iyimiş..laf olsun diye konuştuğu belliçoğun dilinden sadece anne anlar bunu neden kımse kabullenimiyor acaba ne kadar kötüde baksa en iyi anne bakar.şu kusma olayındada uyku düzenın bozulma olayındada kesinlikle katılıyorum çok şükürkı ayrı otturuyorum ve haftada 1 görüşüyoruz.hatta gecenlerde aynalı cıngırak aldım kendini tanısın diye ben tutuyorum aynaya ama kendi oynarak tanırsa daha iyi olr diye düşündüm ve sevdide. k.valideme gittik uykudan uyandı oğlum yatırdım kendi kendine oynasın diye ve aynalı çıngağını eline verdim.k.validemin annesi ne desin "aynaya baktırma uykusu kaçar" demezmi tutamadım kahkahayı bastırdım "ama uykuda yeni uyandııııııııııı hahhahhah.."
terrukler!
olmuşşş, hem de süper olmuşşşş! maşallah kuzuya!
Canan, inan çok sevindim. Devamı da gelsin inşallah!
Bunu kaçırmışsın Helin. Olsun. Damla'nın düşüncelerine katılmamak elde değil. Beğenmiyorsam girmem. O bana mesaj atmış da, vay topik kaynıyormuş da, gelip de had bildirmek benim harcım değil. Yukarıda belirttim. Samimiyetimize dayanarak 1-2 arkadaştan bişi rica ettim. O da yerine ulaşmadı ya, neyse!
İkimiz de eğitim alanında çalışıyoruz. Ben ekstradan bir de öğretim kısmında yer alıyorum. Hem de matematik! Ülkede ÖSS'de matematik neti ortalamasının 3 olduğu göz önünde bulundurulursa -ukalalık etmek istemem- zor bir dersin öğretmeniyim. "Ne kadar iyi öğretmen olursan ol, öğretebildiğin karşındakinin algılayabildiği kadardır" sözünü bilirsin. Burada da bunun örneğini sıkça yaşıyoruz. Sen ne yazık ki, o anlatılanı anlayamayan birinin mesajının kurbanı olmuşsun. Ama iyi cevap vermişsin, tebrikler!!!
Sana ne hakareti yapıldığını ben de anlamadım, anlayamadım. İlla da cinsel içerikli konuşmalara değineyim diye de yırtınmışsın. Zaten konuşan çok fazla arkadaş yok, biri de benim. Alınmadım. Ama konu muhatabı olduğum için cevap vereyim. Ben buyum! Bunu konuşmayı, cinsel espriler yapmayı oldum olası severim. Mecramı bulunca da hiç kaçırmam. Beğenmeyen benim rumuzumu görünce okumasın!
tarifin için bende teşekkür ederim de bizim dr blander mixer rondo öyle şeyler kullanma dedi çatalla ez dedi hatta meyve suyunuda cam rendede çıkarıp tülbentte süzüyorum metal bişi kullanmıyorum.. cam rende bulana kadarda canımız çıkmıştı paşabahçede bulduk sonunda... blender büyük kolaylık aslında ama.. seninde bilgin olsun bi sor doktoruna istersen..
..
ayhh bodoslama dalıyorum ve diyorumki google aratın six demiyen çocuk videosu diye amanın ya öldüm gülmekden çocuk cooooooook tatlııı
jenny canan gözun aydın çabaların sonuç vermiş ece çok güzel kilo almış. tebrikler annesi. azmin zaferi diyorum buna ben.
inşallah hep böyle devam eder üzmez kızın seni....
yahu yavrular!!
Bikaç kişi konuşuyorsak tabi ki birbirimize "ben gidiyom" diycez. iyi geceler, günler diycez. Bundan doğal ne var? Ama kimse kimseyle konuşmuyoken girip sadece "günaydın" demek, 1-2 mesacdan sonra da "ben gidiyom" demek kendi kendine konuşmak olmuyo mu?
Bazen bakıyorum siteye, 1 sayfa "günaydın, ben geldim" mesajı dolu. Başka da bişi yok! Buna karşıyım ben. Anlayın beni nolur bilmiyorumkismile
oy oy, kıyamam ben o ördeke.. nasıl da mahsun durmuş öyle.. pşşt maske, çabuk iyileştir bakiim Teo'cumu :)
ya Defne de son 1 haftadır öyle. uyutuyorum en fazla yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor. nasıl gözyaşı döküyor anlatamam. tekrar uyutmaya çalışırken de sıkıca tutuyor elimi sanki gitmemi istemiyormuş gibi. zaten uyumamak için de direniyor. büyüme alametleri midir bunlar acaba??dun eceyı 10da uyuttum 11e kadar deliksiz uyudu sonra ben ayagıma ilac surup onu fonle kurutuorum ıslak kalmasın die fonu acınca gozlerini acti fonu kapadık hemen icerdeki odadan sesi etkiledi yani neyse ykulu hareket edio ısıgıda kapadık iice karanlık olsun die busefer cıngoz bakmaya basladı ama uykusu var aglıo salladım uyudu bıraktım uyandı:) aglıo salladım sonra yanına yattım sarıldı bana daldı sonra babası geldı uyudu kalk kalk ısaretı yaptı kalktım agladı babası yattı yerime iice cıglıgı bastı sinirli bi sekilde :))) yine salladım koydum tam odadan cıkıodum arkasını dondu beni gordu agladı :)) sonra babası salladı ayagından bıraktı uyuyınca uyandı agladı ayyy kac kere oldu bilmiorum enson emzirdim oyle memede daldıda uyudu ...saat 12ydi daldıgıda gecede bikac kez agladı hemen salladım uyudu ..geceleri yatmadan mama veriorum biberonla sonra emziriorum anca tok tutuyo onu
nem aldıysa topaklanmıştır. topaklanan kısımları atıp kalanını kullanabilirsin bence.mamanın (toz) agzını acık unutmusum bozulmusmudur yaa???
geçmiş olsun nasıl becerdi bu çocuk bunuya allah korumuş...bu arada oğlum gece 4 gibi gözünü çizdi çığlık atarakk uyandı onun sesile bende çığlık atarak uyanmısım.eşim çok korkmus ikimiz birden bağırınca! 4 den 9 a kadar gözünü aöamadı yavrum en son müzük açınca gözlerini açtı ancak gözü çok şişti ve kızardı yaşlar döküldü.görme kaybı olur diye doktora götürdüm.çok şükürki zedelenme olmuş damla kullanacağız 3-4 gün.tırnakları daha salı unu kesmiştim kesmeseydim ne olacaktı acaba?
neden canın sıkkın diyeceğim ama istesen zaten paylaşırdın....geçmiş olsun cildide düzelir en kısa zamanda nşallah..canım sıkkın bu ara..okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor..zaten Rüzgar da fırsat vermiyo hep kucağımda her zamanki gibi..
geçen ay cildiyecinin döküntü dediği şeyler gene hortladı..bu sefer her bi tarafımda çıktı..geceleri kaşınıyo çok fazla..kremi sürsem nereme sürcem..her tarafta var nasılsa..başka bi dr.a gidiyim diorum.
Ayşincim geçmiş olsun tatlım..tez zamanda iyileşirsin inşallah..
Sibelim sana da geçmiş olsun...başağrısı çok zordur iyi bilirim..hiç hazettmem kendilerini.
derya baş çevresi kaç çıktı yusufun - eşim durup durup bu bizim kızın kafası çok küçük deyip duruyo - ama doktor kontrolünde ölçüyolar bişey demiyolar bi anormallik yok demek - bizimki 40.5 - sizinki kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?