2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim tayin işi ne olacak şimdi?

canım bana sordun demi evriş e sorduysan hemen atlamyım belki alınan falan çıkar:umursamaz:

şimdi 2 ihtimal var elifim 1.si mülakatı gecerse ki çok zor ihtimal 1 sene istanbulda egitim görcek sonra atanacagız doğuya bu arada ist gidecekmişiz

2.si ise muhtemelen bu olur mülakatı kazanamıcak doğu tayini mayısta belli olcak
hayırlısı bakalım senin yolun bu arada kayseriye düşerse mutlaka beklerim esra antep e giderken ugrucak inş

Habıre aklımdasın.. Allahım evladına bagıslasın senı.
Sağol Evrimcim, amin..

ayşin neyin var kuzum geçmişi okuyorum ama göremedim geçmiş olsun canım

Hatta oodum ben Esyaa :sinifsinif:

Tekrar geçmiş olsun Ayşin.. Dilerim kısa soluklu bir tedaviyle bomba gibi çıkacaksın hastaneden.. iyi haberlerini bekliyor olacağız..
Çok sağol, inşallah

hAH şöyleee!!! Annat bakalım Teoşu!

AYŞİN bana cep numaranı atar mısın özelden? Merak ediyoruz seni... Gerçi ESRAKO sağ olsun haberini verdi ama...
Yazıyorum Burcucum,sağol

buhar tedavisi alirkene, ilginctir cok hosuna gitti, agzini acip tuhaf bi siritmayla bekledi, arada agladi tabi, bakalim gunde 3 defa 15er dk nasil dayancaz..

Ah kuzum benim kıyamam sana,çok geçmiş olsun Teoya.. Nebulizatörmüydü neydi bu alet, kuzenimin yavrusununda bronşiti vardı kullanmıştık bizde..

aysin gecmis olsun tekrardan, hemoglabin ve hemotokritin kaca dusmus, kan verilmesi gereklimi??bencede bikac gun bile olsa hastanede kalki cabuk toparlan, bizim ailede mide kanama oykusu coktur, o yuzden evde cok zor, hastane sart..

Hemoglobin 9,3 bunu hatırlıyorum, bir de eritrositler düşük, hemotokriti hatırlayamadım. Rahatsızlandığım ilk akşam gittiğim doktor amcaya göre, şu an ölmüş olmalıyım ! Beni çok korkuttu adam.

Ayşin cnm en kısa zamanda iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz tekrar geçmiş olsun.. :teselli:
Sağol canım

cok cok gecmiş olsun canım ii haberlerini bekliorus

Sağol Pervincim.

Bugün sanki biraz daha iyiyim, midem çok ağrımaya devam ediyor ama genel anlamda biraz daha iyiyim, aynaya bakınca yüzümün beyazlığı beni korkutmadı bugün demek ki daha iyiyim :)

nazanı bende merak ettim arada sırada girsemde mesajlarına hiç rastlamadım.en son domuz gribini atlatmıştı ondan beri haberim yok sanırım çalışmaya başlamısrtır.umarım iyidir.

aysin ben geçmişin ucunu kacırmısım geçmiş olsun bir an önce iyileş dikkat et
deva ilacın oluyordur gerci

sanırım Yağızım çok yorulmuş 4 den beri uyuyor tabi arada uyanıp emzirdim ancak uyumaya devam ediyor öğle uykusunuda sadece 4 dk uyumustu.sonra 4 dde uyudu ve uyuyor.bilseydim bu kadar uyuyacağını benxde yatardım başım aşırı derecede ağrıyor belki biraz geçerdi.

gelgit uhallebi tarifi sordundu(bu nasıl bir kelimeye dökmeyse katlettim türkçeyi) demi
şimdi ben yarım cay bard süte 1.5 çb su karıstırıyorum içine 2 tatlı k pirinç unu 1 tk nişasta ekleyip pişiriyorum
sonra pekmez ekliyorum 2 çy k yediriyorum
dün pekmez yerine rondodan geçirdiğim kuru kayısıları ekliyorum
şeker ekliyor taze yani biraz içgüdüye göre harekeyt ediyoruz

tarifin için bende teşekkür ederim de bizim dr blander mixer rondo öyle şeyler kullanma dedi çatalla ez dedi hatta meyve suyunuda cam rendede çıkarıp tülbentte süzüyorum metal bişi kullanmıyorum.. cam rende bulana kadarda canımız çıkmıştı paşabahçede bulduk sonunda... blender büyük kolaylık aslında ama.. seninde bilgin olsun bi sor doktoruna istersen..

canım yaa çok geçmiş olsun.. bu çizikler nası kötü yaa.. çok üzülüyorum bende.. çok şükür kötü bişi olmamış .. geçmiş olsun tekrar..

ha bide görüncem berat muhallebiyi yemeyince yememe sebebi çocuğun basınc a 5k,işi olması her birinin bir köşesini çekiştirmesiydi onu ne diye yesin neye benziyor yorumunda bulundu kendisi kızına 4 aylıkken 2 yumurtayı sahanda pişirip yedirmiş yarım ekmek i,çiylede ben büyütmeyi beceremiyorum yani
arz ederim

yusufumuza geçmiş olsun demeyi unuttum geçmiş olsun ben gayet sağlıklı olduğuna inanıyorum.bu yavrularımızın herşeylerinde içim sızlıyor.bazen sırf bu yuzden yazmadığım bile oluyor kabullenmek istemiyorum sanırım. büyümek ne zor seymiş.
anne olmak çok zormuş gerçekten.uykusuzluk,yorgunluk neysede bu yüreklerimiz ne olacak bilemiyorum.herşeyde içimiz sızlıyor tırnak kaptırınca,yuzunu çizince,gazlanınca,aşı yaptırınca,öksürünce hasta olma korkusuyla ve sayamadığım daha bir sürü seyde sankı dünyanın en buyuk acısını yemiş gibi kahroluyorum içim gidiyor.bu yüzden anne olmak çok zormuş..

Son düzenleme:
sana sordum tabii.evriş denen gadınla işim olmaz benim:) yani iki şekilde de gelme ihtimaliniz var.doğrumu anladım?
daha da iyi olursun inşallah.çok üzüldüm gerçekten.

kayısı iyi fikir

evroş evrim ben meyve püresini kaynanaın yanında vermiyorum.yatak odasında veriyorum.bakışları beni rahatsız ediyor.geriliyorum ee haliyle neva da geriliyor ve yemiyor.

evroş evrim ben meyve püresini kaynanaın yanında vermiyorum.yatak odasında veriyorum.bakışları beni rahatsız ediyor.geriliyorum ee haliyle neva da geriliyor ve yemiyor.

evet elifim 1 sene geç olsada her durumda gelcez allah kısmet ederse

ahh o bakısları yok mu ama ne edersin ayrı odaya geçme sansın yok rahat bırakmazlar yedi doyan çocuğu hoplatır kustururlar sonra üşümüş bu derler eğer yarırsan çocuğu vermiyo diye daha büyük sorun çıkarırlar

musti uyandı ben kaçıorum herkese ii akşamlar sonra gelirim

gecmıs olsun ,neysekı bişecık olmamıs
bebişler dönebiliyorlarmı tek başlarına arkadaşlar yoksa sadece benim hımbıl mı yapamıyoo ??
hayır benım kızımda kendılıgınden tam dönemıyor.ancak deswtekle.biz ona koca totoşlu diyoruz :))
maşşalah ece hanıma.aanesının emeklerını boşa cıkarmadı,artık okadarda zorlmana gerek kalmadı,sende rahat edersın kızında yerimseniben
üzülme deryacım sonuclarda güzel cıkacak inşallah.ama d viti nie kullanmadınız vermedılermı?
maşşalahh cok tatlı maşşalah
ece hanıma maşaşalh cok tatlı
ece ve bakıcısı ablamız

bakıcınızda hıc 62 yasında durmuyıor :) ama bu kızın cok tatlı cok güzel bı kız olcak bellı.maşşalah nazarv degmesın
ooyy yerım bu yakısıklıyı yerım

cok gecmıs olsun nurdanımm.inşalalh bıan önce ıyıleşir teomuz eskı formuna döner kaldıgı yerden fırlamalıklarına devam eder.
heheheee örrttttmenimm örtttmenım ben geldımm iyi aksamlar vee gidiyorum
ama gercekten :))
buhar tedavisi alirkene, ilginctir cok hosuna gitti, agzini acip tuhaf bi siritmayla bekledi, arada agladi tabi, bakalim gunde 3 defa 15er dk nasil dayancaz..
oyyy kıyamamm ben sana,inşallah iyi olur bıan öncee inşallahh,içim gitti böle görünce yavrumu.annesını oğluna nasılda iyi bakıcak kımbılır bişeciği kalmıcak teonun inşallah
binbir surat ece :)

yaa bu ece cok tatlı yaa cook maşalah

çoğun dilinden sadece anne anlar bunu neden kımse kabullenimiyor acaba ne kadar kötüde baksa en iyi anne bakar.şu kusma olayındada uyku düzenın bozulma olayındada kesinlikle katılıyorum çok şükürkı ayrı otturuyorum ve haftada 1 görüşüyoruz.hatta gecenlerde aynalı cıngırak aldım kendini tanısın diye ben tutuyorum aynaya ama kendi oynarak tanırsa daha iyi olr diye düşündüm ve sevdide. k.valideme gittik uykudan uyandı oğlum yatırdım kendi kendine oynasın diye ve aynalı çıngağını eline verdim.k.validemin annesi ne desin "aynaya baktırma uykusu kaçar" demezmi tutamadım kahkahayı bastırdım "ama uykuda yeni uyandııııııııııı hahhahhah.."

ayyyyyyyy atlayarak okudum ve teonun resmi dışında hiçbir resme rastlamadım aşıntı yamasan görmeyeceğim maşallah gerçekten büyüyor yavrularımız.çok tatlılar

aşıntı ne yahu alıntı yazacaktımkaydirigubbakcemile3 anladığınız üzre yağızla takılıyoruz:ecrin_bebek:

bizimki tükrük saçarken parmağım gözüme girermi die deneme yapıyo..amaa bu kaynanalar insanı çileden çıkarır.. benimkiyle aynı şehirdeyiz ama kırkda yılda bi görüşürüz çok şükür eşim istemediğinden tabii..

ben artık yarın gelirim kociş gelio bozuluo sanki benim pc de takılmama girmicem bu gün... ii akşamlar herkeşşleree

bu gece eldivensiz 3, yaralanmadan atlattığımız ilk gecemizzz...delikafadulden

terrukler!

olmuşşş, hem de süper olmuşşşş! maşallah kuzuya!

Canan, inan çok sevindim. Devamı da gelsin inşallah!

hatıracım evet bakıcımız bu 62 yasında olan :) kadın bilse afise ettim resimlerini internete koydum ne dusunur acaba :)

meşallah meşallah :)

bebişler dönebiliyorlarmı tek başlarına arkadaşlar yoksa sadece benim hımbıl mı yapamıyoo ??

benim sıpa da dönemiyor, o kadar da çalıştırıyorum

ayçaaa, biz de seni özledik bebeeem.

kendimden alıntı yaptım aşağıda

Aman siz bana bakmayın yaaa, herkes nasıl istiyorsa konuşabilir tabi ki. Kİmseye bişi öğretmeye gelmedim. Haddim değil. Sadece samimiyetimize dayanarak 1-2 laf edeyim dedim. Kendimi ifade edemedim. Kusuruma bakmayın.

Bunu kaçırmışsın Helin. Olsun. Damla'nın düşüncelerine katılmamak elde değil. Beğenmiyorsam girmem. O bana mesaj atmış da, vay topik kaynıyormuş da, gelip de had bildirmek benim harcım değil. Yukarıda belirttim. Samimiyetimize dayanarak 1-2 arkadaştan bişi rica ettim. O da yerine ulaşmadı ya, neyse!

İkimiz de eğitim alanında çalışıyoruz. Ben ekstradan bir de öğretim kısmında yer alıyorum. Hem de matematik! Ülkede ÖSS'de matematik neti ortalamasının 3 olduğu göz önünde bulundurulursa -ukalalık etmek istemem- zor bir dersin öğretmeniyim. "Ne kadar iyi öğretmen olursan ol, öğretebildiğin karşındakinin algılayabildiği kadardır" sözünü bilirsin. Burada da bunun örneğini sıkça yaşıyoruz. Sen ne yazık ki, o anlatılanı anlayamayan birinin mesajının kurbanı olmuşsun. Ama iyi cevap vermişsin, tebrikler!!!

Sana ne hakareti yapıldığını ben de anlamadım, anlayamadım. İlla da cinsel içerikli konuşmalara değineyim diye de yırtınmışsın. Zaten konuşan çok fazla arkadaş yok, biri de benim. Alınmadım. Ama konu muhatabı olduğum için cevap vereyim. Ben buyum! Bunu konuşmayı, cinsel espriler yapmayı oldum olası severim. Mecramı bulunca da hiç kaçırmam. Beğenmeyen benim rumuzumu görünce okumasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…