2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esram bakıcınıza maşallah çok bakımlı bir bayana benziyor - eceyle de iyi anlaşıyolar gibi :)))

500 cc yetiyomuş evet - ben 3-4 gün önce milupanın uzamnlarını aradım ordan da öyle dediler - hatta 500 cc eğer mama (bebek sütü) veriliyorsa - eğer anne sütü veriliyorsa 400 cc de yeterli olabiliyomuş - bunu milupa söyledi ama doktorun ağızından da duyunca dahada bi rahatladım - benim sütüm bitti - e pompayla bukadarmış kısmet - şimdi dondurucudaki stokları da bitirince sadece mamaya kalıyoruz - hoş ece hanım hiç birini içmek istemiyo ama 500 hertürlü içiririm ben

bişi sorcamm göğüsten emdiği sütün kaç cc olduğunu nasıl hesapladınn.. bende hesaplamak istiyorumm

bi de bişi daha soracağım kızlar. bebişlerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz. her banyoda başına şampuan yapıyor musunuz..

biz vücuduna seba med compact (sabun gibi bişi ama kimyasal yok ) kullanıyoruz kafasına da yine seda-med bebe şampuanı kullanıyoruz.. memnunum her banyoda da bi kere şampuanlıyorum zatii kel benim oğlan yetiyoo... vücut losyonu falan da güzel seba-med in bebe yağını kullanıodum dr. losyon kullan dedi yağ önermiyoruz dedei losyona geçtik şikayetimiz yok..

beslenme konusundaki sıkıntının sona ermesine sevindim,gözünaydın.

bak canım emeğinin karşılığını aldın maşallah eceye güzel beslemişsin
senin çorbanı içiyoruz bizde oğlumda çok sevdi
bebişler dönebiliyorlarmı tek başlarına arkadaşlar yoksa sadece benim hımbıl mı yapamıyoo ??
benimki dönüyor sağ tarafına sola dönmeyi beceremedi daha
bi de bişi daha soracağım kızlar. bebişlerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz. her banyoda başına şampuan yapıyor musunuz..
ben dalin kullanıyorum her banyoda da başına sürerim

bende dalin kullanıyorum. banyo süngerine de onu yapıp vücuduna da sürüyorum başına da her banyo. ama vücut yağı pek kullanmıyorum. aldım öylece duruyor. banyodan sonra onu sürerken üşür diye korkuyorum..

ben vücuduna ya dalin sabununu yada niveanın vücut şampuanını kullanıyorum

banyodan sonra losyon sürerken üşümüyo canım ben ufoyu açıyorum banyodan 5 dk önce gayet sıcak oluyo içerisi hem masaj yapınca losyonla şarkı söyleyerek hoşuna gidiyo onunda dene bence

bizde doktordan geldik....yusuf bey sadece 350 gr almış....çok üzüldüm..zaten ek gıda alımıda zayıflamıştı en son mamayı yine gece 1 de içti ve daha biraz önce yoğurt ve bisküvi karışımı yaptım 5 -6 çay kaşığı yedi sadece ..oda yetmiyormuş gibi kanapeden yere düştü yavrucak..çok şükürki oturur pozisyonda düşmüş...
gelelim dr kontrolüne...dr rumuzu değiştik kenyalı zenci bir doktorumuz var artık..çok sevimli çocuk gibi türkçe konuşuyor...en önemlisi ne sorsam güzelce açıklayıp cevap veriyor...iştahsızlığın sebebinin kansızlık olabileceğini söyledi..kan verdik henüz sonucu belli değil 3 te belli olacak ..kilo ve boyu iyi ama kafa ölçümüzü beğenmedi devit-3 veriyormusunuz dedi...yok dedim başı ayına göre küçükmüş onu takibe alıcakmış...beslenmede ön plana artık ek gıdaların çıkması gerektiğini sütün de günlük 600ml yeterli olacağını söyledi...yusuf uyurken besleniyor uyanikken sütünü içmiyor dedim bebekler genelde uyurken süt içmeyi seçerler ve severler dedi..oda problem değilmiş yani..minadexi sordum verilebilir ama şart değil dedi..asıl bilgiler kan sonucu sonrası..

hangi çorba bizede bir deyiverin..

SELAM herkese,
mama sandalyesi almayı düşünenlere...

markafoni de 260'dan 180'e düşmüş chicco polly miro modeli.. tek renk seçenekli ama..haber vereyim dedim..

rüzgardan fırsat bulup giremiyorum..hepinizi çok özledim..

tebrikler sana emeğinin karşılığını aldın...çok şükür..maşallah eceyede...

geçmiş olsun deryacım yusufuda allah korumuş nasıl korktugunu tahmin ederim benimde en çok korktugum şeydir bebek düşmeleri.
ek gıdaya geçince benimde burçin sanki zayıfladı gibi kilo alımı durdu dr umuz yurt dışından halen gelmedei bende başka dr götürmedim şükür prk bir problemimiz yok biboron mamasını eskisi kadar almıyor en son gece 4 te yedi 125 cc sonrakiler hep döküldü öglene dogru tarhana çorbası yaptım biraz kıvamlı onu yedi şimdide uykudan uyandı şarkı söylüyor.
beni gördü sıpa şimdi girmemle çıkmam bir olucak siteye neyse yusuf gibi kazaya ugramadan yanına gideyim .

bu topiğe girmeyecektim ama özelden aldığım bi mesaj ile girmeye karar verdim
arkadaşlardan birisi dün bi mesaj yazıp şöyle demiş:"topikte kazan kaynıyor.artık sitede üç beş kişi diğer arkadaşların yazdıklarını dillerine dolayıp eğleniyor.en iyisini sen yaptın.bu duruma tepki gösteren bi sen bi nazan oldu.yazdıklarında da çok haklıydın.bu üç beş kişinin işi gücü yok insanların yazdıklarıyla dalga geçip duruyorlar.aklıma sen geldin.belki ben de senin gibi girmem topiğe girmeyebilirim.sen hakarete uğramıştın.istersen şikayet edelim.hakaret yazılarını göstererek gerekenler yapılsın."
arkadaşa cevabım şu oldu:"benim hakarete uğradığım zamanlarda nerelerdeydin.haksızlığa uğranılan bi yerde asla seyirci olmam bana dokunmayan yılan bin yaşasın demem.ucu sizlere dokununca mı haklı olduğum aklınıza geldi.eğer bu gidişe sizler tepki gösterip o üç beş insana gereken tepkiyi vermezseniz sonuç bu olur sıra sizede gelir.neden insanların alay konusu olmasına yazdıklarının dile dolanmasına müsaade ediyorsunuz.şikayet etmem bi yıl yazışmamaların hatırı var."

arkadaşlar.ben kendimle ilgili şeyler yazdım suçlu ilan edildim.nedense dalga geçenler hakaret edenler haklı oldu.biraz kendimize dönüp bakalım
topikte o kadar yazılmayacak şeyler yazıldı ki ben okurken şok oldum ama eleştirmedim.kimse topiğin sahibi değil ama sanki topik bazı insanların malı gibi kullandığı yer haline haline geldi.insanların yazdıklarına müdahale edilen bi yer haline geldi.yazılanlaarı eleştirmek dalga geçmek sizin haddinize mi
bende şöyle yazayım.asla kocamla cinsel hayatımı topikte yazmadım.aklı selim hiç kimsede yazmaz.ay gece ben kocamla yattım kalktım acıdı ağrıdı.aman Tanrım bana ne kocanla gece yaptıkların demedim.alay etmedim.neyi ispatlamaya çalışıyordunuz
asla kimseyle dalga geçmedim.herkes istediğini yazma hakkına sahiptir.eğer ben eleştirecek olsam o kadar çok şey var ki.
hatıra çok güzel bi tavuk fıkrası yazmıştın.ağer mesajımı görürsen yazar mısın tekrardan
iş özelden mesajlar atıp sen haklıydın en iyisini sen ve nazan yaptınız demek değil.iş zamanında çıkar olmaksızın cesurca düşüncelerini açıklamaktır
kendinizi mutlu edecek şeyler yok sanırım egolarınızı yazdıklarımızla tatmin edip kendinizi önemli hissediyorsunuz.Nietzscheyi okumanızı tavsiye ediyorum.ha bi de Fuco'nun "öteki tahammül normal anormal"kavramlarını okuyun.
herkes sizin yazdıklarınızı yazsın sizin hoşlanmadığınız cümle ve kelimeleri yazmasın istiyorsunuz.birraz tahammül biraz ötekiyi özümseyin
çok ayıp arkadaşlar çok.
ben yokum yazmıyorum.lütfen sadece topikten ilk ayrıldığım zamandan beri yanımda olan özel mesaj yazan arkadaşlar yazışsınlar benimle.kendileri haksızlığa uğradıktan sonra bana hak verenleri istemiyorum yanımda

maşallah Eceye... yusufçuğun zenci doktoru oldu demek, çok eğlenceli... koltuktan düştü demek, aman canım bişey olmamış..

Referans olmadan üye olamıyomuşuz maalesef

Ah yusuf ah Allahtan kazasız atlatmışsınız düşme olayını.Başı ayağına göre küçükmüş demişsin neden oluyomuş ki bu söyledimi bi şeyler. Devit 3ü sağlık ocakları 15 günlükkenmi ne yazdırın diyodu derya kullanmadınızmı hiç.

aman ne güzel almış kiloyu ece hanım darısı bizimkilerin başına

hatıracım evet bakıcımız bu 62 yasında olan :) kadın bilse afise ettim resimlerini internete koydum ne dusunur acaba :)

evet görse sinirlenirmi diye düşünmüştüm

sen seç,kırk katır mı kırk satır mı? kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :mymeka:

şehir dışına çıkmak bana çok daha kolay,kuşadası'na gitsem olma mı?

olar bana uyar

bu halleri çokkk güzel keşke kutuya konup saklanabilse bu halleri bir de kokuları.

KEŞKE

500 cc benim de içime su serptin canım

geçmiş olsun
iştah arttırıcı birşey verilse keşke

kansızlık kilo alımınımı engelliyormuş öyle mi??
Ankarada nerede oturuyorsun
ben 8-18 yaş arasında Ank daydım üni. kazanınca İst a geldim

hangi çorba bizede bir deyiverin..
bende istiyorum

aa hemen baktım piyasadan ucuz gerçekten
ama sanal kart kullanın normal kartlarda şifreleri kırıp kopyalıyorlarmış

markafoni referans istiyor evet..özelden mailinizi atarsanız davet edebilirim sizi... ben aldım mama sandalyesini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…