sibel nasıl oldun canım?
bu kadar baş ağrısının ve yorğunluğun üstüne selin gece canıma okudu.... altını değiştirim mamasını yedi pijamaları giydi uyuttum zar zor neyse dedim ohh selin uyudu zaten başım ağrıdan çatlıyor yatağa yattım tam içim geçmek üzereyken selinden sesler geliyor ıkınıyormu yoksa bazen sinirlendiğindede kendini sıkıyor ıkanma tarzı bi ses çıkartıyor hadi kalktım yataktan onun odasına gittim bakayım dedim altına bi baktım selin kakasını yapmış neyse hemen aldım selini altını değiştirdim yine zar zor uyuttum tamyatağa yattım yine yeniden bir ses allahım selin yeniden ıkınıyor tekrar kalk tekrar altını değiştir giydir sonra yattı yatağa uyumuyor uykusu iyice açıldı saat gecenin kaçı oldu bilmiyorum bu sefer tekrar mama yedi sonra uyudu.... kabız olmuş yavrum 2 kere yaptı ama sanki birer kere kestane kadar yapmış....dalga geçiyor bu kız benle......
ah sibelciğim üzüldüm cidden senin için.keşke daha anlayışlı paronların olsaydı.umarım bugün şıp diye düzelirsin.neva da uyumadı gece ama benim baş ağrım yok senin gibielifim aynıyım be yavrum düzeleceğimde yok iyi bi uyku gerekiyor bana ama nerde ona selin hepten huysuz 2 ggündür aşının etkisiyle gece daha sık uyanıyoruz....dr. a çıkmak ve rapor almak benim için imkansız biliyorsun ne doğum izni nede süt izni kullanabildim bırak raporu.... ne kadar hasta olsamda işe gelmek mecbur bizde.... anca kolum bacağım kırılırsa öyle işe gelemem herhalde ozaman da korkulur bunlardan bana bi tane tekerlekli sandalye falan tahsis ederler böyle gel işe derlerkafamçokkarıştı
çok güzel olmuş
resim yukleme hakkında
arkadaslar belki çogunuz biliyordur kullanıyordur ama yeni kesfettigim bir kolaylıı yinede paylasmak istedim
imageshack sitesinden resimleri web uzerinden yukluyordum ben uzun suruyordu takılıyordu falan programıda varmıs az once gordum rahat zamanda siteyi inceleme imkanım oldu programı indirdim resimler birkaç saniyede yukleniyor ilgilenen olursa ...
sibel çok anlayışsız patronların varmış be güzelim. ama benim bildiğim doğum izni süt izni vermeleri gerekir bunların cezası varelifim aynıyım be yavrum düzeleceğimde yok iyi bi uyku gerekiyor bana ama nerde ona selin hepten huysuz 2 ggündür aşının etkisiyle gece daha sık uyanıyoruz....dr. a çıkmak ve rapor almak benim için imkansız biliyorsun ne doğum izni nede süt izni kullanabildim bırak raporu.... ne kadar hasta olsamda işe gelmek mecbur bizde.... anca kolum bacağım kırılırsa öyle işe gelemem herhalde ozaman da korkulur bunlardan bana bi tane tekerlekli sandalye falan tahsis ederler böyle gel işe derlerkafamçokkarıştı
maşallahmilliyetin bebek ve çocuk bölümüne foto ekledim
esrraaaaaaaaaaaaaa ece çok tatlı olmuş maşallah bittim ben bu kıza
bizim saçlar anında kuruyor nedense:) maşallah eceye yeleki çok güzelmiş.
a bir de büyük insan ifadesi var bu sıpa da
esra ece cokkkk guzel cokkk masallah. su bakıslara bak bugulu bugulu..abisinin isi var bunun sevgilileriyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?