2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyimiş..laf olsun diye konuştuğu belli

hiç kaçırmazsın biliriz.kaydirigubbakcemile3 hakaret dolu bu yazın için kınıyorum seni.

dikkat ettim de GELGıT rumuzunla ne kadar uyumlusun gelip gelip gidiyorsun topiğe.sık sık kayboluyorsun ortalardan yağız fena yoruyor seni galiba:)

ayhh bodoslama dalıyorum ve diyorumki google aratın six demiyen çocuk videosu diye amanın ya öldüm gülmekden çocuk cooooooook tatlııı

güllü ben gönderecektim bugün sana hata verdi.tesadüf olmuş

yaff heline nolmuş birileri biz şikayet etmişde oda bize haddimizizmi bildirmeye gelmiş. heyyyyy allahım ya uleyyn burası sanal bir platform
duygularımız yazdıgıız hafrlerde gizli ve bu harfleri karşındaki nasıl okuyorsa öyle anlıyor...çok takılmamak lazım. ben burda olmakdan mutluyummutlu oldugum sürece varım kendimi mutsuz hissettiğimde zaten burda olmaaaaaaaam

okanı izlemey çalışıyorum.
şikayetlerden sonra ses ayarını düzeltmişler eskiden okan deligibin bagırırdı izliyemesdm kuzum uyanır diye ama şimdi dengeli bi ses sistemi var..
orda izliyememiştim sadece konusu geçmişti bu videonun

ama manyakgüzel ya çok hoşuma gitti..

ayyy bide çinli çocuk olayı var
koptum yarıldım karnıma kramplar girdi. nasıl bi gülmek valla kendimden geçtim...

kadın dioki
ama okan beyçocuck böceklere bakıyo böle yicek gibi

teoş teoş

geçmişler olsun kuzuum ahh bebem benim ya kıyamam o resimigörünce içim cız etti. yafrum benm Allah en kısa zamanda şifa versin..

resimleri yuklenen

binbir surat ECE

meltemin esmer kızı ECE

defenem damlamın güzel gözlu kızı DENıZ

veee boncukk gözlü KIVANÇ ayy hepsi çok tatlılar maşallah

jenny canan gözun aydın çabaların sonuç vermiş ece çok güzel kilo almış. tebrikler annesi. azmin zaferi diyorum buna ben.

inşallah hep böyle devam eder üzmez kızın seni....

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
pinky_42

abovvvvvvvvvvvvvvvv durumun vehametine bakııııııınnn

aslında blender mikser e tüm metal şyler konusunda bende katılıyorum - biliyorum kullanmamak gerektiğini vitaminler öldürüyomuş am ilk zamanlar bende kaşıkla o tel süzgeçten geçiriyordumsadece ve inan blenderden daha kötü o kaşık olayı iyice perişan ediyordum sebzelei kas yaptım resmen - böyle bari bırt diye geçiyorum blenderla - zaten vitamin bombası oluyo bir kısmı ölse de ziyanı olmaz

ayhh bodoslama dalıyorum ve diyorumki google aratın six demiyen çocuk videosu diye amanın ya öldüm gülmekden çocuk cooooooook tatlııı

o geçen akşam haberlerde çıktı koptum bende

jenny canan gözun aydın çabaların sonuç vermiş ece çok güzel kilo almış. tebrikler annesi. azmin zaferi diyorum buna ben.

inşallah hep böyle devam eder üzmez kızın seni....

saol gülistanm ve beni tebrik eden tüm annişler - sağolun arkadaşlar hakkaten çabalarımın sonucu - neyse kasmicam artık okadar çünkü ece az biraz yaşıtlarının kilosuna ulaştı

bu arada alt tarafta misafir hücmuna uğramış vaziyetteyiz - 6 Misafir !!! bu ne ya kaydirigubbakcemile3 merak ediyorum bu misafirlerin kaç tanesini tanıyoruz kaydirigubbakcemile3

helin yine yapacagını yapmıs yani hala sindirememis bisileri ...isteyen girer isteyen girmez isteyen istedigini yazar.. kim kiminle nerede ne yapacaksa serbesttirrr

Yaw Taze Burcu'm, ben şaka niyetine öyle şeetmiştim. inan seni böyle darlatacağımı bilseydim yazmazdım öyle.. şimdi de ben anlaşılamadığımı hissettim. kısır döngüye mi girdik ne.. bilmiyorumkismile

buhar tedavisi alirkene, ilginctir cok hosuna gitti, agzini acip tuhaf bi siritmayla bekledi, arada agladi tabi, bakalim gunde 3 defa 15er dk nasil dayancaz..
oy oy, kıyamam ben o ördeke.. nasıl da mahsun durmuş öyle.. pşşt maske, çabuk iyileştir bakiim Teo'cumu :)

ya Defne de son 1 haftadır öyle. uyutuyorum en fazla yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor. nasıl gözyaşı döküyor anlatamam. tekrar uyutmaya çalışırken de sıkıca tutuyor elimi sanki gitmemi istemiyormuş gibi. zaten uyumamak için de direniyor. büyüme alametleri midir bunlar acaba??
mamanın (toz) agzını acık unutmusum bozulmusmudur yaa???
nem aldıysa topaklanmıştır. topaklanan kısımları atıp kalanını kullanabilirsin bence.

ahanda ben geldim ne olcek şimdi kim kızcak geldim diye hehehehe....tahlil sonuçlarımız iyi çıkmış ..yafrum grip helak ediyormuş aslınd ağır bir gribi yok ama ...
öncelikle güzel teoma çok geçmiş olsun nurdan o resmi koymayaydın be kuzum görünce üzüldüm minik ördekimize...allah acil şifa versin...
defnenin denizine bayıldım kara kuzuya maşallah....
maviş oğlun tam maviş yerim onun kırmızı dudaklarını ..
esrako bakıcınız pozitif elektirk yayıyor çok iyi ecede burda bi ayrı güzel çıkmış....
fasulyekonun eceside diğer kara kızımız esmer güzelleri onada maşallah...
dodoyla kuzy i buseferde güreş yapıyorlar..kıskanıyorum sisleri efrim ve tazeeeeeeeeeeee...

geçmiş olsun nasıl becerdi bu çocuk bunuya allah korumuş...
neden canın sıkkın diyeceğim ama istesen zaten paylaşırdın....geçmiş olsun cildide düzelir en kısa zamanda nşallah..

42 cm ama bizimki erkek senin kız...farkı olur bildiğim kadarıyla hem yusuf 6.ay doldurdu 7. aydan gün almaya başladı....zaman nasıl geçiyor 7 . aymıdelikafadulden-tatlicadiarzu-

şu topikle iligili polemiğe pek karışmak istemiyorum ama kimse buraya kimseyi zorla çağırmıyor zevk alan gelir gelmeyen gelmez...başka söze gerek yok kanımca....

DERYA sonuçların iyi çıkmasına sevindim kuzu! Kıskanma bizi nolur, çalış senin de olur -tatlicadiarzu-

EPRUCUM bebeem ben seni anladım. Takıldığını anladım yane. Olay büyümesin diye müdahale etmek durumunda hissettim. olumunekankayizsmile

DAMLA arada kaynadı, Deniz'in bakışlara bittim yaf! Ne tatlı bi sıpa o!

şimdide gidiyorum ...yusuf ağzımı bir ufaladı of ya kucağımdaydı sıpa...peşindende en ince yerinden saçımı yoldu ...başka kimseye gerek kalmadı yaniiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…