2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de oyle kendımı tesellı ettım ıste.. ama canım cok sıkıldı, sonucta benım becerıksızlıgım yuzunden oldu..

ben geldim, depresyonum kisa surdu dayanamadim geldim, resmen bagimlilik yapmissiniz, benim ilacim sizmissiniz:)))

hAH şöyleee!!! Annat bakalım Teoşu!

AYŞİN bana cep numaranı atar mısın özelden? Merak ediyoruz seni... Gerçi ESRAKO sağ olsun haberini verdi ama...

topikte herkes grip ve herkes bunalımda
bende bunalımdayım mami beni kıl etti deli etti
nişanda sevgili gerzek kocam kardeşleri ve anası ile çeşitli fotolar çekiliyor ama beni çağıran yok ben servis elemanı modunda mutfaktayım ağzına mıçtım aklıma gelmedi vs dedi özür diledi neye yarar ben kırıldım artık seninle hiçbr fotoda aynı karede olmak istemiyorum dedim pazar günüde birbimize girdik farklı sebeplerden oğlumu alıp çıktım evden 3-4 saat girmedim hava yağmurluydu istinyeparka gittim mecbur emzirecek yer olduğundan sinirimden kredi kartınada mıçtım maminin ohh içimin yağları eridi rahatladım

Ben de oyle kendımı tesellı ettım ıste.. ama canım cok sıkıldı, sonucta benım becerıksızlıgım yuzunden oldu..
sıkılmaz mı.. insanın içi eriyor resmen.. ama bak göreceksin hiç bişi hissetmeyecek yarın da öbürsü gün de..
ahanda esram gelmis hosgelmiss..
sen de hoşgeldin hanfendü.. depresyon da neymiş pehhh..

bu arada benim yatmam lazım.. şimdi taze bacımın damarına basar kibin "iyi geceler" mesacı göndermeyeyim. siz anlayın durumu :) benim kız sabah 6da bilemediniz en geç 7de uyanıyor. ona ayak uydurmam lazım..

sevgiler, saygılar, hörmetler hepiciğinize..

nurdanım hoşbulduk tatlımmm

teo alışmış kreşe sanırım okuduğum kadarı ile daha bitmedi geçmişşş

Teo cok hasta dostlar, dun aksam atesi cikti gecede 2 kere fitil verdim, sabah duzeldi, krese verdim yarim gun, annem erken aldi, doktorunu aradim aksamustu anevu verd gittik, ses kisik, balgamli hiriltili oksuruyor, yavrum agliyamiyor, kedi gibi cikmiyor sesi..atesi var, istahi yok..sonuc bronsit baslangici ve farenjit..iyiki erken getirmissinz dedi, bronsie cevirseydi oksijen bile almasi gerekir dedi..yarin eve fizik tedavici gelip masaj yapicak gogsune balgami atsin diye, bebekler atamazmis kendi, buhar verdi kortizonlu, eczaneden buhar makinasi kiraladik insallah duzelicek, yarin evdeyim bede onunla..

yahu yavrular!!

Bikaç kişi konuşuyorsak tabi ki birbirimize "ben gidiyom" diycez. iyi geceler, günler diycez. Bundan doğal ne var? Ama kimse kimseyle konuşmuyoken girip sadece "günaydın" demek, 1-2 mesacdan sonra da "ben gidiyom" demek kendi kendine konuşmak olmuyo mu?

Bazen bakıyorum siteye, 1 sayfa "günaydın, ben geldim" mesajı dolu. Başka da bişi yok! Buna karşıyım ben. Anlayın beni nolur bilmiyorumkismile

ben seni anliyorum, gel bakiim buraya, gell bi sarilayim..kimse anlamamis mi seni..olumunekankayizsmile

Nurdan Teoşa geçmiş olsun dileklerimi ilet pls. Öpüyoum kendisini gamzelerin içinden!

Hah, şimdi karşılıklı olarak konuştuğum birkaç arkadaşım olduğu için, başka da mesaj atmayacağım için "ben gidiyorum, herkese iyi gecelr" diyorum.

Aman siz bana bakmayın yaaa, herkes nasıl istiyorsa konuşabilir tabi ki. Kımseye bişi öğretmeye gelmedim. Haddim değil. Sadece samimiyetimize dayanarak 1-2 laf edeyim dedim. Kendimi ifade edemedim. Kusuruma bakmayın.

buhar tedavisi alirkene, ilginctir cok hosuna gitti, agzini acip tuhaf bi siritmayla bekledi, arada agladi tabi, bakalim gunde 3 defa 15er dk nasil dayancaz..

Gecmise bakamadim ama Nevamin kurdelalai fotosu takildi gozume lousali kadinlar gibin:)) masallah..

teomm kıyamam sana ben iyileş biran önce

tazem sana katım katım katılıyorum sonuna kadar arkandayım öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…