2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

akşama eve gidince yüklemeyi denicem bakalım.... beceremezsem yardımlarını alırım canımolumunekankayizsmile

ADAŞIM, EVROŞUM; dun elektırık supurgesı sormussun,bende samsung var, ıkı sene once almıstım, Pervın ın dedıgı IHLAS lar da sahane, ama cok pahalı onlar,halı yıkıyor, o yatakları temızlıyor falan ama cok tuzlu. Ben makınemden memnunun, bır de kampanyasını falan yakalamıstım, cuk oturmustu. Yatagı cekerken bı aparat falan takmıyorum,yerlerı de supurdugum ıcın, halıyle agız kısmı kırlı olduugndan ıyıce agzını sılıyorum oyle yatagın uzerınden gecırıyorum.

buhar tedavisi alirkene, ilginctir cok hosuna gitti, agzini acip tuhaf bi siritmayla bekledi, arada agladi tabi, bakalim gunde 3 defa 15er dk nasil dayancaz..

Çok çok üzüldüm, bu yaşta bole seylere maruz kaldıgı ıcın içim cız ettı resmen. Iste,herseye hazırlıklı olmamız gerekıyor da.. gel de bunu cıgerıne anlat. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda ıyıslestırırsın sen onu annesı.. bılıyorum.

Evrim geçmiş olsun ben daha tırnaklarını kesme girişiminde bulunmadım annem kesiyor o da kesmişti etini bir defa ama huzursuzluk yaratmadı...

Bu konuda bısıler yazan herkese senın aracılıgınla tesekkur edeyım Ozlem.. saolasınız.

mamanın (toz) agzını acık unutmusum bozulmusmudur yaa???

Sanmam, o kadar da degıldır herhal.

Tesekkur ederım Sıbelım, sana da cok cok gecmıs olsun kuzum. Allah yardımcın olsun, vıtamın almanı tavsıye ederım, elevıtın varsa, ıc ki, o bıraz sana guc versın.

Tesekkurler Esra.. Bu arada Ece ye de kocaman masallahhlar..

yokcanım anneannesi arkadan destekliyor yanda görünen karartı o ona rağmen duramayıp düştü!!!!!!!

çook geçmiş olsunnn.... inşallah çabuk düzelirr...

binbir surat ece :)

çok güsel olmuşş bisde yaptırdık oğluşumdan takvim... delikafadulden

çok geçmiş olsun nurdan allah teo ya acil şifa versin biran önce iyileşsin kuzucuk
geçmiş olsun canım senin patronlarına vicdan diliyorum
binbir surat ece :)

maşallah ece miz pek güsel olcak çok canlar yakacak
canım geçmiş olsun hepimiz yapıyoruz zaman zaman böle kazalar çabucak iyileşiyor üzme kendini

ohh olsun mamiye iyi yapmışsın keske bende kızınca çıkabilsem dışarı bi düzgün araba kullanmayı öğrenemedim ki ah slak kafam alsanaalsanasmile

saol evrişim ben bi ara ihlas düşündüm ama dediğin gibi çok tuzlu su an ona ayıracak bütçe falan yok tek maaşla çok zor oluyo samsunga da bi bakıyım ben
ilk aldığım dandik olunca şimdi önerilere göre alıyım diorum yerimseniben

cvp yazan arkadaslar hepinize tsk ederim..sanırım bende elkt alırım ...işe baslamak stres yaptı bende..ya sütüm azalırsa biberondan sonra beni bırakırsa...falan ...cok zormusss....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…