

ESRA ya ne kadar tatlı maşallah bu ece tam ısırmalık pamuk gibi rabbim nazarlardan korusun.... bizim saçlarımız olmadığı için hemen kuruyor iki tutam saçı var yavrumun peruk alcam bu gidişle:)))

sibel çok anlayışsız patronların varmış be güzelim. ama benim bildiğim doğum izni süt izni vermeleri gerekir bunların cezası var
milliyetin bebek ve çocuk bölümüne foto ekledim
maşallah

esrraaaaaaaaaaaaaa ece çok tatlı olmuş maşallah bittim ben bu kıza

sagoll canım benim sende yukle senin tombik kuzuyuda gorelimm

bizim saçlar anında kuruyor nedense:) maşallah eceye yeleki çok güzelmiş.
a bir de büyük insan ifadesi var bu sıpa da

aslında sapka takıyorum banyodan sonra ama iki dk resim çekeyim dedim inek yalamıs modeliyle:)

esra ece cokkkk guzel cokkk masallah. su bakıslara bak bugulu bugulu..abisinin isi var bunun sevgilileriyle:)

zaten abimiz agır abi edalarında isimiz var cidden :)

RESıM YUKLEYıCı PROGRAMI KURMAK

baslık atıp yazdımkı elif baska soranlarda gorsun :)
topike faydam olsun :)

ImageShack® - Uploader

link bu solda kurbaga resminin ustune tıklayıp calıstır a basıyorsunuz prougram yukleniyor sonrası basit siteden resim yuklemeyib ilen hyerkes bu programıda anlatmaya gerek yok direk kullanır yani dene bakalım begenecekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…