2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aysin gecmis olsun tekrardan, hemoglabin ve hemotokritin kaca dusmus, kan verilmesi gereklimi??bencede bikac gun bile olsa hastanede kalki cabuk toparlan, bizim ailede mide kanama oykusu coktur, o yuzden evde cok zor, hastane sart..

Nurdan minik ördeğimize çok geçmiş olsun ... :teselli:
Ayşin cnm en kısa zamanda iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz tekrar geçmiş olsun.. :teselli:
Esra demek mami seni gıcık etti :mymeka: öcünü almışsın ama olumunekankayizsmile
Ben o Nevamın tombik yanaklarını ısırırım maşallah guclubacismile

Evrim geçmiş olsun ben daha tırnaklarını kesme girişiminde bulunmadım annem kesiyor o da kesmişti etini bir defa ama huzursuzluk yaratmadı...

ne diyobu kız ya derken üstteki mjı gördüm ve koptum.
Perviiiiiin bu kadar ince espriler yapma yaffdelikafadulden:roflol: bak arada kaynamış güzelim espri...

beni anlayan biri cıktı cok sevindim gulluss seni sefiomm

cok cok gecmiş olsun canım ii haberlerini bekliorus

ben ilk kestigimde basparmagında tırnak makasının izi cıkmıstı sıkıstırmısım bide kanadı azcık oyyy icim ezildi ezildi buzuldum resmen

yarasın mamiye taktıgın borclarrr super yapmıssın

teoyada cok gecmıs olsun ordekimizz buhar mak takarmıs gamzelim benim ins iilesir tez zamanda. nurdan kres sogukmu? nası usuttu bebikin

dun eceyı 10da uyuttum 11e kadar deliksiz uyudu sonra ben ayagıma ilac surup onu fonle kurutuorum ıslak kalmasın die fonu acınca gozlerini acti fonu kapadık hemen icerdeki odadan sesi etkiledi yani neyse ykulu hareket edio ısıgıda kapadık iice karanlık olsun die busefer cıngoz bakmaya basladı ama uykusu var aglıo salladım uyudu bıraktım uyandı:) aglıo salladım sonra yanına yattım sarıldı bana daldı sonra babası geldı uyudu kalk kalk ısaretı yaptı kalktım agladı babası yattı yerime iice cıglıgı bastı sinirli bi sekilde :))) yine salladım koydum tam odadan cıkıodum arkasını dondu beni gordu agladı :)) sonra babası salladı ayagından bıraktı uyuyınca uyandı agladı ayyy kac kere oldu bilmiorum enson emzirdim oyle memede daldıda uyudu ...saat 12ydi daldıgıda gecede bikac kez agladı hemen salladım uyudu ..geceleri yatmadan mama veriorum biberonla sonra emziriorum anca tok tutuyo onu

günaydın arkadaşlar. aslında geleli yarım saatten fazla oldu ama geçmişi okudum anca.
NORRAA bebişine allah biran önce şifasını versin canım. bronşit ben de geçirmişim küçükken de. annem anlatır. zor. makinedeki resminizi gördüm. yavruşu öyle tutabilmek onbeş dk gerçekten çok zor. rabbim yardımcınız olsun. dualarımız sizinle..

seni anlıyorum ve sana katılıyorum. bende arkandayım.

buhar tedavisi alirkene, ilginctir cok hosuna gitti, agzini acip tuhaf bi siritmayla bekledi, arada agladi tabi, bakalim gunde 3 defa 15er dk nasil dayancaz..

yakışıklı kuzum geçmiş olsun .....

pazar gününden koyaraım kaynanadan kurtulma gülüşünü.nevininkinde daha katmer olacak eminim.
aha bu da kız böcüğüm.bugün kıza benzetmeye çalıştım olmuş mu?

pazar günü güzel bir gün olacak!!!!!
nevanında kurdelesini yerim. çok tatlı olmuş çokkkk....

ayşincim dilerim allah sana sağlık versin bir an önce...

medela alektrikli kullanıyorum. memnunum. 170 tl idi sanırım çantalı diye geçiyor. içinde biberonlar, saklama poşetleri, buzluklu çantası filan var. sadece kendisini almakda faydalı olacaktır. diğer zımbırtıları pek kullanmadım.

GUNEY1983 bende lansinoh kullanıyorum. manuel olanından. memnunum. gerçi şu sıralar pek kullanmıyorum ama bizim şirinlik ilk yirmi gün hiç meme emmedi. o zaman çok kullanmıştım..

KEDİCİ çok geçmiş olsun canım. çok zor bebekli anne için hastalık. seni çok iyi anlıyorum bende henüz tam atlatamadım. inşallah biran önce iyileşirsin. hastaneye biran önce yat tabi bence. bende ilaç kullanmak istemedim sütten etkilenir diye ama sonunda mecbur kaldım kullandım. çünkü geçmedi daha da kötüye gitti. serum takıldı, iki kez iğne yapıldı. bugün anca biraz daha iyi hissediyorum. medikal müdahale şart. rabbim şifanı versin biran önce inşallah. kuzunu da korusun..

DIDE nevan çok tatlı maşallah. nedense birden erkek annesi olduğum aklıma geliverdi :) demek böyle oluyormuş..

deli gibi yememe ragmen sutum aksama cıkmadı ya cok uzuldum simdi suyud suyu yaptım onu icicem ..dolapta hosaflarımda var ama bugun hic su icemedim su beni cok etkilio yani sutumu..

su benide çok etkiliyor pervin
dun mesela saat 12,30 da sut sagdım sonra saat 16,00 da tekrar sagdım o arada bir baktımhiçç su icmemisim ise dalmısım burayadalmısım ve çok az sut cıktı panikledim hemen bugun kendimi suya bogacagım, anında azalıyor çok sinir ya sokaklarda iken kotu asıl habire su içim tuvalet aramak zor oluyor hamile gunlerimiz gibi

ben medelanın elektriklisini kullanıyorum 149 tl e bebekte ama çok memnunum 15 dk da sagıyır iki gogsu de .

aslına bakarsanız anne sütüde tatsız tuzsuz ne versek ona alışacaklar bana diyeceği yok ya kızımın ayyy anne niye tuzsuz yaptın çorbayı ben bizim doktoru anlamadım..
tuz seker eklememe taraftarıyım
hani hiç yemiyorsa bu sekil yiyorsa sozum yok tabi ama
ne kadar geç tanıssalar o kadar iyi yani tuzun sekerin kimseye bir faydası yok

halohaaa
ben geldimmm
hastalık nişan laptop kablosu kopması ve üstüne bir yığın misafir
herşeye rağmen burdayımmm yıkılmadım ayaktayımmmm delikafadulden
nerdesin kuzum hosgeldin yahu ben ise basladım topige aktif donusumu yaptımsen yok olmussun ,

pazar gününden koyaraım kaynanadan kurtulma gülüşünü.nevininkinde daha katmer olacak eminim.

kurdele de yakısmıs ama ben neva da kızsal seyleri dgil zıpır serseri kiz tarzı giysilerini bakıslarını seviyorummm

ay adaş süpersin yaa geçmişi okuyorumda burcunun bebek gelişimi ile ilgiliği geyiğine ciddi ciddi cvp vermişsin koptum vallaha burda delikafadulden

allah seni bildigi gibi yapsın kızım :)) sayfalarca geçmis var nasıl hepsini tek tek itina ile okudun bunu yakaladın ve buna degindin nasıl vakit buluyorsun yahu:)))
zaten o taze daha birsey sorsun yanıt veren ne olsun :))
yazdım cidi ciddi sonra baktım millet geyik yapıyor ben geyigin basını kaçırmıs olmalıyım dedim ciddi oturup yazdım :) ama baktım pek çakozlayan yokk ses etmedim ta ki sen gelene kadar gıcıkkk :))))

aysincim hakkında hayırlısı olsun arkadasım insallah en kisa surede saglıgına kavusursun

ya bende berkenin kanatmıstım birkaç aylıktı o bile parmagı havada geziyordu o parmagını havada tutuyordu içim gidiyordu gordukce
ece ye denk gelmedi henuz ama acı hisleri çok yok dert etme

ben geldim, depresyonum kisa surdu dayanamadim geldim, resmen bagimlilik yapmissiniz, benim ilacim sizmissiniz:)))

hosgeldinn iyi yaptınn

çok geçmis olsun nurdan yaa kreste nasıl bakılcak peki hasta ikende alıyormu kres ?

aynen özlem bende jet hızıyla yapıyorum hatta jet hızıyla yapmak için saçlarımı bile kestirdim ama şimdi rahatım bi girip hemencecik çıkıyom çok rahatmış böylezemuszemus
evet nasıl oğlum kızlar yeni yürüteç aldık bizzzz:)
yürüteciniz hayırlı olsun güle güle kullanın
halohaaa
ben geldimmm
hastalık nişan laptop kablosu kopması ve üstüne bir yığın misafir
herşeye rağmen burdayımmm yıkılmadım ayaktayımmmm delikafadulden
hoşgeldin esraaaa alkisalkisalkis
hadi gözünaydın elifff kaydirigubbakcemile5eve bi çalgıcı ekibi çağırırsın artık hep beraber halayaaaaaaahihoyyythihoyyyt

neva esmer güzeli olacak annesibayanssulusmile
canım seni çok merak ettik geçmiş olsun dikkat et kendine :Saruboceq:
Mavişim söyledilerimi aldım ama kargoya veremedim halen, çok üzgünüm geciktiğim için. Yarın kargoya vereceğim inşallah, kusuruma bakma ne olur..
ayy canım benim hiç önemli değil :kedi: bu haldeyken neden uğraştın onlarla yoruyorsun kendini çok teşekkür ederim tekrardan oğlum ve ben öperiz seniopuyorumnanaktan
bende önceden uyurken kesiyordum kıvançın tırnaklarını zor oluyordu ha bi yerini kestim kesicem derken tir tir titremeye başlıyor zar zor kesiyordum fakat şimdi bi yöntem buldum kucağıma oturtuyorum ellerini de onun göreceği şekilde tutuyorum o da benim elime, tırnak makasına ve kendi eline bakarken oyalanıyor çok rahat kesiyorum

Son düzenleme:
dün gece birsürü alıntı yaptım ama neva hanımcığım uyandığı ve saat 2 civarı uyuduğu için birşey yazamadım.işe geç kaldım bu sabah da.nevam için çok güzel şeyler söylemiş teyzeleri çok teşekkür ediyorum.
buhar tedavisi alirkene, ilginctir cok hosuna gitti, agzini acip tuhaf bi siritmayla bekledi, arada agladi tabi, bakalim gunde 3 defa 15er dk nasil dayancaz..
bu fotoğrafı geçemedim.yakışıklı teom kafa yapıyor.kaykılmış bir de.çabucak iyleş minik öydek
DIDE nevan çok tatlı maşallah. nedense birden erkek annesi olduğum aklıma geliverdi :) demek böyle oluyormuş..

aklinialirimsmile

esrako bacı biz de aynı senin gibi düşünüyoruz serseri bizim kızımız.salaş şeyler daha çok yakışıyor.bir de saçı uzasın ne oluyor bakalım.

dilek sen de gelirsin artık halaya.neva'nın kaş göz kara ama benden 2 ton açık.benim kadar esmer olmayacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…