2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hatunlar siz yumurtayı hep günşaırımı veriyorsunuz öyle okudum genelde ben hergün veriyorum zararı olurmu acaba??

ohaa esra 1500 tl veremem bi tlf için
laptopmu alıyos yaaa

işin komik yani ben kendi kartımla alcam ama yine aydın ödiyecek.
süper dimiii

esra bende hergun veriyordum ama burda bağyanlar yazınca bende dohtur amcayı arayıp sordum haftada 3 gun ver dedi bana:)

ama ben nesela bugun afik için yumurta yapmadım ama bizim omlete sulanınca verdim azıcık .

bişey olmas zannımca ama neden sınırlama koyuyolarki bilemedim.
belkim çok tüketilirse alerji falan olur diyemiki

gülicim ben bu kitabı tam 4 aydır araştırdım hatta yazarı ile mail yolu ile ve tel ile görüştüm
hatta okulu var gaziantepte yahoyu götürmeyi dahi planlıyorum ama ileriki aşamalar bunlar şu anda kitabı okuyorum ancak ayrıntı olayına girmedim uygulamalr vs

güli sende hediye alma benim yöntemi uygula hem beleşe gelii hem sende faydalaniin sempatiksalakcinni

evet ya antepde okulu açılmış şubatta başlamışlar

birde kendi çocuklarında denedikleri yöntemleri falan yazmışlar kitapda öylemi oyunlar falan varmış

evet yumuşacık süper bişey yere çarpiin zıplıyo havaya ben dizip dizip atıyorum topu yahoda mal gibi izliyo adamın oyuncaklara el koydum bi ara bowling partisi yapalım bunlarla :))

msne dönderdik burayı ama bişi daha sorucam
dün ben bi kaç sitede bu kitabı 16-18 tl falan yazıyodu yanlış hatırlamıyosam
ama sitede 30 tl yaziiii

bende daha yeni aldım 5230 nokia dokunmatik ekran ovimaps çok şık 3g destekliyor hepsiburadan aldım 370 tl ye ama indirmdeydi..indirm son gübü 28 mart sanırım bi bak istersen..4GB hafıza kartıda aldım dur resminide yükleyeyim..

muayenede etirdim yusufu hafif geniz akıntısı var ..şimdilik takip edelim ateşi çıkarsa antibiyotiğe başlayacağız dedi doktor..
geçmiş olsun canım şu sağlık ocaklarına bence hiç güvenmemeli
bizde geçen ay 6.ay aşısı için gittik içeri girdik soyunduk kadın dolabı bir açtı aşı bitmiş 3 gün sonra gelecekmiş ya insan aşıları kontrol eder bakar azalmaya başlayınca hemen bilgi verir nerden alınıyorsa ister neyse 3 gün sonra gittik allahtan gelmiş
çok zor günler geçirmişsin ama geride kalmış hepsi umarım tekrar yaşanmaz
bende aynı fikirdeyim kardeşi olanlarıda görüyoruz aslında ben bazen istiyorum ama benim eşim istemiyor kendisi tek çocuk ve gayet memnun
benim eşim tek çocuk özgül gayette memnun kıvançada kardeş falan istemiyor tek olsun en güzeli diyor ama ben bir tane de kızım olmasını çok isterim
dileeek
sen annene yada kayınvalidene gittinmi kalıyorsun nedenn? halbuki çok yakınsınız.

ayy ben gibi gurbette olsan yaz tatilini full annende geçiririsn herhalde..kaydirigubbakcemile3
canım ben anneme ve kayınvalideme çocuk olduğundan beri pek sık gidemiyorum o yüzden gitmişkende biraz kalıyorum gerçi kayınvalidemler sık sık geliyorlar ama ben gidince orda daha rahat gezdiğim için kalıyorum biliyorsun b.paşada yeşillik alan çok benim oturduğum yerde pek yok birde çocuğu bırakıp eşimle gezmelere gidiyoruz

anneme gelince annemin başında 2 torun var biri 7 yaşında biri 4 yaşında 85 yaşında hasta babaannem var şeker hastası gözleri pek iyi görmeyen babam var kadının başı kalabalık o pek sık gelemiyor bana ancak abimler bazen getirirse gelebiliyor o yüzden ben gidiyorum ve kalıyorum

esram sık götürmüyorum öyle denk geldi iki kere gözümüz enfeksiyon oldu ..ama en son 26 şubatta gittik yani 1 ay oldu..ben kızımıda her ay götürürdüm..öyle aylarca bekleyemem ..sen nasıl duruyorsun anlamdım naniknanikhani sadece kilo boy değil mevzu biizm bıngıldakta erken kapandı her ay baş ölçümü alınması gerekiyor çok şükür ondada problemimiz yok iyi gidiyor..bu ay 43.5 cm olmuş normal yani..
ikinci çocuk mevsuna gelince bence şu anda boşuna yorum yapıyorsunuz...lülülülülülü

Heyyyoooo ben geldiimm:)) sunum super gecti ..Amerikadan profesor amcalar, bizim profesor amcalar birde benim gibi findik fistiklar vardi:)) ilk ben yaptim,amerikali amca teprik etti benim calismami:))sunumuda begendiler, ohh dun sizip kalmisim eve gelince yorgunluktan..

esraaaaaaaaaaa her ay rutin kontrolde heryerini ölçüyolar tabii

yusufun kafası ne kadar küçükmüş yaff
afikimin bundan 15 gun önce 44 dü.

nurdan nurdann pravo tebrikler hihoyyyt zaten başarılı olacagına inanıyorduk böbeem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…