2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

paylaşım için teşekkürlera.s.
defne maşallah kuzucuğa çok tatlı
ya bu kızların hepsi esmer güzeli
ece ve bakıcısı ablamız

bakıcınız da gayet bakımlı görünüyor esra
bu gece eldivensiz 3, yaralanmadan atlattığımız ilk gecemizzz...delikafadulden

bak alışıyor canım yavaş yavaş

neva'ya,ece'ye,deniz'e ve kıvanç'a maşallah.
bugün hava güzel görünüyor,nerelere gitsem CADIARZU

bu da ben ve nevoş
hatıracığım sütleri lansinohun süt torbalarının kullanma klavuzunda yazdığ gibi eritoiyorum.önce buzdolabı rafında çözdürüp sonra biberonda ılıtıyorum benmari usulü
benim kızımın adına yapmamışlar ki:dilcikar:
Maşallah anasına kızına duvardaki sazına sandıktaki bezine bendım güzel gözüne:))
Ben söylerim ona Minik Neva uyusunda büyüsün:)Valla ben Kemal Çağan karnımdayken söylemiş kaydetmiştim mp3 e dinletmiştim beyimize bol bol halada söylerim.Bi yerde direk ılık suya koymaktan bahsetmişlerde canım ondan sordum. Ben akşam 9 gibi çıkarıyorum buzluktan sabaha çözülmüş oluyo sonrada ılık suyu içine. 6 ay olmadan tüketicem hepsini artık günde 3 kere sağamıyorum 2 taze süt bi dondurulup çözülmüş süt içiyo kuzum

ben her sağma işleminden sonra kaynar suyun içinde bekletiyorum.Geçen unutmuşum kuzenimi tebrik etmiştin teşekkür ediyorum.3 günlük oldu sıpa dün sesi geliyodu gazı varmış ağlıyomuş yavrum.Kuzenimin sütü gelmemiş mama veriyolarmış maalesef
Maşallah.
Maşallah iştahı iyi ece kızınBen sabah emziriyorum 9 a doğru 12 ye kadar oyalıyolar 12 de emziriyorum ondan sonrada 2 kere 150 ml lik süt içiriyolar saat 7 ye kadar .Bu aralar kilo verdi zaten kuzum fazlası var diye çok üzülmüyorum bakalım dru ne diycek
Nasılsın Derya?
Lansinoh manuel kullanıyordum memnundum sonra avent via ısıs aldım ondan dahada memnun kaldım yalnız contası elektrikli pompaların contasındn olursa verim alıyorsun yoksa sağma işlemi uygulayamamıştım ben hatta iadeye çalışmıştım pompayı ama parça gönderdiler sorun halloldu
Maşallah kuzuya
pazar gününden koyaraım kaynanadan kurtulma gülüşünü.nevininkinde daha katmer olacak eminim.
aha bu da kız böcüğüm.bugün kıza benzetmeye çalıştım olmuş mu?
Gözün aydın :lepi:
Çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsın inşallah.
Çok geçmiş olsun kıyamam iyileşsin akıllı ördek en kısa zamanda nolurr
Sanada geçmiş olsun ne beter bi illetmiş şu migren üstümüzden ırak olsun Allah şifanı versin . O işverenlerinide Allah bildiği gibi yapsın. Selin aşının olumsuz etkilerini hemencecik atlatsın .
MUMUY2009 sende rahatsızdın galiba geçmiş olsun
binbir surat ece :)

Sevsinler seni ece bakıcınızada maşallah 62 yaşında olan bayanmıydı bu bayan ya

Oldu oldu maşallah Kıvanç ada Denizede

Herkese merhaba
doktordan geliyoruz - 5. ay kontrolü ve ben çok mutluyum tutmayın beni - Eceyi dana gibi beslememin sonucu - 950 gr almış kızım bu ay - muaene çok güzeldi çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor - annem 10 gün önce istanbulda da tahlil yapmıştı eceye - değerlerini çok beğendi doktor -gnlük yemek planımızı anlattım - aynı şekilde devam et çok güzel besleniyo dedi Kaşık ile verdiğim hiç bir şey için zorlama istediği zaman istediği miktarı yesin ama süte önem göster günde 500 cc içmesi şart dedi - 500 içerse üstü kardır dedi- ece 600 civarı içiyo - yüreğime su serpildi
Şimdi de geçmişe bi bakayım kaç gündür pc açık ama okumak nasip olmadı

Bi alıntımla sayfayı katletmiş bulunuyorum düzeltmeyi katti süretle bilmiyorum cezam neyse çekerim ağustos analarına karşı boynum kıldan ince

olmus olmus yerim onun pembe dudaklarını çok tatlıııı

kuru incirr, kayısı, ceviz, rezene çayı, ısırgan otu çayı, bana accayip ssüt yapıyo fışkırıyo resmen göğsümden işe yarıyor yanii...yerimseniben

sagol canım isırgan cayı her aksam içiyorum ama kayısı ceviz falan çok kalorili seylere kacmak istemiyorum
bol su içmeye calsıyorum birde

çok güzel olmuş hangi siteden ve nasıl yaptıgını yazarsan sevinirim canm

ben yapmadım canım ya halası yapmıs daha dogrusu halasının arkadası yapmıs.

oh oh masalah canan ya gunde 500 cc içmesi yeterliymis oylemi aman iyi bari benimde çıkan sut miktari acısından içime su serpildi bizimkine versen içmeye hevelsli gibi ama o kadars ut yokki bende

hatıracım evet bakıcımız bu 62 yasında olan :) kadın bilse afise ettim resimlerini internete koydum ne dusunur acaba :)

resimler harika maşallah bebişlerimizin hepsine de.eve gidince birkaç resim de ben ekleyeyim bari özendim :)

Bi alıntımla sayfayı katletmiş bulunuyorum düzeltmeyi katti süretle bilmiyorum cezam neyse çekerim ağustos analarına karşı boynum kıldan ince

sen seç,kırk katır mı kırk satır mı? kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :mymeka:

nacizane tavsiyem deniz havası:İnciraltısüprizzzzz

şehir dışına çıkmak bana çok daha kolay,kuşadası'na gitsem olma mı?

500 cc içmesi gerekiyormuş ama ben benimkinin ne kadar içtiğini bilmiyorum. emiyor emiyor bazen yutuyor bazen yutmuyor. ama ağlamıyor. bende doyuyor heralde diyorum. ne bilim ..

elif bizimde hemen kuruo cunku sacımıs yokki :)) ecenin masallahı var yavru kusum
bisim de yok abla
eve gidince yapıcam bunu.teşekkür ederim
güzel bakışlı deniz seviyorum seni.gül dudaklı deniz öpüyorum seni
bu halleri çokkk güzel keşke kutuya konup saklanabilse bu halleri bir de kokuları.
vayyy rapçi çocuk naper?
gözler süper maşallah

maşallah.gözünaydın

kaydirigubbakcemile Gözün aydın çok sevindim canım:)Maşallah Ece'ye

müzikli hoppala gördüm internette. kullanan var mı arkadaşlar aranızda. 80 tl civarı.

gerçi oturma sistemi herkesin pek onaylamadığı yürüteçlere benziyor ama. benim oğluşum hoplamayı çok seviyor da. belki iyi olur diye düşündüm. önünde oyuncakları var müzikli filan hoş görünüyor.

hatıracım evet bakıcımız bu 62 yasında olan :) kadın bilse afise ettim resimlerini internete koydum ne dusunur acaba :)
Bence aldığı övgüleri duysa hiç bi şey demez teşekkür eder:)Maşallah.
sen seç,kırk katır mı kırk satır mı? kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :mymeka:
?
eyvahedigeldismile
bu halleri çokkk güzel keşke kutuya konup saklanabilse bu halleri bir de kokuları.

Geçenlerde dedim eşime keşke kokularını kaydedeceğimiz bi ürün olsa .Seslerini görüntülerini kaydediyoruz ama ya kokuları uçup gitmeyecek eminim hep o kokuları gelecek burnumuza eşşek kadar olsalarda:)

bi de bişi daha soracağım kızlar. bebişlerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz. her banyoda başına şampuan yapıyor musunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…