2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evroş babanen ne durumda..halen aynı mı

mercimekim öncelikle çok çok geçmiş olsun baska bir cildiyeciye gitmen iyi olur diye düşünüyorum

bu arada hatırlamana sevindim evet aynı canım ama eve çıkardık dr yapılacak bişi olmadığını söylemiş vücudundaki ödemleri atmış ciğerleri için yapılacak bişi yokmus eve oksijen tüüpü almışlar işte yemegini yediriyorlar çok sükür eskiye oranla çok çok iyi ama bazen gene tanımıyor hatırlamıyor memlekete gidince helalleştik çok çökmüş oysaki bayramda görmüştüm allah yatırmasın diyoruz çünkü yattığı dönmede etleri çürümeye baslamıştı zor çok zor şimdi tuvaletine gidebiliyor yemeğini kendi yiyebiliyor buna da şükür çok şükür

gelgit geçmis olsun ya gozunu nasıl çizer hemde gece uykusunda neler yapabiliyor bu bebikler yaa allah korumus

Canan..yaptıklarının mükafatını almışsın..çok sevindim canım.maşallah Ece ye..

Damla hojam söylemeden geçemiycem Deniz in gözlerini çok beğendim..iri iri maşallahh.

teşekkür ederiz mermicek teyzesi. kendisi babasının kopyası....

bi de bişi daha soracağım kızlar. bebişlerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz. her banyoda başına şampuan yapıyor musunuz..

sebamed kullanıyorum canım. her banyoda şampuan yapıyorum. genelde kafası terliyor çünkü. hemen hemen her akşamda yıkıyorum.

yakışıklı paşam benim umarım önemli bi sorunu yoktur. zenci doktoru nerden buldunuz allah aşkına. devit ve baş ölçümünün ilgisimi varmış???

çok tatlı mavişim maşallah

sorun neydi ben kaçırdım o sıralarda arkadaşlar nazanında neden girmediğini bilmiyorum.

yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum üstüne ama en azından
kendi adıma genel olarak düşüncelerimi belirtmek istedim.
ben;
istediğim için burdayım...istemezsem girmem. hoşuma gitmeyen şeyler olursa benide kimse göremez. hiçbir güçte beni buna zorlayamaz. bana göre hepimiz çok fazla ortak noktaya sahip olduğumuz için burada biraradayız.

burada bazılarımız biraraya geldi yüzyüze görüştü ama benim böyle bir fırsatım olmadı. görmesemde herkesi çok sevdim. herkesden çok şey öğrendim.

burada hiç kimseyi savunmadım. kimsenin savunulacak bir durumu yok bana göre. gerektiğindede burada tanıdığım herkes kendini savunma yeteneğine sahip.
ayrıca burası mahkeme olmadığına göre herkes herkese kendi düşünceleriyle cevap verme iradesine ve özgürlüğüne sahiptir.

arz ederim....

bunu bende yapıyorum..hatta içine tavuk eti atıp pişiriyorum sonra eti çıkarıp blendirdan (belki beğenilme zya belndir yazdım işte ya yanşlışssa yanlış kafam allak bullak )geçitiyorum azda olsa yiyor...ama kavaoz işini düşünmemiştim ne yaprsan yap baya oluyor çünkü iyi fikri sağol..

girp tenmiş iştahsızlığımız kan damlasıda verdi doktor sonuçlar dayımızda ve tam bşlgiler akşam orya gidip tam olark neymiş öğreneceğiz...ama sağol canım..ben zaten bu aya tahlil mutlaka yaptıracaktım...
bana bıngıldağı çok küçük devit verme dedilerdi
onun için devit kulanmadık..3 ayda bıngıldağımız yarım cm düşmüştü 4 .aydada kapandı
doktorumuz özel hastnede çok sevimli ....
teşekkür çok şükürki bişey olamdı..oturur pozisyonda yere inmiş.sağ ayağı altında kalmış ..bundan sonra daha dikkatli olamılıyız ..

sağol canım..çok şükür..
baş ölçümü ayımıza göre küçük çıktı takibe alıcaz dedi doktor...malesef kullanmadık daha doğrusu kullandırmadı salaklar..toplasan bir ay etmez...

kayra'nın adına konuşayım gelmişler malesef ve kız çıldırmak üzere..bugün konuştum...

derya bıngıldak nsıl kapandı kafasının arka kısmındaki yerimi diyosun tepedeki yumusaklık 18 aylıkken falan tamamen kapanıyordudiyehatırlıyorum da
arka kısım ise 4 aylıkken falan kapanıyord iye biliyorum

benim mesai bittiherkese iyi hafta sonları
evden haftasonu girebilirmiyim bilmiyorum iyi tatiller diliyorum

çok duygulandım
kenyalı doktorunuz hayırlı olsun.yusuf nasıl düştü annesi merak ettim.Çok ağlamadı inşallah.inşallah iyi çıkar tahlil sonuz.kanı nasıl aldılar?
biz de seni özledik
seçilciğim teşekkür ederim.çok da kaale almıyorum kendilerini ama etkileniyor insan.neyse pazar günü gidiyorlar.
kayra'nın adına konuşayım gelmişler malesef ve kız çıldırmak üzere..bugün konuştum...

Allah yardımcısı olsun.İnşallah uzun kalmaz

Arkadaşlar Helin'in gerçekten kendine hakaret edildiğine dair hezeyanları var.O zaman da çok şaşırmıştım hala da çok şaşırıyorum.hatta kendine yazılmayan şeyleri bile okuyup okuyup üstüne alınmıştı.Açıklama gereği bile duymadım.Çünkü anlamazdı.Yalnız anlamadığım başka bir konu burayı önemsemeyen,girmeme kararı alan bir insan neden kendine gelen özel mesajı yazma gereği duyar.aynı cevapları o da özelden atamaz mıydı? Bir de kim kimi diline dolamış bilmiyorum.bir kociş muhabbeti falan olmuştu enson.Bir şey mi kaçırdım diye düşünmeye başladım artık.

damla en oğru cümleleri kurmuş gerçi...

elif heline böyle bir msj atan kim acaba merak ettim şimdibilmiyorumkismile:uhm:

ben biliyorum kim olduğunu ama önemli de değil.kimseye yaranamamış ne yazık ki.umarım önerilen kitapları okuyup aydınlanır.ukalalıkmış sorun hep aynı ukalalık.kitap tavsiye edişleri okuyunca anımsadım:)

sağol canım..çok şükür..
baş ölçümü ayımıza göre küçük çıktı takibe alıcaz dedi doktor...malesef kullanmadık daha doğrusu kullandırmadı salaklar..toplasan bir ay etmez...

derya baş çevresi kaç çıktı yusufun - eşim durup durup bu bizim kızın kafası çok küçük deyip duruyo - ama doktor kontrolünde ölçüyolar bişey demiyolar bi anormallik yok demek - bizimki 40.5 - sizinki kaç?

dide canım bence heline cevap yazmana gerek yok sallama bile topikten ayrılma kararı almadan önceki mesajlarında millete laf vurarak kavga çıkarmayı denedi beceremedi şimdide bualsanaalsanasmile

iyi aksamlar kuzularr....
öncelıkle face de dogumm günümü kutlayan herkeze cook cok tesekur tesekkur edıyorum,hepiniz cok incesiniz

2 gunudr nete gıremedım,halıyle gecmısten uzak kaldım ne oldu bitti şimdilik bilemıyorum,dün kızımın aylık kontrolu vardı ordanda dogum gunum dolyısıyla geazdık alısverıs yemek derken aksam 10da evdeydık.kızımla ilk dogum gunumdu cok güzel gectı,arabada Ada ya gıderkende gelırkende hep uyudu.arada 1 saatın dısında huzursuzluk yapmadı kuzum
neyse bu ay tahmın ettıgım üzre gecen aylara göre bıraz daha az kılo almısız.450gr,boyumuz 68cm.doktorumuza göre genel kılomuz iyi oldugundan sadece emzır dedı,ama ben yavastan meyve püresıne ve yogurda baslıycam galıba.genel muayenede iyiydi cok şükür,öle işte
buarada belkı bı 3 gun daha falan nete giremıyebılırım,harddisce bişe olmus.ama bı misafir görürsenız o ben olabılrıım,ya tlfnumdan gırerım yada eşimin PSP sinden girebilirim.tlfnan girersem cvp yazarım muhtemelen ama psp den cok zor.
herneyse cocuklar elımden almadan azcık gecmıse bakmaya calısım

ne olmuş böle millet kızmış anlamadım biri sana özelden yazdıysa nie sonradan gelip burda paylaşıosun madem istemiosun nie girip irdeliosun nazan helin bunlara ne oldu kim nededi bilmiyorum ama huzur kaçırmakta ukalalığa girio ben helini deil ama nazanı gerçekten merak ettim nie girmediğini bilen varsa açıklarmı banada (topikimize dokunmayın):enbuyukkk:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…