aa hemen baktım piyasadan ucuz gerçekten
ama sanal kart kullanın normal kartlarda şifreleri kırıp kopyalıyorlarmış
bi de bişi daha soracağım kızlar. bebişlerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz. her banyoda başına şampuan yapıyor musunuz..
sagıp vererek anlıyoruz baska emerse anlama imkanı yokkibişi sorcamm göğüsten emdiği sütün kaç cc olduğunu nasıl hesapladınn.. bende hesaplamak istiyorumm
bizde doktordan geldik....yusuf bey sadece 350 gr almış....çok üzüldüm..zaten ek gıda alımıda zayıflamıştı en son mamayı yine gece 1 de içti ve daha biraz önce yoğurt ve bisküvi karışımı yaptım 5 -6 çay kaşığı yedi sadece ..oda yetmiyormuş gibi kanapeden yere düştü yavrucak..çok şükürki oturur pozisyonda düşmüş...
gelelim dr kontrolüne...dr rumuzu değiştik kenyalı zenci bir doktorumuz var artık..çok sevimli çocuk gibi türkçe konuşuyor...en önemlisi ne sorsam güzelce açıklayıp cevap veriyor...iştahsızlığın sebebinin kansızlık olabileceğini söyledi..kan verdik henüz sonucu belli değil 3 te belli olacak ..kilo ve boyu iyi ama kafa ölçümüzü beğenmedi devit-3 veriyormusunuz dedi...yok dedim başı ayına göre küçükmüş onu takibe alıcakmış...beslenmede ön plana artık ek gıdaların çıkması gerektiğini sütün de günlük 600ml yeterli olacağını söyledi...yusuf uyurken besleniyor uyanikken sütünü içmiyor dedim bebekler genelde uyurken süt içmeyi seçerler ve severler dedi..oda problem değilmiş yani..minadexi sordum verilebilir ama şart değil dedi..asıl bilgiler kan sonucu sonrası..
SELAM herkese,
mama sandalyesi almayı düşünenlere...
markafoni de 260'dan 180'e düşmüş chicco polly miro modeli.. tek renk seçenekli ama..haber vereyim dedim..
rüzgardan fırsat bulup giremiyorum..hepinizi çok özledim..
zenci doktorunuz hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız bu arada geçmiş olsun yusufa allahtan bir yerine bişey olmamış bizde daha 15 günlükken düşürdük çocuğu çekyattan ama şükür bişey olmamıştı yüreğim ağzıma gelmiştibizde doktordan geldik....yusuf bey sadece 350 gr almış....çok üzüldüm..zaten ek gıda alımıda zayıflamıştı en son mamayı yine gece 1 de içti ve daha biraz önce yoğurt ve bisküvi karışımı yaptım 5 -6 çay kaşığı yedi sadece ..oda yetmiyormuş gibi kanapeden yere düştü yavrucak..çok şükürki oturur pozisyonda düşmüş...
gelelim dr kontrolüne...dr rumuzu değiştik kenyalı zenci bir doktorumuz var artık..çok sevimli çocuk gibi türkçe konuşuyor...en önemlisi ne sorsam güzelce açıklayıp cevap veriyor...iştahsızlığın sebebinin kansızlık olabileceğini söyledi..kan verdik henüz sonucu belli değil 3 te belli olacak ..kilo ve boyu iyi ama kafa ölçümüzü beğenmedi devit-3 veriyormusunuz dedi...yok dedim başı ayına göre küçükmüş onu takibe alıcakmış...beslenmede ön plana artık ek gıdaların çıkması gerektiğini sütün de günlük 600ml yeterli olacağını söyledi...yusuf uyurken besleniyor uyanikken sütünü içmiyor dedim bebekler genelde uyurken süt içmeyi seçerler ve severler dedi..oda problem değilmiş yani..minadexi sordum verilebilir ama şart değil dedi..asıl bilgiler kan sonucu sonrası..
çorbanın tarifini ben canandan aldım canım ece çok güzel yiyiyor sende dene dedi yaptım ve kıvanç bayıldı ben anlatmayayım tarifi canan anlatsın belki eksik bişey söylerim uzmanından öğrenelim tarifini aslında kolay bildiğin sebze çorbasıhangi çorba bizede bir deyiverin..
aramıza bekliyoruz seni de....SELAM herkese,
mama sandalyesi almayı düşünenlere...
markafoni de 260'dan 180'e düşmüş chicco polly miro modeli.. tek renk seçenekli ama..haber vereyim dedim..
rüzgardan fırsat bulup giremiyorum..hepinizi çok özledim..
bizde doktordan geldik....yusuf bey sadece 350 gr almış....çok üzüldüm..zaten ek gıda alımıda zayıflamıştı en son mamayı yine gece 1 de içti ve daha biraz önce yoğurt ve bisküvi karışımı yaptım 5 -6 çay kaşığı yedi sadece ..oda yetmiyormuş gibi kanapeden yere düştü yavrucak..çok şükürki oturur pozisyonda düşmüş...
ayca cım ben kendimi ise attım depresyonum geçti çok sukur aksamları sirf minciklamak bana kalıyor haftasonuda deli ozlemis oluyorum agır gelmiyor yoksa 7/24 cokzorr bakmak tek basına
çorbanın tarifini ben canandan aldım canım ece çok güzel yiyiyor sende dene dedi yaptım ve kıvanç bayıldı ben anlatmayayım tarifi canan anlatsın belki eksik bişey söylerim uzmanından öğrenelim tarifini aslında kolay bildiğin sebze çorbası
cannnnaaaaaan hadi ver tarifi
..
hadi yaaa..tüh ben aldım bile..inşallah bişiy olmaz
canım sıkkın bu ara..okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor..zaten Rüzgar da fırsat vermiyo hep kucağımda her zamanki gibi..
geçen ay cildiyecinin döküntü dediği şeyler gene hortladı..bu sefer her bi tarafımda çıktı..geceleri kaşınıyo çok fazla..kremi sürsem nereme sürcem..her tarafta var nasılsa..başka bi dr.a gidiyim diorum.
.
bu arada oğlum gece 4 gibi gözünü çizdi çığlık atarakk uyandı onun sesile bende çığlık atarak uyanmısım.eşim çok korkmus ikimiz birden bağırınca! 4 den 9 a kadar gözünü aöamadı yavrum en son müzük açınca gözlerini açtı ancak gözü çok şişti ve kızardı yaşlar döküldü.görme kaybı olur diye doktora götürdüm.çok şükürki zedelenme olmuş damla kullanacağız 3-4 gün.tırnakları daha salı unu kesmiştim kesmeseydim ne olacaktı acaba?
bu arada oğlum gece 4 gibi gözünü çizdi çığlık atarakk uyandı onun sesile bende çığlık atarak uyanmısım.eşim çok korkmus ikimiz birden bağırınca! 4 den 9 a kadar gözünü aöamadı yavrum en son müzük açınca gözlerini açtı ancak gözü çok şişti ve kızardı yaşlar döküldü.görme kaybı olur diye doktora götürdüm.çok şükürki zedelenme olmuş damla kullanacağız 3-4 gün.tırnakları daha salı unu kesmiştim kesmeseydim ne olacaktı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?