RESİM YUKLEYİCİ PROGRAMI KURMAK
baslık atıp yazdımkı elif baska soranlarda gorsun :)
topike faydam olsun :)
ImageShack® - Uploader
link bu solda kurbaga resminin ustune tıklayıp calıstır a basıyorsunuz prougram yukleniyor sonrası basit siteden resim yuklemeyib ilen hyerkes bu programıda anlatmaya gerek yok direk kullanır yani dene bakalım begenecekmisin
denedim cidden kolaymış
bu arada deniz yatağına tutunmaya çalışırkene....
Teo cok hasta dostlar, dun aksam atesi cikti gecede 2 kere fitil verdim, sabah duzeldi, krese verdim yarim gun, annem erken aldi, doktorunu aradim aksamustu anevu verd gittik, ses kisik, balgamli hiriltili oksuruyor, yavrum agliyamiyor, kedi gibi cikmiyor sesi..atesi var, istahi yok..sonuc bronsit baslangici ve farenjit..iyiki erken getirmissinz dedi, bronsie cevirseydi oksijen bile almasi gerekir dedi..yarin eve fizik tedavici gelip masaj yapicak gogsune balgami atsin diye, bebekler atamazmis kendi, buhar verdi kortizonlu, eczaneden buhar makinasi kiraladik insallah duzelicek, yarin evdeyim bede onunla..
Evrim geçmiş olsun ben daha tırnaklarını kesme girişiminde bulunmadım annem kesiyor o da kesmişti etini bir defa ama huzursuzluk yaratmadı...
mamanın (toz) agzını acık unutmusum bozulmusmudur yaa???
hayırlı sabahlar...
EVRİŞİM yazını okudum bu akarlarla ilgili.... elleinesağlıkta nasıl koruyacağız heryerde ne mümkün hadi evde yeterince dikkat ettik ama her yerde nasıl edicez..... birde nette geçenlerde bir dr. un yazısını okumuştum.... bebeklere yok işte steril deterjanlar, yok işte sterijl birşeyler kullanıla kullanıla çocuklardaki astım ve alerji arttı diyor çünkü çocuğun bünyesi tozla mikropla karşılaşmadığı için bu sefer vücut evdeki en ufak birşeyi mikrop diye kapıyor ve alerjiye sebebiyet veriyor diye yazmış..... o daha güzel anlatmıştı ama ben tam olarak hatırlayamadım birde yazıyı unuttum çünkü epey olmuştu ben okuyalı....
E....
elifim aynıyım be yavrum düzeleceğimde yok iyi bi uyku gerekiyor bana ama nerde ona selin hepten huysuz 2 ggündür aşının etkisiyle gece daha sık uyanıyoruz....dr. a çıkmak ve rapor almak benim için imkansız biliyorsun ne doğum izni nede süt izni kullanabildim bırak raporu.... ne kadar hasta olsamda işe gelmek mecbur bizde.... anca kolum bacağım kırılırsa öyle işe gelemem herhalde ozaman da korkulur bunlardan bana bi tane tekerlekli sandavsıyalye falan tahsis ederler böyle gel işe derlerkafamçokkarıştı
RESİM YUKLEYİCİ PROGRAMI KURMAK
baslık atıp yazdımkı elif baska soranlarda gorsun :)
topike faydam olsun :)
ImageShack® - Uploader
link bu solda kurbaga resminin ustune tıklayıp calıstır a basıyorsunuz prougram yukleniyor sonrası basit siteden resim yuklemeyib ilen hyerkes bu programıda anlatmaya gerek yok direk kullanır yani dene bakalım begenecekmisin
Teo cok hasta dostlar, dun aksam atesi cikti gecede 2 kere fitil verdim, sabah duzeldi, krese verdim yarim gun, annem erken aldi, doktorunu aradim aksamustu anevu verd gittik, ses kisik, balgamli hiriltili oksuruyor, yavrum agliyamiyor, kedi gibi cikmiyor sesi..atesi var, istahi yok..sonuc bronsit baslangici ve farenjit..iyiki erken getirmissinz dedi, bronsie cevirseydi oksijen bile almasi gerekir dedi..yarin eve fizik tedavici gelip masaj yapicak gogsune balgami atsin diye, bebekler atamazmis kendi, buhar verdi kortizonlu, eczaneden buhar makinasi kiraladik insallah duzelicek, yarin evdeyim bede onunla..
çok geçmiş olsun nurdan allah teo ya acil şifa versin biran önce iyileşsin kuzucukTeo cok hasta dostlar, dun aksam atesi cikti gecede 2 kere fitil verdim, sabah duzeldi, krese verdim yarim gun, annem erken aldi, doktorunu aradim aksamustu anevu verd gittik, ses kisik, balgamli hiriltili oksuruyor, yavrum agliyamiyor, kedi gibi cikmiyor sesi..atesi var, istahi yok..sonuc bronsit baslangici ve farenjit..iyiki erken getirmissinz dedi, bronsie cevirseydi oksijen bile almasi gerekir dedi..yarin eve fizik tedavici gelip masaj yapicak gogsune balgami atsin diye, bebekler atamazmis kendi, buhar verdi kortizonlu, eczaneden buhar makinasi kiraladik insallah duzelicek, yarin evdeyim bede onunla..
geçmiş olsun canım senin patronlarına vicdan diliyorumelifim aynıyım be yavrum düzeleceğimde yok iyi bi uyku gerekiyor bana ama nerde ona selin hepten huysuz 2 ggündür aşının etkisiyle gece daha sık uyanıyoruz....dr. a çıkmak ve rapor almak benim için imkansız biliyorsun ne doğum izni nede süt izni kullanabildim bırak raporu.... ne kadar hasta olsamda işe gelmek mecbur bizde.... anca kolum bacağım kırılırsa öyle işe gelemem herhalde ozaman da korkulur bunlardan bana bi tane tekerlekli sandalye falan tahsis ederler böyle gel işe derlerkafamçokkarıştı
maşallah ece miz pek güsel olcak çok canlar yakacak
canım geçmiş olsun hepimiz yapıyoruz zaman zaman böle kazalar çabucak iyileşiyor üzme kendiniKuzey ın tırnagını keserken çok az kanattım, uyuyordu, 5 aydır kesıyorum, ilk kez kanattım, uykusundan 2 sanıye aglayarak uyandı, gerı uyudu.. kendımden nefret edıyorum resmen.. cıddı cıddı canı acısa uyuyamaz aglardı dıyerek kendımı tesellı edıyorum.. ama hala ıcımde cok cıddı bır rahatsızlık hıssedıyorum.
topikte herkes grip ve herkes bunalımda
bende bunalımdayım mami beni kıl etti deli etti
nişanda sevgili gerzek kocam kardeşleri ve anası ile çeşitli fotolar çekiliyor ama beni çağıran yok ben servis elemanı modunda mutfaktayım ağzına mıçtım aklıma gelmedi vs dedi özür diledi neye yarar ben kırıldım artık seninle hiçbr fotoda aynı karede olmak istemiyorum dedim pazar günüde birbimize girdik farklı sebeplerden oğlumu alıp çıktım evden 3-4 saat girmedim hava yağmurluydu istinyeparka gittim mecbur emzirecek yer olduğundan sinirimden kredi kartınada mıçtım maminin ohh içimin yağları eridi rahatladım
ADAŞIM, EVROŞUM; dun elektırık supurgesı sormussun,bende samsung var, ıkı sene once almıstım, Pervın ın dedıgı IHLAS lar da sahane, ama cok pahalı onlar,halı yıkıyor, o yatakları temızlıyor falan ama cok tuzlu. Ben makınemden memnunun, bır de kampanyasını falan yakalamıstım, cuk oturmustu. Yatagı cekerken bı aparat falan takmıyorum,yerlerı de supurdugum ıcın, halıyle agız kısmı kırlı olduugndan ıyıce agzını sılıyorum oyle yatagın uzerınden gecırıyorum.
..
sabahtan beri 2 litre su içtim insallah sut bol olurbgunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?