güli sende hediye alma benim yöntemi uygula hem beleşe gelii hem sende faydalaniin sempatiksalakcinni
aydının dogum gunu yaklaşıyor hoş gerçi benimkide yaklaşıyor.
7 nisan aydının 11ide benim
aydına cep tlf almayı düşünüyorum
ama o bana ne alcak acep?
hangi cep alsam fikri olan bana bi yazıversin.
çok cancanlı olmasına gerek yok 3g olsun yeter:)
gerçi ben dokunmatik istiyorum ama aydın pek hoşnut değil o konuda malum erkekler narin şeyleri sevmezler...
pofff kararsızım bana fikir verinnnnnn
merhaba arkadaşalar..yusufu sağlık ocağındaki rtuin kontrolüne götürdüm..moralim sıfır..bu çocuk kilo almayı bırak vermiş yine..gece hiç beslenmiyor gündüz zor yiyor kafayı yiyeceğim..hemşireye dedmki geçen aya göre vermiş görünüyor ne olacak ee tartının ayarı doğru ben yeni kontrol ettim geçen ay yanlıştır diyor ..delimidir nedir ben çocuk kilo almamış diyorum vermiş görünüyor diyorum o kendini savunuyor...sonrada ayına göre kilosu gayet iyi cevaba bak..
geçmiş olsun canım şu sağlık ocaklarına bence hiç güvenmemelimuayenede etirdim yusufu hafif geniz akıntısı var ..şimdilik takip edelim ateşi çıkarsa antibiyotiğe başlayacağız dedi doktor..
çok zor günler geçirmişsin ama geride kalmış hepsi umarım tekrar yaşanmazAllah kolaylık versin canım...
ne kadar güzel gelgit, bende cok isterdim hemencecik ikinciyi ama çalışmam lazım. Allah gönlüne göre versin, sağlıkla gelsin inşallah.. yağızın da dişi hemen çıksın cok yoruyo bu diş cocuklarımızı...
esraeko cok sağol canım düşün düşün hatırlayamadım. hemen giriyorum.
gpysim eşinin yeni yaşı kutlu olsun. benim kaynanatör sorunu kısaca biz yakın oturuyoduk zaten anlaşamazdık ama bebek olunca kadın resmen kıskandı. eşim tek çocuk, çok zor durumlara soktu beni. hiç hatırlamak istemiyorum yaptıklarını. Alperen'e mevlüt bile yapamadık ona bile kartıştı, bende dayanamadım kavga ettim, sonra ipler koptu aldım cocuğumu anneme geri döndüm. eşim barışacaksın dedi bende seni boşarım ama yüzüne bakmam o kadının dedim. 1 ay ayrı kaldık sonra ben kazandım. şimdi 3 aydır görmüyo torununu umurunda bile değil. artık huzurluyum canım çıktı hayatımdan adı bile geçmiyor.. haziran'da alperen'i sünnet ettirip mevlüt okutacağım nasıl içimde kaldı anlatamam...
bende aynı fikirdeyim kardeşi olanlarıda görüyoruz aslında ben bazen istiyorum ama benim eşim istemiyor kendisi tek çocuk ve gayet memnunbence ikinci çocuğu birincisi ister diye yapmak çok mantıksız geliyor bana..
adamın keyfi için tekrar kendimi paralayamam..
kardeş duygusu tatsın..yalnız kalmasın..arkadaş olsun vss..ee giden benim canım acaba kıymet bileceklermi tartışılı bir konu..
tamam bizler anneyiz karşılık için yapmıyoruz ancak ilerde yaptığımız fedakarlıkların değeri bilinmezse fena koyar diye düşünüyorum..
adam bulacak bir hatun evlenip gidecek bende en güzel gençlik yıllarımı sırf kardeş istedi diye heba edeceğimmm..
aman ne uzun yazmışım yahuuu
benim eşim tek çocuk özgül gayette memnun kıvançada kardeş falan istemiyor tek olsun en güzeli diyor ama ben bir tane de kızım olmasını çok isterimevet senin dediginde dogru ama inan kardesin gibi olmuyor hicbirsey..dostluk ayri kardeslik ayri..bak biz 6 kardesiz..(annemle babam hababam calismislarkaydirigubbakcemile3)..simdi kiz kardeslerimi cok ariyorum..arkadas her zaman seninle olamaz..özelliklede arkadasinin kardesi ve ailesi kalabaliksa sen herzaman disarida kaliyorsun..yoksa anne babaya 1 cocukta yeter..tabiki bir zaman sonra herkesin ayri hayati olacak ama ne olursa olsun tek kardes olupta bundan memnun olani da görmedim..
canım ben anneme ve kayınvalideme çocuk olduğundan beri pek sık gidemiyorum o yüzden gitmişkende biraz kalıyorum gerçi kayınvalidemler sık sık geliyorlar ama ben gidince orda daha rahat gezdiğim için kalıyorum biliyorsun b.paşada yeşillik alan çok benim oturduğum yerde pek yok birde çocuğu bırakıp eşimle gezmelere gidiyoruzdileeek
sen annene yada kayınvalidene gittinmi kalıyorsun nedenn? halbuki çok yakınsınız.
ayy ben gibi gurbette olsan yaz tatilini full annende geçiririsn herhalde..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?