paylaşım için teşekkürlera.s.RESİM YUKLEYİCİ PROGRAMI KURMAK
baslık atıp yazdımkı elif baska soranlarda gorsun :)
topike faydam olsun :)
ImageShack® - Uploader
link bu solda kurbaga resminin ustune tıklayıp calıstır a basıyorsunuz prougram yukleniyor sonrası basit siteden resim yuklemeyib ilen hyerkes bu programıda anlatmaya gerek yok direk kullanır yani dene bakalım begenecekmisin
defne maşallah kuzucuğa çok tatlı
ya bu kızların hepsi esmer güzeli[/URL][/IMG]
bakıcınız da gayet bakımlı görünüyor esra
bu gece eldivensiz 3, yaralanmadan atlattığımız ilk gecemizzz...delikafadulden
neva'ya,ece'ye,deniz'e ve kıvanç'a maşallah.
bugün hava güzel görünüyor,nerelere gitsem CADIARZU
hatıracığım sütleri lansinohun süt torbalarının kullanma klavuzunda yazdığ gibi eritoiyorum.önce buzdolabı rafında çözdürüp sonra biberonda ılıtıyorum benmari usulü
Maşallah anasına kızına duvardaki sazına sandıktaki bezine bendım güzel gözüne:))benim kızımın adına yapmamışlar ki:dilcikar:
ben her sağma işleminden sonra kaynar suyun içinde bekletiyorum.Geçen unutmuşum kuzenimi tebrik etmiştin teşekkür ediyorum.3 günlük oldu sıpa dün sesi geliyodu gazı varmış ağlıyomuş yavrum.Kuzenimin sütü gelmemiş mama veriyolarmış maalesefsut sagan arkadaslara bir diger soru
hos boyle hitap ettim ama meltem ve eliften baska sirkette sut sagan varmıydı kı: )
sorum su
pompa nın gogse gelen parcasını ve sutun biriktigi alttaki kabı her sefer yikiyormusunuz ?
yani ben birkaç gunde bira ksam kaynatıyorum
ama gun içinde yıkamaya cekiniyorum yıkadıgımda musluk suyutemas etmis olacak diye
gunduz kuru pecete ile içini kuruluyorum ama yıkamamaya çalısıyorum mikrop gelir sudan diye
siz nasıl yapıyorsunuz
her dakika o aparatları kaynatıyormusunuz
Maşallah.[/URL][/IMG]
Maşallah iştahı iyi ece kızınBen sabah emziriyorum 9 a doğru 12 ye kadar oyalıyolar 12 de emziriyorum ondan sonrada 2 kere 150 ml lik süt içiriyolar saat 7 ye kadar .Bu aralar kilo verdi zaten kuzum fazlası var diye çok üzülmüyorum bakalım dru ne diycekmeltem ben gunde 3 kez sut sagıyorum ortalam yani
100-120 civarı olduu oluyor falan degisiyor saatlere gore iste
birkaç gundur oturttuk gibi ilk gunler benim sutleri içmedi begenip çunku
mama yedi aksam emdi ben i sadeece amabu ara içiyor
3 kez benim sut veriliyor bir kez mama veriliyor geri kalan yogurt ç orba meyva suyu seklinde
kac cc dersen iste toplam gun içinde 300-350 cc gibi sanırım benim sutler
aksamda 3 kez emziriyorum gece kileride sayarsan 600 cc gunde sut içiyor sanırım
bunun içilmesi gereken sayısı nedir bilmiyoru
ama mamada gunde birkez yedigi için kilo sorunu olmaz alır heralde diyorummama yiyodiye içim rahat kilo alcak diye seviniyorum
Nasılsın Derya?bu psikolojinin üstüne aile topiğinde cocuğunuz dövmeyin başlığında bir çocuğun dramını okudum inanamıyorum çok acı iyice yıprattım kendimi olamaz böyl birşey CAN SIKINTISINDAN NE VARMIŞ DİYE BAKAYIM DEDİM BU MORAL BOZUKLUĞUNA DAHA BETER OLDUM İÇİM ACIDI..........
Lansinoh manuel kullanıyordum memnundum sonra avent via ısıs aldım ondan dahada memnun kaldım yalnız contası elektrikli pompaların contasındn olursa verim alıyorsun yoksa sağma işlemi uygulayamamıştım ben hatta iadeye çalışmıştım pompayı ama parça gönderdiler sorun hallolduslm bende işe baslayacagım için süt sagmaya baslamam lazım .ama nasıl bir pompa alacagımı bilmiyorum.. elektrıklı olanlar daha fazla saguıyormuş.. onlarda biraz pahalı.. siz ne kullanıyorsunuz...yardımcı olursanız sevinirim
Maşallah kuzuya
Gözün aydın :lepi:pazar gününden koyaraım kaynanadan kurtulma gülüşünü.nevininkinde daha katmer olacak eminim.
aha bu da kız böcüğüm.bugün kıza benzetmeye çalıştım olmuş mu?
Çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsın inşallah.Merhabalar herkese, geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize.
Henüz iyileşemedim malesef, pek iyi hissetmiyorum kendimi, galiba hastaneye yatacağım. Eşim ve babam yurt dışındalar, hafta sonu gelecekler, onlar gelince yatacağım gibi. Deva' yı hastaneye sokmak istemediğim için yatarak tedaviye pek sıcak bakmıyordum ama bugünü de zor geçirdim, mecburen yatacağım..
Bir doktor var görüşmek istediğim, o da kongredeymiş pazartesi gelecekmiş. Onunla da görüşüp tedavi şekline karar vereceğiz.
Benden haberler böyle şimdilik, Allah kimseyi sağlığından etmesin, öpüyorum hepinizi.
Çok geçmiş olsun kıyamam iyileşsin akıllı ördek en kısa zamanda nolurrTeo cok hasta dostlar, dun aksam atesi cikti gecede 2 kere fitil verdim, sabah duzeldi, krese verdim yarim gun, annem erken aldi, doktorunu aradim aksamustu anevu verd gittik, ses kisik, balgamli hiriltili oksuruyor, yavrum agliyamiyor, kedi gibi cikmiyor sesi..atesi var, istahi yok..sonuc bronsit baslangici ve farenjit..iyiki erken getirmissinz dedi, bronsie cevirseydi oksijen bile almasi gerekir dedi..yarin eve fizik tedavici gelip masaj yapicak gogsune balgami atsin diye, bebekler atamazmis kendi, buhar verdi kortizonlu, eczaneden buhar makinasi kiraladik insallah duzelicek, yarin evdeyim bede onunla..
Sanada geçmiş olsun ne beter bi illetmiş şu migren üstümüzden ırak olsun Allah şifanı versin . O işverenlerinide Allah bildiği gibi yapsın. Selin aşının olumsuz etkilerini hemencecik atlatsın .bu kadar baş ağrısının ve yorğunluğun üstüne selin gece canıma okudu.... altını değiştirim mamasını yedi pijamaları giydi uyuttum zar zor neyse dedim ohh selin uyudu zaten başım ağrıdan çatlıyor yatağa yattım tam içim geçmek üzereyken selinden sesler geliyor ıkınıyormu yoksa bazen sinirlendiğindede kendini sıkıyor ıkanma tarzı bi ses çıkartıyor hadi kalktım yataktan onun odasına gittim bakayım dedim altına bi baktım selin kakasını yapmış neyse hemen aldım selini altını değiştirdim yine zar zor uyuttum tamyatağa yattım yine yeniden bir ses allahım selin yeniden ıkınıyor tekrar kalk tekrar altını değiştir giydir sonra yattı yatağa uyumuyor uykusu iyice açıldı saat gecenin kaçı oldu bilmiyorum bu sefer tekrar mama yedi sonra uyudu.... kabız olmuş yavrum 2 kere yaptı ama sanki birer kere kestane kadar yapmış....dalga geçiyor bu kız benle......
Sevsinler seni ece bakıcınızada maşallah 62 yaşında olan bayanmıydı bu bayan ya
oldumu acaba
oldumu acaba
kuru incirr, kayısı, ceviz, rezene çayı, ısırgan otu çayı, bana accayip ssüt yapıyo fışkırıyo resmen göğsümdenişe yarıyor yanii...yerimseniben
çok güzel olmuş hangi siteden ve nasıl yaptıgını yazarsan sevinirim canm
Herkese merhaba
doktordan geliyoruz - 5. ay kontrolü ve ben çok mutluyum tutmayın beni- Eceyi dana gibi beslememin sonucu - 950 gr almış kızım bu ay - muaene çok güzeldi çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor - annem 10 gün önce istanbulda da tahlil yapmıştı eceye - değerlerini çok beğendi doktor -gnlük yemek planımızı anlattım - aynı şekilde devam et çok güzel besleniyo dedi Kaşık ile verdiğim hiç bir şey için zorlama istediği zaman istediği miktarı yesin ama süte önem göster günde 500 cc içmesi şart dedi - 500 içerse üstü kardır dedi- ece 600 civarı içiyo - yüreğime su serpildi
Şimdi de geçmişe bi bakayım kaç gündür pc açık ama okumak nasip olmadı
Bi alıntımla sayfayı katletmiş bulunuyorum düzeltmeyi katti süretle bilmiyorum cezam neyse çekerim ağustos analarına karşı boynum kıldan ince
nacizane tavsiyem deniz havası:İnciraltısüprizzzzz
bisim de yok ablaelif bizimde hemen kuruo cunku sacımıs yokki :)) ecenin masallahı var yavru kusum
eve gidince yapıcam bunu.teşekkür ederimRESİM YUKLEYİCİ PROGRAMI KURMAK
baslık atıp yazdımkı elif baska soranlarda gorsun :)
topike faydam olsun :)
ImageShack® - Uploader
link bu solda kurbaga resminin ustune tıklayıp calıstır a basıyorsunuz prougram yukleniyor sonrası basit siteden resim yuklemeyib ilen hyerkes bu programıda anlatmaya gerek yok direk kullanır yani dene bakalım begenecekmisin
güzel bakışlı deniz seviyorum seni.gül dudaklı deniz öpüyorum seni
bu halleri çokkk güzel keşke kutuya konup saklanabilse bu halleri bir de kokuları.[/URL][/IMG]
vayyy rapçi çocuk naper?oldumu acaba
gözler süper maşallah
Herkese merhaba
doktordan geliyoruz - 5. ay kontrolü ve ben çok mutluyum tutmayın beni- Eceyi dana gibi beslememin sonucu - 950 gr almış kızım bu ay - muaene çok güzeldi çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor - annem 10 gün önce istanbulda da tahlil yapmıştı eceye - değerlerini çok beğendi doktor -gnlük yemek planımızı anlattım - aynı şekilde devam et çok güzel besleniyo dedi Kaşık ile verdiğim hiç bir şey için zorlama istediği zaman istediği miktarı yesin ama süte önem göster günde 500 cc içmesi şart dedi - 500 içerse üstü kardır dedi- ece 600 civarı içiyo - yüreğime su serpildi
Gözün aydın çok sevindim canım:)Maşallah Ece'yeHerkese merhaba
Bence aldığı övgüleri duysa hiç bi şey demez teşekkür eder:)Maşallah.hatıracım evet bakıcımız bu 62 yasında olan :) kadın bilse afise ettim resimlerini internete koydum ne dusunur acaba :)
eyvahedigeldismilesen seç,kırk katır mı kırk satır mı? kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :mymeka:
?
bu halleri çokkk güzel keşke kutuya konup saklanabilse bu halleri bir de kokuları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?