offf aynısını ben de yaptım geçenlerde. çok derinden girmişim, kanadı parmağı. bir de nasıl bunalım, depresif bir günüme geldi anlatamam. panikle eşimi çağırdım, üstüne bir de oturdum ağladım.. ama sanırım canları yanmıyor ki benimki de ağlamadı. belki Kuzy sadece uykusunda kurcalandığını anlayıp ağlamıştır. ya da bir anlık sızlama olmuştur. ciddi ciddi acısa eminim bağırtısından durulmazdı..
ben geldim, depresyonum kisa surdu dayanamadim geldim, resmen bagimlilik yapmissiniz, benim ilacim sizmissiniz:)))
ahanda esram gelmis hosgelmiss..
Bosver Esra yı sımdı.. Teo nası oldu??
sıkılmaz mı.. insanın içi eriyor resmen.. ama bak göreceksin hiç bişi hissetmeyecek yarın da öbürsü gün de..Ben de oyle kendımı tesellı ettım ıste.. ama canım cok sıkıldı, sonucta benım becerıksızlıgım yuzunden oldu..
sen de hoşgeldin hanfendü.. depresyon da neymiş pehhh..ahanda esram gelmis hosgelmiss..
yahu yavrular!!
Bikaç kişi konuşuyorsak tabi ki birbirimize "ben gidiyom" diycez. iyi geceler, günler diycez. Bundan doğal ne var? Ama kimse kimseyle konuşmuyoken girip sadece "günaydın" demek, 1-2 mesacdan sonra da "ben gidiyom" demek kendi kendine konuşmak olmuyo mu?
Bazen bakıyorum siteye, 1 sayfa "günaydın, ben geldim" mesajı dolu. Başka da bişi yok! Buna karşıyım ben. Anlayın beni nolur bilmiyorumkismile
ben seni anliyorum, gel bakiim buraya, gell bi sarilayim..kimse anlamamis mi seni..olumunekankayizsmile
Haaayırrrr mafoldumben
seviyorum seni nurdan, kaçır beni buralardan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?