2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hatunlar siz yumurtayı hep günşaırımı veriyorsunuz öyle okudum genelde ben hergün veriyorum zararı olurmu acaba??
hergün veriyorum..bazen hazmıszılık oluyor etesi gün yedirmiyorum
dokunmatikmi aman işin olmasın ben hiç memnun değilim gerçi benimki çakma orcin olsa sorun olmaz sanırım oda 1500 tlden başlii
o çakmadan önce bende alacaktım sonra vazgeçtim .yeni telefonumdan memnunum
bugün anamlarda 3 saat uyudum süperdi
işin ilginç yanı yine uykum geldi
ancaak mimoza çiçeğim başladııı oyyy oyyy
oooooooo nerde bende annemlerde 3 sat uymak daha dün akşam yorgunluk tan yanlızım diye zırıl zırıl ağaldım yazık kızımda üzüldü ama kendime geldim..
zaten bugün daha iyiyim sağlık önemli çok şükür ..
eşinin geçmiş doğum günü ve bu vesileyle senin azgınlık partin kutlu olsun..delikafaduldenotel odası ha..

bene ikinciye asla diyenlerdendim..ama haklısın özgül insan birde yeniden anne olmak istiyor ..ama geröekten o his gelirese istenirse yapılmalı..ama kızımında faktörü yok değl...
şu an ikinci için konuşmak çok erken daha yeni doğum yaptınız yeni bebek sahibi oldunuz herşey zor gelebilir ve görünür onun için kasmayın zamanı gelince belli oluyor..

tesekkur ederım Gülicim..

Furcumm bıse de almıs, cok gusel dıoo.. yumus yumusmus.. fofling setımız eksıktı, o da oldu çok şükür.. sırtımız yere gelmez artık :)

hatunlar siz yumurtayı hep günşaırımı veriyorsunuz öyle okudum genelde ben hergün veriyorum zararı olurmu acaba??

her gun yagda, labnelı peynır ve bol tereyagı ıle pısırıp yedırıyorum, bazen o bana yedırıyor, bıraz yere yedırıyoruz, ustunun basının da yedıgı cok oluyor..

ohaa esra 1500 tl veremem bi tlf için
laptopmu alıyos yaaa

işin komik yani ben kendi kartımla alcam ama yine aydın ödiyecek.
süper dimiii

bence de misssssssssssss :)))

esra bu bovlingin şeysi yumuşak herhalde dimee

oleymıs.. Furcu dedı.

Ah cok sevındım cıgerım..

Son düzenleme:
Güliii

Nokia 5800 benım telefonum, ama dokunmatık, ekranı buyuk o yuzden narin bişi değil,eşin de cok rahat kullanacaktır.. baslarda bıraz garip gelmesıne rağmen, sımdı kırk yıldır elımdeymıs gıbı.. cok memnunum.. bır bak ıstersen..

evet yok canim..gecen hafta cilgin yildizdan sonra..kaydirigubbakcemile3almamis..haftayami ne neset ertas geliyormus..

ne diyorsun? Ben yaş üzüm, beyaz peynir - kavun üçlüsünü hazırlayayım :)))

bu arada tazem burcum böbüşüm ne yafff yeni yeni laflar türediyosun başımıza...

beğenmedin mi böbeeeem? sempatiksalakcinni

her gün veriyorum. Doruk'a yumurtayı her gün veriyorum, yanlış anlama olmasın :)))

güli sende hediye alma benim yöntemi uygula hem beleşe gelii hem sende faydalaniin sempatiksalakcinni

hem sen de faydalaniiin ha :) seni naaaa.... seniiii :)))

Oh geçmiş olsun...

esraaaaaaaaaaa her ay rutin kontrolde heryerini ölçüyolar tabii

yusufun kafası ne kadar küçükmüş yaff
afikimin bundan 15 gun önce 44 dü.

Hiç bilmiyorum ben bu ölçüleri.

Sen her türlü ölçüyü bil.. bunu bilme Hocam.. cık cık cık... duyda inanma, gör de oranı buranı çevir Burcu hanımcım..

herkese slm dr den geldim çok komikti yaa ne kadar değişik bi duygu tetkrar keseyi inceleme filan mustideki dr ye gittim eski dr me yani bana dioki al sen bak nede olsa daha unutmadın herşeyi bilion dedi bebişim daha bir çizgi halinde tabi 15 gün sonra çağırdı bu arada gökhanın gitmesinede 12 gün kaldı yawff

Simdiii okudum okudum ama aklimda pek bisi kalmadi(

2.kardes konusuna yorum yapmak istiyorum bir tek cocuk olarak..suan cok yakin canim diyecegim ostlarim var, ihtiyacim var desem gelicek dostlarim tabi bi elin parmaklari kadar az, dost ddigin az ve oz olur zati..herkes arkadaslik yapar ama herkes dost olamaz..ama yinede hic biri kardesin yerini tutatamaz bence, onlarinda hayatlari kardesleri aileleri var, ama kardesin senin canin ailen(bu yuzden hem kendim hem teoman icin yapicam 2. cocugu, keske imkanim olsa 3. yu bile dusunurum ne yalan soyliyim..cunku bi kardseim olsaydi hem bana hem annemlere arkadas olurdu ben burdayken(

Yumurta ben daha vermeye tam baslamadim, doktor tize bisey demedi, gecen hafta o bulamaci yaptim yemei, bugunde sebzesinin icine katicam 1/8..caktirmadan yesin, bakalim ayin 8inde kontrolde neler diycek..

Telefon, Guli esin icin sormussun, ama burda yeni bisi cikti Samsung Diva kendisine asik oldum, Tibet'e dogum gunu icin siparisimi verdim, Trde varmi bilmiyorum ama tam bir bayan telefonu..

Emrem kurabiye tarifini kopyaladim, super..

Guli ben istanbulda olsam atlar gelirdim, gezerdik forumda(

Deryam uzulme, insallah istahi yerine gelicek..
Burada ESRA SORMUS ILK 6 AY HER AY. 6. AYDAN SONRA IKI AYDA BIR RUTIN KONTROL VE HERSEY OLCULMELI..

Guliz insallah bundan sonra esinle kaynanasiz huzurlu bir hayatiniz olur..

nurdan tibet için neden tam bir bayan telefonu siparişi verdin????????
sana kalsın diyemi

üye oldugum bi sitede orkid yaprak kullandıgımda beni feralatan gunu hikaye olarak yazarsam birçok ediye kazanma şansım var.
şimdi ben bu hikayeye ne yazayım töbvetövbe
orkid yaprak işte gunluk ped bunun ne hikayesi olurki sempatiksalakcinni

gecmıs olsun dıleyen herkeze cok tesekkur edıyorum,gercekten nası oldu anlamadım.annelık böle bıse galıba.baktım bıseyı yoktu 5 dakka sonra tekrar baktım yanıyodu.eger uyuya kalsaydım üstüde cok örtülü oldugundan belkıde cok cıkcaktı atesı.neysekı Rabbım yardım ettı,tatlı uykuma yenık düşmedım bırde içgüdü diyelım :))

bı kac gundur kuzum hasta dıe gırmeye fırsatım olmamıstı.şimdi bıraz daha ıyı gıbıyız ama hala öksürüyor,balgamı var ( antibiyotiğimiz bıtınce ınsallah gecer.bugun 3.kez içicek toplamda 7 gunluk zaten, gunde bı sefer.inşallah baska ilaca gerek kalmadan atalatırız.bı o gece bırde ertesı aksam atesımız cıktı,zaten 38.5 olmayınca hıc vermıyorum ilaç falan.o gece ölçtük 38dı 10 dakka sonra tekrar ölçtüğümde 38.3 olmustu baktık cıkıyo o yüzden verdık surubu.ertesı aksamda 38.5 oldu bıde ozaman verdık dahada bıse vermedım.bı antıbıyotıgı içiyo bırde ekınezyayı verıyom sabah aksam.onunda cok faydası oldugunu düşünüyorum.en azından dırencı düşmedı.öksürük dısında neşesı yerınde yavrumun. inşallah herkez ıyıdır gecmıse bı bakınmaya calısıyım kuzu uyurken

kızlar selamlar aklımdasınız. kardeşimi bugün gönderdik. gidecek diye stresten midem bulandı. hala da tam geçmedi. benim oğluş uyuyor ama şu an kımıldanıyor. yine gitmek zorundayım. görüşürüz ama.

güli ver sen o siteyi ben onlara bissürü hikaye bulurum kaydirigubbakcemile3

nurdanım ilk 6 ay zaten düzenli gittik doktor kontrolüne ocak sonu gittik nisan başı gideceğiz yani her ay ölçülecek diye bir kural yok artık 2 yada 3 ayda bir gidilebiliyor bu konuyu araştırdım kafama göre hareket etmiyorum zaten
bu arada sunumun iyi geçmiş şüphem yoktu zatennn sen bizim biricik başarılı dohtormuzsunnn
gel nuriş geelll gellll az kaldıııııııı

hoş geldin biz zaten çok güzel geçeceğinden emindik..:içelim::lepi:

kaydirigubbakcemile3

deniz birkaç gündür uyuduktan yaklaşık 1 saat sonra ağladığında ki genelde ağlıyor, yüzüstü yatırıyorum ve susuyor. sonrada çok keyifli görünüyor. yüzüstü yatırmak hala sakıncalımı? bilen varmıdır?

iyi iste bende onu diyorum, 6. aydan sonra her ay degil 2 ayda 1..
merci seker;gelicem bekle beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…