Herkese merhaba
doktordan geliyoruz - 5. ay kontrolü ve ben çok mutluyum tutmayın beni- Eceyi dana gibi beslememin sonucu - 950 gr almış kızım bu ay - muaene çok güzeldi çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor - annem 10 gün önce istanbulda da tahlil yapmıştı eceye - değerlerini çok beğendi doktor -gnlük yemek planımızı anlattım - aynı şekilde devam et çok güzel besleniyo dedi Kaşık ile verdiğim hiç bir şey için zorlama istediği zaman istediği miktarı yesin ama süte önem göster günde 500 cc içmesi şart dedi - 500 içerse üstü kardır dedi- ece 600 civarı içiyo - yüreğime su serpildi
Şimdi de geçmişe bi bakayım kaç gündür pc açık ama okumak nasip olmadı
bi de bişi daha soracağım kızlar. bebişlerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz. her banyoda başına şampuan yapıyor musunuz..
Esram bakıcınıza maşallah çok bakımlı bir bayana benziyor - eceyle de iyi anlaşıyolar gibi :)))
500 cc yetiyomuş evet - ben 3-4 gün önce milupanın uzamnlarını aradım ordan da öyle dediler - hatta 500 cc eğer mama (bebek sütü) veriliyorsa - eğer anne sütü veriliyorsa 400 cc de yeterli olabiliyomuş - bunu milupa söyledi ama doktorun ağızından da duyunca dahada bi rahatladım - benim sütüm bitti - e pompayla bukadarmış kısmet - şimdi dondurucudaki stokları da bitirince sadece mamaya kalıyoruz - hoş ece hanım hiç birini içmek istemiyo ama 500 hertürlü içiririm ben
Sağdığı için biliyo canımbişi sorcamm göğüsten emdiği sütün kaç cc olduğunu nasıl hesapladınn.. bende hesaplamak istiyorumm
bak canım emeğinin karşılığını aldın maşallah eceye güzel beslemişsinHerkese merhaba
doktordan geliyoruz - 5. ay kontrolü ve ben çok mutluyum tutmayın beni- Eceyi dana gibi beslememin sonucu - 950 gr almış kızım bu ay - muaene çok güzeldi çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor - annem 10 gün önce istanbulda da tahlil yapmıştı eceye - değerlerini çok beğendi doktor -gnlük yemek planımızı anlattım - aynı şekilde devam et çok güzel besleniyo dedi Kaşık ile verdiğim hiç bir şey için zorlama istediği zaman istediği miktarı yesin ama süte önem göster günde 500 cc içmesi şart dedi - 500 içerse üstü kardır dedi- ece 600 civarı içiyo - yüreğime su serpildi
benimki dönüyor sağ tarafına sola dönmeyi beceremedi dahabebişler dönebiliyorlarmı tek başlarına arkadaşlar yoksa sadece benim hımbıl mı yapamıyoo ??
ben dalin kullanıyorum her banyoda da başına sürerimbi de bişi daha soracağım kızlar. bebişlerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz. her banyoda başına şampuan yapıyor musunuz..
Sağdığı için biliyo canım
bende dalin kullanıyorum. banyo süngerine de onu yapıp vücuduna da sürüyorum başına da her banyo. ama vücut yağı pek kullanmıyorum. aldım öylece duruyor. banyodan sonra onu sürerken üşür diye korkuyorum..
bende dalin kullanıyorum. Banyo süngerine de onu yapıp vücuduna da sürüyorum başına da her banyo. Ama vücut yağı pek kullanmıyorum. Aldım öylece duruyor. Banyodan sonra onu sürerken üşür diye korkuyorum..
bak canım emeğinin karşılığını aldın maşallah eceye güzel beslemişsin
senin çorbanı içiyoruz bizde oğlumda çok sevdi
benimki dönüyor sağ tarafına sola dönmeyi beceremedi daha
ben dalin kullanıyorum her banyoda da başına sürerim
Herkese merhaba
Referans olmadan üye olamıyomuşuz maalesefSELAM herkese,
mama sandalyesi almayı düşünenlere...
markafoni de 260'dan 180'e düşmüş chicco polly miro modeli.. tek renk seçenekli ama..haber vereyim dedim..
rüzgardan fırsat bulup giremiyorum..hepinizi çok özledim..
bizde doktordan geldik....yusuf bey sadece 350 gr almış....çok üzüldüm..zaten ek gıda alımıda zayıflamıştı en son mamayı yine gece 1 de içti ve daha biraz önce yoğurt ve bisküvi karışımı yaptım 5 -6 çay kaşığı yedi sadece ..oda yetmiyormuş gibi kanapeden yere düştü yavrucak..çok şükürki oturur pozisyonda düşmüş...
gelelim dr kontrolüne...dr rumuzu değiştik kenyalı zenci bir doktorumuz var artık..çok sevimli çocuk gibi türkçe konuşuyor...en önemlisi ne sorsam güzelce açıklayıp cevap veriyor...iştahsızlığın sebebinin kansızlık olabileceğini söyledi..kan verdik henüz sonucu belli değil 3 te belli olacak ..kilo ve boyu iyi ama kafa ölçümüzü beğenmedi devit-3 veriyormusunuz dedi...yok dedim başı ayına göre küçükmüş onu takibe alıcakmış...beslenmede ön plana artık ek gıdaların çıkması gerektiğini sütün de günlük 600ml yeterli olacağını söyledi...yusuf uyurken besleniyor uyanikken sütünü içmiyor dedim bebekler genelde uyurken süt içmeyi seçerler ve severler dedi..oda problem değilmiş yani..minadexi sordum verilebilir ama şart değil dedi..asıl bilgiler kan sonucu sonrası..
Herkese merhaba
hatıracım evet bakıcımız bu 62 yasında olan :) kadın bilse afise ettim resimlerini internete koydum ne dusunur acaba :)
sen seç,kırk katır mı kırk satır mı? kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :mymeka:
şehir dışına çıkmak bana çok daha kolay,kuşadası'na gitsem olma mı?
bu halleri çokkk güzel keşke kutuya konup saklanabilse bu halleri bir de kokuları.
Esram bakıcınıza maşallah çok bakımlı bir bayana benziyor - eceyle de iyi anlaşıyolar gibi :)))
500 cc yetiyomuş evet - ben 3-4 gün önce milupanın uzamnlarını aradım ordan da öyle dediler - hatta 500 cc eğer mama (bebek sütü) veriliyorsa - eğer anne sütü veriliyorsa 400 cc de yeterli olabiliyomuş - bunu milupa söyledi ama doktorun ağızından da duyunca dahada bi rahatladım - benim sütüm bitti - e pompayla bukadarmış kısmet - şimdi dondurucudaki stokları da bitirince sadece mamaya kalıyoruz - hoş ece hanım hiç birini içmek istemiyo ama 500 hertürlü içiririm ben
bizde doktordan geldik....yusuf bey sadece 350 gr almış....çok üzüldüm..zaten ek gıda alımıda zayıflamıştı en son mamayı yine gece 1 de içti ve daha biraz önce yoğurt ve bisküvi karışımı yaptım 5 -6 çay kaşığı yedi sadece ..oda yetmiyormuş gibi kanapeden yere düştü yavrucak..çok şükürki oturur pozisyonda düşmüş...
gelelim dr kontrolüne...dr rumuzu değiştik kenyalı zenci bir doktorumuz var artık..çok sevimli çocuk gibi türkçe konuşuyor...en önemlisi ne sorsam güzelce açıklayıp cevap veriyor...iştahsızlığın sebebinin kansızlık olabileceğini söyledi..kan verdik henüz sonucu belli değil 3 te belli olacak ..kilo ve boyu iyi ama kafa ölçümüzü beğenmedi devit-3 veriyormusunuz dedi...yok dedim başı ayına göre küçükmüş onu takibe alıcakmış...beslenmede ön plana artık ek gıdaların çıkması gerektiğini sütün de günlük 600ml yeterli olacağını söyledi...yusuf uyurken besleniyor uyanikken sütünü içmiyor dedim bebekler genelde uyurken süt içmeyi seçerler ve severler dedi..oda problem değilmiş yani..minadexi sordum verilebilir ama şart değil dedi..asıl bilgiler kan sonucu sonrası..
bende istiyorumhangi çorba bizede bir deyiverin..
SELAM herkese,
mama sandalyesi almayı düşünenlere...
markafoni de 260'dan 180'e düşmüş chicco polly miro modeli.. tek renk seçenekli ama..haber vereyim dedim..
rüzgardan fırsat bulup giremiyorum..hepinizi çok özledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?