ne diyobu kız ya derken üstteki mjı gördüm ve koptum.
Perviiiiiin bu kadar ince espriler yapma yaffdelikafadulden:roflol: bak arada kaynamış güzelim espri...
Merhabalar herkese, geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize.
Henüz iyileşemedim malesef, pek iyi hissetmiyorum kendimi, galiba hastaneye yatacağım. Eşim ve babam yurt dışındalar, hafta sonu gelecekler, onlar gelince yatacağım gibi. Deva' yı hastaneye sokmak istemediğim için yatarak tedaviye pek sıcak bakmıyordum ama bugünü de zor geçirdim, mecburen yatacağım..
Bir doktor var görüşmek istediğim, o da kongredeymiş pazartesi gelecekmiş. Onunla da görüşüp tedavi şekline karar vereceğiz.
Benden haberler böyle şimdilik, Allah kimseyi sağlığından etmesin, öpüyorum hepinizi.
Kuzey ın tırnagını keserken çok az kanattım, uyuyordu, 5 aydır kesıyorum, ilk kez kanattım, uykusundan 2 sanıye aglayarak uyandı, gerı uyudu.. kendımden nefret edıyorum resmen.. cıddı cıddı canı acısa uyuyamaz aglardı dıyerek kendımı tesellı edıyorum.. ama hala ıcımde cok cıddı bır rahatsızlık hıssedıyorum.
topikte herkes grip ve herkes bunalımda
bende bunalımdayım mami beni kıl etti deli etti
nişanda sevgili gerzek kocam kardeşleri ve anası ile çeşitli fotolar çekiliyor ama beni çağıran yok ben servis elemanı modunda mutfaktayım ağzına mıçtım aklıma gelmedi vs dedi özür diledi neye yarar ben kırıldım artık seninle hiçbr fotoda aynı karede olmak istemiyorum dedim pazar günüde birbimize girdik farklı sebeplerden oğlumu alıp çıktım evden 3-4 saat girmedim hava yağmurluydu istinyeparka gittim mecbur emzirecek yer olduğundan sinirimden kredi kartınada mıçtım maminin ohh içimin yağları eridi rahatladım
meltem senin kızı kimseyle kertmediysen talibim zira topiğin yakuşuklusu hala bekar kimse kızını vermiyi bize...anamın bir lafı vardır belki herkeşler onu bili onun için vermiyi...yakuşuklu erkeğin totosu başka kadınların kucağında olur derdi....sırnaşık şeydelikafaduldenQUOTE]
tamam canım benim kızı yusuf la kertelim hadi hayırlı olsun
meltem ben gunde 3 kez sut sagıyorum ortalam yani
100-120 civarı olduu oluyor falan degisiyor saatlere gore iste
birkaç gundur oturttuk gibi ilk gunler benim sutleri içmedi begenip çunku
mama yedi aksam emdi ben i sadeece amabu ara içiyor
3 kez benim sut veriliyor bir kez mama veriliyor geri kalan yogurt ç orba meyva suyu seklinde
kac cc dersen iste toplam gun içinde 300-350 cc gibi sanırım benim sutler
aksamda 3 kez emziriyorum gece kileride sayarsan 600 cc gunde sut içiyor sanırım
bunun içilmesi gereken sayısı nedir bilmiyoru
ama mamada gunde birkez yedigi için kilo sorunu olmaz alır heralde diyorummama yiyodiye içim rahat kilo alcak diye seviniyorum
maşallah iştahı iyimiş ece nin
benimki birgün sütü fazla içse diğer gıdaları pek almıyor
ince uzun bir kızçe olcak sanırım
meltem ecede cok guzellesmis masallah cok seker olmus
thank you şeker
avent ısıs ıq uno elektriklislm bende işe baslayacagım için süt sagmaya baslamam lazım .ama nasıl bir pompa alacagımı bilmiyorum.. elektrıklı olanlar daha fazla saguıyormuş.. onlarda biraz pahalı.. siz ne kullanıyorsunuz...yardımcı olursanız sevinirim
ben 350 tl ye aldım bebeshop dan
Merhabalar herkese, geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize.
Henüz iyileşemedim malesef, pek iyi hissetmiyorum kendimi, galiba hastaneye yatacağım. Eşim ve babam yurt dışındalar, hafta sonu gelecekler, onlar gelince yatacağım gibi. Deva' yı hastaneye sokmak istemediğim için yatarak tedaviye pek sıcak bakmıyordum ama bugünü de zor geçirdim, mecburen yatacağım..
Bir doktor var görüşmek istediğim, o da kongredeymiş pazartesi gelecekmiş. Onunla da görüşüp tedavi şekline karar vereceğiz.
Benden haberler böyle şimdilik, Allah kimseyi sağlığından etmesin, öpüyorum hepinizi.
inşallah bir an önce iyileşirsin canım
hastaneye yatınca kısa sürede bünyen toparlanır belki
Kuzey ın tırnagını keserken çok az kanattım, uyuyordu, 5 aydır kesıyorum, ilk kez kanattım, uykusundan 2 sanıye aglayarak uyandı, gerı uyudu.. kendımden nefret edıyorum resmen.. cıddı cıddı canı acısa uyuyamaz aglardı dıyerek kendımı tesellı edıyorum.. ama hala ıcımde cok cıddı bır rahatsızlık hıssedıyorum.
canım eşim ece nin ilk tırnak kesişinde kanatmıştı uykusundan ağlayarak uyandı sonra tekrar uyumuştu yara kısa sürede kapanıyor taze cilt tabii
ay güzel bebeğim düzelsin inş çabucak
mamanın (toz) agzını acık unutmusum bozulmusmudur yaa???
bozulmamıştır sanırım
GÜNAYDINLAR bu arada
yahu yavrular!!
Bikaç kişi konuşuyorsak tabi ki birbirimize "ben gidiyom" diycez. iyi geceler, günler diycez. Bundan doğal ne var? Ama kimse kimseyle konuşmuyoken girip sadece "günaydın" demek, 1-2 mesacdan sonra da "ben gidiyom" demek kendi kendine konuşmak olmuyo mu?
Bazen bakıyorum siteye, 1 sayfa "günaydın, ben geldim" mesajı dolu. Başka da bişi yok! Buna karşıyım ben. Anlayın beni nolur bilmiyorumkismile
slm bende işe baslayacagım için süt sagmaya baslamam lazım .ama nasıl bir pompa alacagımı bilmiyorum.. elektrıklı olanlar daha fazla saguıyormuş.. onlarda biraz pahalı.. siz ne kullanıyorsunuz...yardımcı olursanız sevinirim
deli gibi yememe ragmen sutum aksama cıkmadı ya cok uzuldum simdi suyud suyu yaptım onu icicem ..dolapta hosaflarımda var ama bugun hic su icemedim su beni cok etkilio yani sutumu..
slm bende işe baslayacagım için süt sagmaya baslamam lazım .ama nasıl bir pompa alacagımı bilmiyorum.. elektrıklı olanlar daha fazla saguıyormuş.. onlarda biraz pahalı.. siz ne kullanıyorsunuz...yardımcı olursanız sevinirim
tuz seker eklememe taraftarıyımaslına bakarsanız anne sütüde tatsız tuzsuz ne versek ona alışacaklar bana diyeceği yok ya kızımın ayyy anne niye tuzsuz yaptın çorbayı ben bizim doktoru anlamadım..
nerdesin kuzum hosgeldin yahu ben ise basladım topige aktif donusumu yaptımsen yok olmussun ,halohaaa
ben geldimmm
hastalık nişan laptop kablosu kopması ve üstüne bir yığın misafir
herşeye rağmen burdayımmm yıkılmadım ayaktayımmmm delikafadulden
ay adaş süpersin yaa geçmişi okuyorumda burcunun bebek gelişimi ile ilgiliği geyiğine ciddi ciddi cvp vermişsin koptum vallaha burda delikafadulden
ben geldim, depresyonum kisa surdu dayanamadim geldim, resmen bagimlilik yapmissiniz, benim ilacim sizmissiniz:)))
çok geçmis olsun nurdan yaa kreste nasıl bakılcak peki hasta ikende alıyormu kres ?Teo cok hasta dostlar, dun aksam atesi cikti gecede 2 kere fitil verdim, sabah duzeldi, krese verdim yarim gun, annem erken aldi, doktorunu aradim aksamustu anevu verd gittik, ses kisik, balgamli hiriltili oksuruyor, yavrum agliyamiyor, kedi gibi cikmiyor sesi..atesi var, istahi yok..sonuc bronsit baslangici ve farenjit..iyiki erken getirmissinz dedi, bronsie cevirseydi oksijen bile almasi gerekir dedi..yarin eve fizik tedavici gelip masaj yapicak gogsune balgami atsin diye, bebekler atamazmis kendi, buhar verdi kortizonlu, eczaneden buhar makinasi kiraladik insallah duzelicek, yarin evdeyim bede onunla..
aynen özlem bende jet hızıyla yapıyorum hatta jet hızıyla yapmak için saçlarımı bile kestirdim ama şimdi rahatım bi girip hemencecik çıkıyom çok rahatmış böylezemuszemusDerya ben daha tam olarak ek gıdaya geçmiş değilim bir fikrim yok pırasaya ne tepki verir sen yusufa özel yaptığın çorbalara tuz atıyormusun? Neden canın sıkkın senin özel değilse tabii paylaşırsan belki rahatlarsın :teselli:
Evrim verdiğin bilgiler için teşekkürler her gün temizlik yapsak süper ama ben daha kişisel temizliklerimi banyomu bile jet hızıyla yapıyorum.... Nerede o eski saatlerce banyo keyfim.. boshayallersmile
yürüteciniz hayırlı olsun güle güle kullanınevet nasıl oğlum kızlar yeni yürüteç aldık bizzzz:)
hoşgeldin esraaaa alkisalkisalkishalohaaa
ben geldimmm
hastalık nişan laptop kablosu kopması ve üstüne bir yığın misafir
herşeye rağmen burdayımmm yıkılmadım ayaktayımmmm delikafadulden
hadi gözünaydın elifff kaydirigubbakcemile5eve bi çalgıcı ekibi çağırırsın artık hep beraber halayaaaaaaahihoyyythihoyyytesra ben de çok özledim yahu.alçak arkadaşların izin vermediler iki lafın belini kıralım.yarın ara beni dolmuştayken. kayganalar da pazar gün gidiyorlarmış.heeyyyyy özgürlük dın dın dırı nı heyyy özgürlük
neva esmer güzeli olacak annesibayanssulusmile
canım seni çok merak ettik geçmiş olsun dikkat et kendine :Saruboceq:Merhabalar herkese, geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize.
ayy canım benim hiç önemli değil :kedi: bu haldeyken neden uğraştın onlarla yoruyorsun kendini çok teşekkür ederim tekrardan oğlum ve ben öperiz seniopuyorumnanaktanMavişim söyledilerimi aldım ama kargoya veremedim halen, çok üzgünüm geciktiğim için. Yarın kargoya vereceğim inşallah, kusuruma bakma ne olur..
bende önceden uyurken kesiyordum kıvançın tırnaklarını zor oluyordu ha bi yerini kestim kesicem derken tir tir titremeye başlıyor zar zor kesiyordum fakat şimdi bi yöntem buldum kucağıma oturtuyorum ellerini de onun göreceği şekilde tutuyorum o da benim elime, tırnak makasına ve kendi eline bakarken oyalanıyor çok rahat kesiyorumofff aynısını ben de yaptım geçenlerde. çok derinden girmişim, kanadı parmağı. bir de nasıl bunalım, depresif bir günüme geldi anlatamam. panikle eşimi çağırdım, üstüne bir de oturdum ağladım.. ama sanırım canları yanmıyor ki benimki de ağlamadı. belki Kuzy sadece uykusunda kurcalandığını anlayıp ağlamıştır. ya da bir anlık sızlama olmuştur. ciddi ciddi acısa eminim bağırtısından durulmazdı..
Teo cok hasta dostlar, dun aksam atesi cikti gecede 2 kere fitil verdim, sabah duzeldi, krese verdim yarim gun, annem erken aldi, doktorunu aradim aksamustu anevu verd gittik, ses kisik, balgamli hiriltili oksuruyor, yavrum agliyamiyor, kedi gibi cikmiyor sesi..atesi var, istahi yok..sonuc bronsit baslangici ve farenjit..iyiki erken getirmissinz dedi, bronsie cevirseydi oksijen bile almasi gerekir dedi..yarin eve fizik tedavici gelip masaj yapicak gogsune balgami atsin diye, bebekler atamazmis kendi, buhar verdi kortizonlu, eczaneden buhar makinasi kiraladik insallah duzelicek, yarin evdeyim bede onunla..
buhar tedavisi alirkene, ilginctir cok hosuna gitti, agzini acip tuhaf bi siritmayla bekledi, arada agladi tabi, bakalim gunde 3 defa 15er dk nasil dayancaz..
geçmiş olsun nurdaan ayy canım teoya bak ya ne kadar masum masum duruyor umarım biran önce iyileşir
bu fotoğrafı geçemedim.yakışıklı teom kafa yapıyor.kaykılmış bir de.çabucak iyleş minik öydek
DIDE nevan çok tatlı maşallah. nedense birden erkek annesi olduğum aklıma geliverdi :) demek böyle oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?