2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

üst icin mayonun kumasindan üstler var ama ben hic giydirmedim üsür diye..cok ögle saatleri olmazsa vede iyi kremlenirse birsey olmuyor..

Yasayarak gorecegız bız de Ozgulum.. ama ıyı korumam gerektıgının farkındayım :) buna da sukur dı mı :))

gel gel bekleriz dört gözle :1shok: olumunekankayizsmile
Ben yatar iyi geceler cnlarım opuyorumnanaktan işimiz var sanırım bayanssulusmile

Eywallahh.. ıyı geceler.

evet yok canim..gecen hafta cilgin yildizdan sonra..kaydirigubbakcemile3almamis..haftayami ne neset ertas geliyormus..

:)) Adama fazla gelmıstır halıyle.. hıc ızlemedım bıle gecen hafta.. göz zevkim bozuluyor o kadını ızledıkce.

bugün anamlarda 3 saat uyudum süperdi
işin ilginç yanı yine uykum geldi
ancaak mimoza çiçeğim başladııı oyyy oyyy

günaydın diye hitp edecegim kimse bilem yok.

neyhsem

esraaaa saol haber verdiğin için şu şapka olayında normal şapka almıcam evde var ama o sitedeki gibi arkası uzun bulursam alırım evrim aklımdasın kuzy kebabı içinde:) alırım.

ayrıcana indirimi haber verdiğin için saol canııımm esram
bovling setine bi bakalım kaldıysa alırıs niye eksik kalallım dimi..

hah alıntılarım gitti oğlum sağolsun.şimdide bozmalara kırmalara basladı.norrayıı merak ettım naptı nasıldı diye ama gelmemiş sanırım.

günaydın kızlar ben bugün kayınvalidemlere gidiyorum 1 hafta falan kalıcam beni merak etmeyin diye söyledim malesef orda net yok topiğe giremeyeceğim şimdi biraz geçmişe bakayım

esraaaaaaaaaa esraaa
dun glz yazınca benmde aklıma geldi
şu gaziantepli dr semih kitabı yolladımı sana.
okudunmu nedir nasıldır alalımmı kardişş

dileeek
sen annene yada kayınvalidene gittinmi kalıyorsun nedenn? halbuki çok yakınsınız.

ayy ben gibi gurbette olsan yaz tatilini full annende geçiririsn herhalde..kaydirigubbakcemile3

esra bugun işin yoksa gel forumda takılalım
hava çok güzel aydının işi var. evde canım sıkılıyorrr

aydının dogum gunu yaklaşıyor hoş gerçi benimkide yaklaşıyor.
7 nisan aydının 11ide benim

aydına cep tlf almayı düşünüyorum
ama o bana ne alcak acep?
hangi cep alsam fikri olan bana bi yazıversin.
çok cancanlı olmasına gerek yok 3g olsun yeter:)

gerçi ben dokunmatik istiyorum ama aydın pek hoşnut değil o konuda malum erkekler narin şeyleri sevmezler...
pofff kararsızım bana fikir verinnnnnn

dokunmatikmi aman işin olmasın ben hiç memnun değilim gerçi benimki çakma orcin olsa sorun olmaz sanırım oda 1500 tlden başlii

valla esracım dun gece saat kaça kadar bu kitabı araştırdım yorumlar banaçok cazip geldi özellikle 2 dilde yetişmesi çok zeka programı falan aklıma yattı açıkcası
ssende tavsiye edersen alayım böbeemm

bu arada tazem burcum böbüşüm ne yafff yeni yeni laflar türediyosun başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…