hergün veriyorum..bazen hazmıszılık oluyor etesi gün yedirmiyorumhatunlar siz yumurtayı hep günşaırımı veriyorsunuz öyle okudum genelde ben hergün veriyorum zararı olurmu acaba??
o çakmadan önce bende alacaktım sonra vazgeçtim .yeni telefonumdan memnunumdokunmatikmi aman işin olmasın ben hiç memnun değilim gerçi benimki çakma orcin olsa sorun olmaz sanırım oda 1500 tlden başlii
oooooooo nerde bende annemlerde 3 sat uymak daha dün akşam yorgunluk tan yanlızım diye zırıl zırıl ağaldım yazık kızımda üzüldü ama kendime geldim..bugün anamlarda 3 saat uyudum süperdi
işin ilginç yanı yine uykum geldi
ancaak mimoza çiçeğim başladııı oyyy oyyy
zaten bugün daha iyiyim sağlık önemli çok şükür ..mustiye geçmiş olsun
deryam sıkma canını birde neden bu kadar sık doktora gidiyorsun hem aylık kontrol var diyorsun hemde anasağlığı falan ben en son ocakta götürdüm yahoyu doktora belki oda almamıştır son durum ne bilmiyorum nisanda götüreceğim
yeterki sağlıklı olsunlar gerisi boş bence..
eşinin geçmiş doğum günü ve bu vesileyle senin azgınlık partin kutlu olsun..delikafaduldenotel odası ha..geçmişi anca okudum aklımda kalanları yazayımmm
efrimim ahh ahh bende bir hoş oldum kurabiye tarifleri şeker hamuru tarifleriii
ben onları kelimesi kelimesine vermiştim karnım burnumdayken :)))
şimdi mümkünmü o kadar uzun süre mutfakta takılmak..ancak yahonun doğumgünü pastası için süper tasarımlar var kafamda uygulayacağım..kendim yapacağım oğlumun pastasını..
elifimm oyuncakların gelmesi süper olmuş bende laptopu alırken bowling setide hoşuma gitti bi alayım dedim sonuç ; yaho çıldırdı resmen adam laptopun yüzüne bakmıyor o kadar öttürüyorum anne baba diye yok ama bowling topunu fırlatıyor çığlık atarak peşinden gidiyor birde yere vur zıplıyor tepeye doğru kahkaha üstüne kahkaha...diziyorum onları yanyana gidip eliyle dağıtıyor yani laptoptan daha çok tavsiye ederim o seti..
tazemmm msnde yazıştık ancak burdada yazayım merak eder güli hatun falan tabiki ormanlık alana götürmedim adamı ayan beyan bir otele gittik gayet konforlu bir ortamda görüştük sempatiksalakcinni
adaşşş ne güzel demek salı olive gidiyorsunuz orda salı pazarı oluyor sakın kaçırma kanzda vs güzel indirimler oluyor ben 8 tlye tişörtler aldım yahoya kanzdan tavsiye ederim
güliii şapka çok pahalı falan demişsin ya
wenice ve c&a da şapkalar indirimde 5 tl 7 tl şeklinde wenicede sanırım 10 tl falan bir bakın isterseniz
birde c&a süper indirim var imkanı olan anneler kaçırmasın derim nacizane
canim dogum sonrasi ben 5 yil sonra kendime geldim...öyle bikmistimki 2.cocugu yapacagimi bile bile erteledim..sonra bir zaman geldi annelik hislerim kabarmaya basladi ve ben cocuk istiyorum dedim..bence önemli olan bu..eger icinde böyle bir düsünce varsa bir zaman sonra kendini hazir hissettigin zaman basliyorsun cocuk istemeye..ayrica ne olursa olsun size göre yanlis olsa da ben 2.yi %90 oglum icin yaptim..onun bu dünyada yalniz olmasina dayanamazdim..cünkü kardes ayri bir bag ve sevgi..onu bundan mahrum edemem..zaten büyüdükcede o baski yapti..bak simdi kizim 8 aylik..daha ne isterimki..daha yeni dogum yaptigin icin böyle düsünmen cok normal..ama kuzy kardessiz olmasin..:gitme:
bene ikinciye asla diyenlerdendim..ama haklısın özgül insan birde yeniden anne olmak istiyor ..ama geröekten o his gelirese istenirse yapılmalı..ama kızımında faktörü yok değl...
şu an ikinci için konuşmak çok erken daha yeni doğum yaptınız yeni bebek sahibi oldunuz herşey zor gelebilir ve görünür onun için kasmayın zamanı gelince belli oluyor..